Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

evet ben daha önce duymustum bunu..

vayy vayy pizzalar götürülmüşşş

su içmeye alısman süper..evet insanın mesanesi tetikleniyor ama napalım susuzda olmuyor

hadi kalk yap işte sporunu yaa, kendini çok iyi hissedeceksin spordan sonra!!

ayşecim yaptım valla bgnde ilk defa leslie yaptım

Bende sabahtan iyi başlıyorum ne oluyorsa akşam oluyor zaten

iyiki varsınız doğru soyluosun tesekkur ederim :) ya sabah spor duş okul tüm günüm böyle geciyor ve o kadar yogun geciorki günlerim hrgün basım agrıyor.dediğin gbi yarın okula gderken götürcem bseyler baska türlü olmuyor çnkü.bide ddiğin gibi yazmak gercektn iyi oluyr cook tesekkr ederm tavsyelern ıcın :)

bence gayet iyi olmuş

İlginçmiş o kadar yaptığımız spor bir duş yüzünden boşa gitmemeli

gayet güzel olmuş, sabahki makarna olayına da bayıldım

oooh güzel olmuş menün :) su içiyor olmanda süper

uvvv pizza şimdi düşündüm de ismi lazım olmayan o yiyecekleri sayıp hatırlatmak istemiyorum size ben onları yemeyeli aylar olmuş
bikinimi istiyoruuuum artık :84:
kendi kendini yiyip bitirme ben sana güveniyorum toparlarsın

Valla bravo harfiyen uymuşsun listeye merak ediyorum nolcak sonuç

kızlar bugunkü menümü yazayım

sabah 1 dilim kepek ekmek yarımşar domates salatalık peynır 3 tane zeytn ve sekersiz cay
sabah sporu cok erken saatte yaptgım için kahvaltdan 1 saat sonra uyudum o yuzden ogunler dengesız oldu
ara sekersiz türk kahvesi
büyük bi tabak meyve salatası gibi bişe (elma havuc üzüm salatalık flan)
sekersiz türk kahvesi
2 ince dilim kepek ekmekle yapılmıs tostumsu bişe :)
9u biyerde diye bi cay içtim bide

artık kahveyi bile şekersiz içebliyorum pek keyıflıyım.bide ben bugun cook sigara içtim o yuzden pek iştahım yoktu 3 litre su içtim ve 2 saat spor yaptım

Bugün uğrayamadım sabah okula gittim 6'da geldim eve. Misafir geldi yemekti,çaydı yardım ettim onlar gidince geldim Pınar dünkü menünü gördüm :128: götürmüşsün:)
sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği üzerine peynir salça
ara: 1 haşlanmış yumurta(odada benden başka kimse yok o yüzden yemek bile götürmeyi düşünüyorum)
öğle:2 dilim ekmek ile sandviç peynir ve birkaç patates kızartması ile
ara: 1 salatalık, 3 kayısı
akşam: 1 kepçe çorba, 1 tabak nohut, yarım tabak tavuklu makarna
spor yok maalesef

Vallaha tebrik ediyorum bu kadar yiyecekle nasıl ayakta duruyorsunuz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…