iyi akşamlar
bugünkü menüm:
sabah: 2dilim çavdar ekmeği peynir 5zeytin
ara:1elma
öğle:1kase nesfit
ara:2dilim ekmek salça
akşam 3kaşık pılav tavuk 1 kase yoğut salatalık domates
spor:40 dk plates
Herkese merhaba kızlar,
Sonunda dönebildim...
yaaklaşık altı-yedi aydır burada dayanışma içerisinde kilo vermeye çalışıyorum ve inanın bana bu yaşıma kadar hiç bu kadar sistemli de kilo vermemiştim bunun için çok teşekkür ederim hepinize...
Kızlar sürekli gidiş gelişler,üzerine okulların açılması,kardeşimin askere gitmesi ve üzerine tuzu biberi erkek arkadaşımdan ayrılma çok fazla yordu herne kadar istemesemde yıprattı beni...
Şuaralar fazlası ile yıpranmış durumdayım,
Sanırım buaralar çok fazla vakit ayıramıycam sizleredeçünküinanın kendme de vakit ayıramıyorum yadaayırmıyoruum
Hepinize destekleriniz için çok çok çok teşekkür ederek biraz ara vermek istiyorum kendimi toparlayana kadar izinli olabilirsem eğer daha sonra çok çok çok daha iyi katılırımaranıza,
Melikecim özverili kaptanımbenim izin istiyorumben toparlamamlazımkendimi biraz iyi değilimama eğer böyle bişansım yoksa da çoook üzülerek ayrılırımaranızdanhepinize çok teşekkür ederek yinedestekleriniz için,
Öpüyorum hepinizi...
umarımen kısa zamanda silkelenir tozlarımdan kurtulur ve aranıza yepyeni bi sude olarak dönerim kızlar...
ve şimdi spooor zamanıhadi kalkın bana katılın:) exercise tv / start walking at home 3 miles with leslie sansone:)
Kızlar merhaba iki gündür rhatszm özel sebeplerden dolayı pek keyfîmde yok rejime dair bse yapmadgm için girip menümüde yazmadm ara verdm yani rejime.bgnde cok az yedm o yuzden yazmsam dha iyî.yarın tekrar baslycam gün içinde okulda olcagmdan dolayı pek giremcm ama aksamları gireblcm kndnze ıyı bakın
Valla Seda gaza getirdin ben de yapacağım gerçi çok dersim var ama yarım saat bile olsa yapayım dimiyapınca gelip yazarım kızlar öptüm
selam kızlaaar Sedacım ben de yeni bitirdim 3 miles ıNaaaz bana bi 45 dk yazar mısın heyoo
benim de ütü kaldı sadece, birazdan ütüye başlayacağım, bugün çok yoruldummm
benim de hayalimde kısa bir beyaz kot etek var! acaba şimdiden alıp hırs mı yapsam..
valla kesşn pasta gelir diye akşam yemeğinde çok az yedim
meyveli pastayı da eşim düşünmüş, bir tanedir o
spor bile yaptım doğumgünü sabahı, o derece yani
veremesem bile almayayım bari bu hafta, derdim o..çünkü bu ara çok fazla organizasyon var, elimden gelen çabayı gösteriyorum gittiğim yerlerde..
iyi akşamlar
bugünkü menüm:
sabah: 2dilim çavdar ekmeği peynir 5zeytin
ara:1elma
öğle:1kase nesfit
ara:2dilim ekmek salça
akşam 3kaşık pılav tavuk 1 kase yoğut salatalık domates
spor:40 dk plates
Paylaşım alanında bir oylama başlatılmış herkes evet/hayır olarak desin lütfen yarın sonucu bildirelimEki Görüntüle 518156
ÖNERİ:
Yarışmacının izinli sayıldığı dönem 4 haftadan az olamaz.
Her yarışmacının yılda 3 kez izin kullanma hakkı vardır.
OYLAMA:
1.Takım: Evet / Hayır
2.Takım: Evet / Hayır
3.Takım: Evet / Hayır
4.Takım: Evet / Hayır
5.Takım: Evet / Hayır
6.Takım: Evet / Hayır
7.Takım: Evet / Hayır
8.Takım: Evet / Hayır
9.Takım: Evet / Hayır
13.Takım: Evet / Hayır
Not: İzin konusunda tartışarak yol alamadığımız için böyle bir öneri hazırlamayı uygun gördüm.
