evet naz yaaa bende cok pisman oldum bide şansıma etrafımdaki yeni kızların hepsi manken gibi isyan edcektim bugunözellıkle bı arkadsm bütün yaz boyunca naptıysa ınanılmaz ıyı kılo vermıss giyim tarzı saçı duruşu herseyi o kadar değişmiş kii sanki boyu daha da uzamıs nasıl özendim bugun görmelisin
vee benüm menümm ayy neler yemedim neler...
sabah gec uyandım biliyorsunuz 1 kase sütlac yedim kahvaltı olarak(kendi yapımım)
daha sonra temizlik yaptıgım içün zaten akşamı ettim ve gezmeye gittim.
akşam:3 kaşık yeşil fasulye 1kase kadar pirinç pilavı
1 kase mercimek corbası
4-5 yaprak sarma
3 kızarmıs biber
1 dilim su böregi (fakat mini dilimdi)
1 bardak meyve suyu
3 bardak cay
4 tane badem
evet bunların hepsini aksam yedim
2 litre su..
nazcım dün ve bgne 30ar dk spor eklermisin
Pınar içinden canavar mı çıktı, ne olduseni hiç bu kadar yerken görmediğim için şok geçirdim
bu hafta kilo vereceksin, ayşe demişti dersin..metabolizma şaşırdı çünkü, verdiklerini hemen yakacak
kızlar sonra görüşürüz, benim hazırlanıp spora gitmem lazım..dün kaytardım zaten..
yaa yeşilcaydan sonra şu leslie yi bende yapsam ne güzel olacak ama bilgisayara kaydettim buda bir adımdır degilmi
günaydın kızlar
dün gece kaç zamandan sonra 3 mil yaptım ve kendimi süper hissettim.. sporu bıraktığınızda vücutta negatif enerji depolanıyor,sporda o enerjiyi atıyorsunuz,sporun pozitiflik kattığı bilimsel bir gerçek zaten..psikolojik olarak göbüşümün indiğini bile hissediyorum , spor yapmadığım zamanlarda balkon çıkmış ve şişmiş gibi geliyor bana
bugün de sabah aç karna ılık limonlu sudan sonra yulaf kepekli kreple klasik kahvaltımı yaptım, şimdi de mısır püsküllü yeşil çayımı içiyorum..
işte sabah güzel oluyor da sonradan bozmasam...
Pınar içinden canavar mı çıktı, ne olduseni hiç bu kadar yerken görmediğim için şok geçirdim
bu hafta kilo vereceksin, ayşe demişti dersin..metabolizma şaşırdı çünkü, verdiklerini hemen yakacak
Kuş görünümlü canavar nasılsın =)
vee benüm menümm ayy neler yemedim neler...
sabah gec uyandım biliyorsunuz 1 kase sütlac yedim kahvaltı olarak(kendi yapımım)
daha sonra temizlik yaptıgım içün zaten akşamı ettim ve gezmeye gittim.
akşam:3 kaşık yeşil fasulye 1kase kadar pirinç pilavı
1 kase mercimek corbası
4-5 yaprak sarma
3 kızarmıs biber
1 dilim su böregi (fakat mini dilimdi)
1 bardak meyve suyu
3 bardak cay
4 tane badem
evet bunların hepsini aksam yedim
2 litre su..
nazcım dün ve bgne 30ar dk spor eklermisin
iyiyim kuzum sen nasılsın..
.test cözmeye baslamadınmı halen sen bakimm
Çok az şey yemişsin kuzum ya. Çok çeşit olduğu için çok gözüküyor biraz gülünç olsun diye canavar gibi şeyler söylenmişte bence hala az yani
5 ekimden sonra başlıcam canım ablamın doğum gününden sonra 10 günüm kaldı sonra geceleri başlayan baş ağrıları beni bekliyor
hadi bakalım insallaahhh ...sonucundada azimin karsılıgını cift taraflı alcan insallahh hem kilolar gitcek hem üniversite gelcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?