Bende yapıyorum bazen böle salıyorum kendimi sonra pişman oluyorum yarın başlıcam diyorum ve çok güzel gidiyor yarından sonra sanada öyle olur inşallah =)
Burasının işe yaramasına sevindim ben buradan ayrılırsam diyet miyet hak getire o yüzden burayı bırakmaya hiç niyetim yok
İnsanlık hali gözden kaçırdığım bir durum varsa diye sormak istedim
evet naz yaaa bende cok pisman oldum bide şansıma etrafımdaki yeni kızların hepsi manken gibi isyan edcektim bugunözellıkle bı arkadsm bütün yaz boyunca naptıysa ınanılmaz ıyı kılo vermıss giyim tarzı saçı duruşu herseyi o kadar değişmiş kii sanki boyu daha da uzamıs nasıl özendim bugun görmelisin
Özen özen iyidir hatta hırs yap birdahaki yaz sen çık onun karşısına incecik
selam kızlar nasılsınız ??şahsen ben okuldan geldiğimden beri temizlik yapıyorum okulda yeteri kadar enerji harcadıktan sonra tempoya evde de devam ediyorum sırada çamaşırları katlamak, toz almak ve bulaşık yıkamak var yardım etmek isteyen var mı
bu arada Melikeyle Nazın bikini giyme muhabbeti varya ben de Göksel in uzaktan şarkısının klibindeki o krem rengi elbiseyi giymek istiyorum ama hiçbir yerimden fazlalıklar çıkmayacak ipincecik görüneceğim
Nazım iyiyim okula gidip geliyorum bir action yok hayatımda bu aralarsen nasılsın
hamsileri naptın Naz :104:
ay inşallah ya :) ben uyuyorum sabah 6 bucukta spor benı bekleer iyi gecelerrr kızlarr
acaba arada lora yumurta mı kırıp yesem bir tane..bıktım klasik kahvaltıdan..
Şimdi eksiklikleri yazın demişsin başlıyayım o zaman
1-
Madde bulamadım fazlalıkları yazayım =)
1-
2-
3-
Sayfa yetmicek neyse uğraşmıyayım...
Melikem sen burayı bıraksan ben seni bırakmam kız o kadar yaz planı yaptık vallahi gelirim bulurum seni kırarım bacacıklarını
Melike nereye kaçtın hemencik yaa =)
rejime yarın kaldgım yerden devam ediyoruum sabah 6 bcukta 2 saatlik bi spor yapcam insallaaah :)
kızlar bugünkü mönü
sabah aç karnına 2 bardak ılık su, 1 kayısı
kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim peynir
5 zeytin
salatalık, domates, biber
kuşluk
yemedim
öğlen
1 tabak dolusu domates/baharat soslu makarna
1 bardak cola
ikindi
2 kuru kayısı
1 kuru incir
2 ceviz
akşam
4 kaşık taze fasülye
4 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran
ve şimdi spooor zamanıhadi kalkın bana katılın:) exercise tv / start walking at home 3 miles with leslie sansone:)
menümü paylaşıp temizliğe dönmeliyim
sabah
1 bardak şekersiz çay
1 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek, üzerine krem peynir ve salça sürdüm
1 zeytin 1 kk peynir
ara
1 bardak açık şekersiz çay
öğlen
2 küçük biber dolması, 2 kaşık yoğurt
ara
1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay, 5 badem
akşam
1 çay kaşığı zeytinyağıyla domates, salatalık, biber salatası
1 parça fırında pişmiş soslu tavuk
2 kaşık haşlanmış kepekli makarna
bol su içiyorum, hala çok işim var spora vaktim kalmaz gibi malesef ama çok hareketli bir gün geçirdim..
sabah
2 dilim kepekli ekmek
1 kk peynir
6 tuzsuz zeytin
salça 1 bardak süt
öğle
yarım paketten biraz fazla çubuk kraker
1 kutu ayran
ara
1 dilim ev ekmeği
1 zeytinyağlı dolma
keten tohumlu yoğurt
ara
şekersiz nescafe
1 erik
9 tane üzüm saydım da yedim
akşam
1 kepçe çorba
3 kaşık pırasa
keten tohumlu yoğurt
iyi akşamlar
bugünkü menüm:
sabah: 2dilim çavdar ekmeği peynir 5zeytin
ara:1elma
öğle:1kase nesfit
ara:2dilim ekmek salça
akşam 3kaşık pılav tavuk 1 kase yoğut salatalık domates
spor:40 dk plates
Nazcım bana da 30 dk yazar mısın kızlar kafama takıldı üst üste takımdan ayrılanlar oldu bu okulların açılması,işlerin yoğunlaşması, özel hayattaki karışıklıklar ile mi ilgili yoksa başka bir sebebi var mı? Takımda eksik gördüğünüz bir şey varsa yazın lütfen yeni fikirlere açığım. Ben de bu aralar çok yoğunum gerçekten bazen öyle boş boş otursam beynim ancak boşalacakmış gibi geliyor ama burayı bırakmayacağım, her yazılanı tek tek okuyorum gözlerim acıyana kadar ekrana baktığım oluyor, bazen başıma ağrı bile giriyor. İnadım inat ayrılmayacağım takımdan mezun olacağım ille de. Kaptan olmasam bile üye olarak devam ederim. Demek istediğim ben kırılmam gocunmam eksik gördüğünüz bir şey varsa söyleyin
Kola tek pürüz =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?