Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Büşra hiç kimseye asla özenme, benden sana abla tavsiyesi..(37 yaşındayım )
ayrıca sen de öyle olabilirsin..önce vücut yapını iyi tanı, ne olup ne olamayacağını bil ve ona uygun beslen..aç kalarak diyet olmaz, mutlaka birşeyler ye, hatta evden götür, at çantana atıştırmalıklar (kuru kayısı, badem, fındık, kuru incir, etiform..ne varsa artık)
buraya çok yazmak zorunda değilsin, derslerin var, vize/final zamanı daha da yoğun olur..sadece yediklerine dikkat edip, buraya her akşam 5 dakikalığına günlük tutar gibi uğra ve 5 mesaj yaz..çok ta geçmişe bakmak zorunda değilsin..inan bana yazmak işe yarıyor, diyetisyene giderken bana haftanın her günü yediklerimi yazacağım kağıtlar vermişti, bir hafta sonra onları kontrol ediyordu..biz burda hergün birbirimizi kontrol ediyoruz ki, bu bence müthiş birşey!

Pınar içinden canavar mı çıktı, ne oldu seni hiç bu kadar yerken görmediğim için şok geçirdim
bu hafta kilo vereceksin, ayşe demişti dersin..metabolizma şaşırdı çünkü, verdiklerini hemen yakacak

günaydın kızlar

dün gece kaç zamandan sonra 3 mil yaptım ve kendimi süper hissettim.. sporu bıraktığınızda vücutta negatif enerji depolanıyor,sporda o enerjiyi atıyorsunuz,sporun pozitiflik kattığı bilimsel bir gerçek zaten..psikolojik olarak göbüşümün indiğini bile hissediyorum , spor yapmadığım zamanlarda balkon çıkmış ve şişmiş gibi geliyor bana

bugün de sabah aç karna ılık limonlu sudan sonra yulaf kepekli kreple klasik kahvaltımı yaptım, şimdi de mısır püsküllü yeşil çayımı içiyorum..
işte sabah güzel oluyor da sonradan bozmasam...

ne güzel cümlelelr söyledin sen öylee evet sanırım canavar çıktı sonunda

kızlar sonra görüşürüz, benim hazırlanıp spora gitmem lazım..dün kaytardım zaten..

iyi sporlar diyelim ozaman

Gün boyu devam edicek ben inanıyorum Şebnem...

Son düzenleme:

Uyuyuan devi uyandırdık galiba Ayşe

Çok az şey yemişsin kuzum ya. Çok çeşit olduğu için çok gözüküyor biraz gülünç olsun diye canavar gibi şeyler söylenmişte bence hala az yani

5 ekimden sonra başlıcam canım ablamın doğum gününden sonra 10 günüm kaldı sonra geceleri başlayan baş ağrıları beni bekliyor

hadi bakalım insallaahhh ...sonucundada azimin karsılıgını cift taraflı alcan insallahh hem kilolar gitcek hem üniversite gelcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…