Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben seni geri dönmek üzere ayrıldı yazayım o zaman ama gitmene üzüldüm açıkçası bir bir gidiyorsunuz neyse en kısa zamanda görüşmek dileğiyle

Peki Büşracım bir daha gelmezsin sanmıştım hadi bakalım yarın kaldığın yerden devam

Valla Seda gaza getirdin ben de yapacağım gerçi çok dersim var ama yarım saat bile olsa yapayım dimi yapınca gelip yazarım kızlar öptüm

yap yap süper sanki üstüme su dökmüşler gibiyim..:):) 30 dk yapabildim son 15 dkyı tamamlayamadım kardeşim uyucakmış:) sabahta 15 dk yürümüştüm bugünkü sporum 45 dk:):) benim için hiçte fena değil:) bugünlük bu kadar kızlar hepinize iyi geceler:)

selam kızlaaar Sedacım ben de yeni bitirdim 3 miles ı Naaaz bana bi 45 dk yazar mısın heyoo

selam kızlaaar Sedacım ben de yeni bitirdim 3 miles ı Naaaz bana bi 45 dk yazar mısın heyoo

ohhh ohh maşallahh süperiz kızlar:) :) mesaj sayımı yazmadığımı farketmiştim iyiki geri dönmüşüm böyle yorumları okuyunca gaza geliyorum:) mesaj sayım bununla birlikte 9 :) tekrar iyi gecelerrr:)

benim de ütü kaldı sadece, birazdan ütüye başlayacağım, bugün çok yoruldummm
benim de hayalimde kısa bir beyaz kot etek var! acaba şimdiden alıp hırs mı yapsam..

sen de bitirmişsindir işlerini inşallah canım :) hayallerimize kavuşacağız azimliyiz biz

işte bu en cok yapmamız gereken şey zaten bir plan fazla kaçırabileceğimiz bir ortam olacaksa yediklerimizi ona göre dengelemek :)) süpersin canım

arayla öğlen yer değişmiş sanki :) güzel olmuş Sıdıkacım

Nazcım bana da 30 dk yazar mısın kızlar kafama takıldı üst üste takımdan ayrılanlar oldu bu okulların açılması,işlerin yoğunlaşması, özel hayattaki karışıklıklar ile mi ilgili yoksa başka bir sebebi var mı? Takımda eksik gördüğünüz bir şey varsa yazın lütfen yeni fikirlere açığım. Ben de bu aralar çok yoğunum gerçekten bazen öyle boş boş otursam beynim ancak boşalacakmış gibi geliyor ama burayı bırakmayacağım, her yazılanı tek tek okuyorum gözlerim acıyana kadar ekrana baktığım oluyor, bazen başıma ağrı bile giriyor. İnadım inat ayrılmayacağım takımdan mezun olacağım ille de. Kaptan olmasam bile üye olarak devam ederim. Demek istediğim ben kırılmam gocunmam eksik gördüğünüz bir şey varsa söyleyin

Son düzenleme:
Paylaşım alanında bir oylama başlatılmış herkes evet/hayır olarak desin lütfen yarın sonucu bildirelim
ben evet diyorum

canım olurmu oyle sey sonucta hepimiz buraya emek verıyoruz ki bunu en fazla sen yapıosun.son gunlerde bende bahsettıgın seylerı yasadgm ıcın acıklama yapma gereği duydum.ya ınanılmaz yogun ve stresli günler geçiriyorum yani havalardan mı bılmıyorum sureklı basım agrıyor bayılcak gbı oluyorum ustune okul basladı bölüm yuzde yuz ıngılızce benı cok ama cok skıntıya soktu sonucta tam burslu okuyorum ve herkesden daha iyi olmam lazım benim.ha bunlar yetmezmıs gbi birde ozel bı kac problemim oldu.butun gun dsardayım bellı bı yemek duzenım yok o yuzden herseyı boşladım anlayacagn.ama bugun bıraz daha toparladm yarın daha sıkı bı sekılde devam edicem ben burda gerckten mutluyum sonucta yedıklerımı sıze yazcagm ıcın elimi yemege uzatyorum snra vazgecp gerı cekıyorum

Burasının işe yaramasına sevindim ben buradan ayrılırsam diyet miyet hak getire o yüzden burayı bırakmaya hiç niyetim yok
İnsanlık hali gözden kaçırdığım bir durum varsa diye sormak istedim

Kola tek pürüz =)

Bende yapıyorum bazen böle salıyorum kendimi sonra pişman oluyorum yarın başlıcam diyorum ve çok güzel gidiyor yarından sonra sanada öyle olur inşallah =)

Bence takımımız gayet güzel ortam gayet neşeli dostluklar gayet seviyeli ve dengeli...
Ayrılanların kendilerine göre problemleri vardır bana göre.Buradaki sözde eksikliklerden vs vs değildir yani bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…