Nazcım bana da 30 dk yazar mısın kızlar kafama takıldı üst üste takımdan ayrılanlar oldu bu okulların açılması,işlerin yoğunlaşması, özel hayattaki karışıklıklar ile mi ilgili yoksa başka bir sebebi var mı? Takımda eksik gördüğünüz bir şey varsa yazın lütfen yeni fikirlere açığım. Ben de bu aralar çok yoğunum gerçekten bazen öyle boş boş otursam beynim ancak boşalacakmış gibi geliyor ama burayı bırakmayacağım, her yazılanı tek tek okuyorum gözlerim acıyana kadar ekrana baktığım oluyor, bazen başıma ağrı bile giriyor. İnadım inat ayrılmayacağım takımdan mezun olacağım ille de. Kaptan olmasam bile üye olarak devam ederim. Demek istediğim ben kırılmam gocunmam eksik gördüğünüz bir şey varsa söyleyin
canım olurmu oyle sey sonucta hepimiz buraya emek verıyoruz ki bunu en fazla sen yapıosun.son gunlerde bende bahsettıgın seylerı yasadgm ıcın acıklama yapma gereği duydum.ya ınanılmaz yogun ve stresli günler geçiriyorum yani havalardan mı bılmıyorum sureklı basım agrıyor bayılcak gbı oluyorum ustune okul basladı bölüm yuzde yuz ıngılızce benı cok ama cok skıntıya soktu sonucta tam burslu okuyorum ve herkesden daha iyi olmam lazım benim.ha bunlar yetmezmıs gbi birde ozel bı kac problemim oldu.butun gun dsardayım bellı bı yemek duzenım yok o yuzden herseyı boşladım anlayacagn.ama bugun bıraz daha toparladm yarın daha sıkı bı sekılde devam edicem ben burda gerckten mutluyum sonucta yedıklerımı sıze yazcagm ıcın elimi yemege uzatyorum snra vazgecp gerı cekıyorum
kızlar bugünkü mönü
sabah aç karnına 2 bardak ılık su, 1 kayısı
kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim peynir
5 zeytin
salatalık, domates, biber
kuşluk
yemedim
öğlen
1 tabak dolusu domates/baharat soslu makarna
1 bardak cola
ikindi
2 kuru kayısı
1 kuru incir
2 ceviz
akşam
4 kaşık taze fasülye
4 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran
Kızlar merhaba iki gündür rhatszm özel sebeplerden dolayı pek keyfîmde yok rejime dair bse yapmadgm için girip menümüde yazmadm ara verdm yani rejime.bgnde cok az yedm o yuzden yazmsam dha iyî.yarın tekrar baslycam gün içinde okulda olcagmdan dolayı pek giremcm ama aksamları gireblcm kndnze ıyı bakın
selam kızlaaar Sedacım ben de yeni bitirdim 3 miles ıNaaaz bana bi 45 dk yazar mısın heyoo
Burasının işe yaramasına sevindim ben buradan ayrılırsam diyet miyet hak getire o yüzden burayı bırakmaya hiç niyetim yok
İnsanlık hali gözden kaçırdığım bir durum varsa diye sormak istedim
Nazcım bana da 30 dk yazar mısın kızlar kafama takıldı üst üste takımdan ayrılanlar oldu bu okulların açılması,işlerin yoğunlaşması, özel hayattaki karışıklıklar ile mi ilgili yoksa başka bir sebebi var mı? Takımda eksik gördüğünüz bir şey varsa yazın lütfen yeni fikirlere açığım. Ben de bu aralar çok yoğunum gerçekten bazen öyle boş boş otursam beynim ancak boşalacakmış gibi geliyor ama burayı bırakmayacağım, her yazılanı tek tek okuyorum gözlerim acıyana kadar ekrana baktığım oluyor, bazen başıma ağrı bile giriyor. İnadım inat ayrılmayacağım takımdan mezun olacağım ille de. Kaptan olmasam bile üye olarak devam ederim. Demek istediğim ben kırılmam gocunmam eksik gördüğünüz bir şey varsa söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?