Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

tarçınlı limonlu yeşil çay süper olmuş , güzel menü afiyet olsun

Bu kadar az yiyip hemde spor yapmışsın ne kadar güçlüsün

kızlar bugün edindiğim bi bilgiyi aktarmak istiyorum sizlere belki benim gibi bilmeyen vardır aranızda spordan sonra mutaka duş almak gerekiyomuş yoksa vucut dışarı attığı yağları geri emiyomuş bunu biliyosunuzdur:) bunun devamındada duşun ter soğuduktan sonra alınması ve asla sıcak suyla yapılmaması gerekyomuş.. yoksa yaptığımız bütün spor boşa gidiyomuş sıcak su spor sayesinde gerilen kasları yumuşatıyomuş.. o yüzden dikkatli olalım

Bugünkü menüm

1.öğün - 15 gr protein + 250 ml süt
2.öğün - 100 gr hamsi + 1 dilim çavdar
3.öğün - 100 gr sosis + 50 gr lor
4.öğün - 1 tabak mercimek yemeği + 50 gr lor
5.öğün - dominostan orta boy pizza Çok pişmanım... 1-2 derken bitirmişim kutuyu off

bugünkü menüm
sabah bir dilim ekmek üzerine peynir sürdüm
ara öğün
4 kayısı 10 badem
öğle yemeği
bi kase çorba 1 dilim kızarmış ekmek
ara öğün
4 kayısı 10 badem
ara öğün
yarım dilim ekmek biras peynir
akşam yemeği
6 ızgara köfte salata
ara öğün iki kayısı

bu arada 2 gündür emen hemen 2 litre su içiyorum tabi tuvaletten çıkamıyorum ama olsun artık o kdr vucut alışna kadar idare etcez

orta boy pizza kaç kalori? bende çok severim piizzayı
5.öğünü saymazsak güzel mönü

hımm orta boy büyük olmuş.. ama sporla ve diğer günlerdeki dikkatinle telafi etmeye çalışabilirsin.. insanın arada gerçekten ihtiyacı oluyo çok skma canını..

Bugünkü menüm

1.öğün - 15 gr protein + 250 ml süt
2.öğün - 100 gr hamsi + 1 dilim çavdar
3.öğün - 100 gr sosis + 50 gr lor
4.öğün - 1 tabak mercimek yemeği + 50 gr lor
5.öğün - dominostan orta boy pizza Çok pişmanım... 1-2 derken bitirmişim kutuyu off

güzel menü afiyet olsun Ya ben menüleri okurken karnım açıktıııı

2 side saçma bence hangi doktor söylemişti hatırlıyormusun.

Hadi inşalllah bu uyguladığın diyet işe yarıcak Seda.
Ben 4 litre su içiyorum alışırsın bir süre sonra mesanen genişler

bugün için 30 dk spor eklermisin naz.. hala sporunu yapmamış olan kızlaaaarr duyun beni ve kalkın sporlarınızı yapııınn:) size evrenden mesaj yolluyorum tüm pozitif enerjiler sizinle olsuunn :)

mesaj sayım 6
hepinize iyi gecelerr:)

orta boy pizza kaç kalori? bende çok severim piizzayı
5.öğünü saymazsak güzel mönü

Normalde 8 öğünden az asla yapmam ama 5. öğünde pizzadan sonra bişi yenmez diye yemedim çok pişmanım ya

Bilemiyorum kalorisini 1000 düşünüyorum belki daha fazla belki daha azdır.1 gr yağ 9 kalori olduğu için çok fark ediyor yapan kişiye göre kalori.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…