Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bende yapıyorum bazen böle salıyorum kendimi sonra pişman oluyorum yarın başlıcam diyorum ve çok güzel gidiyor yarından sonra sanada öyle olur inşallah =)

evet naz yaaa bende cok pisman oldum bide şansıma etrafımdaki yeni kızların hepsi manken gibi isyan edcektim bugun özellıkle bı arkadsm bütün yaz boyunca naptıysa ınanılmaz ıyı kılo vermıss giyim tarzı saçı duruşu herseyi o kadar değişmiş kii sanki boyu daha da uzamıs nasıl özendim bugun görmelisin

Burasının işe yaramasına sevindim ben buradan ayrılırsam diyet miyet hak getire o yüzden burayı bırakmaya hiç niyetim yok
İnsanlık hali gözden kaçırdığım bir durum varsa diye sormak istedim

Şimdi eksiklikleri yazın demişsin başlıyayım o zaman

1-

Madde bulamadım fazlalıkları yazayım =)

1-
2-
3-

Sayfa yetmicek neyse uğraşmıyayım...

Özen özen iyidir hatta hırs yap birdahaki yaz sen çık onun karşısına incecik

Melikem sen burayı bıraksan ben seni bırakmam kız o kadar yaz planı yaptık vallahi gelirim bulurum seni kırarım bacacıklarını

Ne var kuzum onda ya 3-5 kilo sonra bi plates yada ağırlık çalışması sımsıkı bir vücut incecik bel ve bacaklar...

Nazım iyiyim okula gidip geliyorum bir action yok hayatımda bu aralar sen nasılsın
hamsileri naptın Naz :104:

Hamsiler ayıklanmış duruyor dolapta kaptanım

Spor yapmadığım günler yiyorum spor yaptığımda tavuk tercih ediyorum

Şimdi eksiklikleri yazın demişsin başlıyayım o zaman

1-

Madde bulamadım fazlalıkları yazayım =)

1-
2-
3-

Sayfa yetmicek neyse uğraşmıyayım...

Naz ben seni napayım

Melikem sen burayı bıraksan ben seni bırakmam kız o kadar yaz planı yaptık vallahi gelirim bulurum seni kırarım bacacıklarını

Bırakırsam kır kız bacaklarımı yaza giyeceğiz bikinileri o kadar

Melike nereye kaçtın hemencik yaa =)

Bende bilgisayarı ablama bıraktım sizdeki gibi bir durum var paylaşamıyoruz
Mesaj sayımı yarın yazarım sabah 7'de kalkacağım of yatıyorum ben iyi geceler yarın görüşürüz

rejime yarın kaldgım yerden devam ediyoruum sabah 6 bcukta 2 saatlik bi spor yapcam insallaaah :)

ayy maaşallah sana ya.

ayşecim öz ve dolu bir menü olmus süper görünüyo

ayyy biber dolmaı bayılırımmm...menüde onun kadar güzell

kaptanımm güzel menü olmuss..

vee benüm menümm ayy neler yemedim neler...
sabah gec uyandım biliyorsunuz 1 kase sütlac yedim kahvaltı olarak (kendi yapımım)

daha sonra temizlik yaptıgım içün zaten akşamı ettim ve gezmeye gittim.
akşam:3 kaşık yeşil fasulye 1kase kadar pirinç pilavı
1 kase mercimek corbası
4-5 yaprak sarma
3 kızarmıs biber
1 dilim su böregi (fakat mini dilimdi)
1 bardak meyve suyu
3 bardak cay
4 tane badem
evet bunların hepsini aksam yedim
2 litre su..

nazcım dün ve bgne 30ar dk spor eklermisin

ah Melikecim ne kadar tatlısın sen ya..
seninle ilgili problem olduğunu sanmıyorum..bence insanlar biraz yoğunlaşınca akışa kendilerini kaptırıp diyet yapmaktan vazgeçiyor olabilirler..
benim aklıma başka birşey gelmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…