Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sabah: 1 haşlanmıs yumurta
2 dilim ekmek
4bardak cay
biraz peynir
ara:1 kase sütlacc (halen bitmedi:))
ara:1 tane şeftali
akşam:ev yapımı tavuk dürüm
yanında ice tea light

2saat önce yeşilcay ictim
bide bgn şu leslie 3 mile yaptımmm

melikecim begendimm

Pınar burada kendime çok yakın görüyorum seni.Artık daha sıkı diyete başlıcam.Menülerimin altına toplam günde aldığım kaloriyi ve sporumu yazıcam spor yaptığım günler 2000 yapmadığım günler 1500 ü geçmicem.Lütfen bu limitleri aklında tut geçersem beni uyar ikaz et yada kız naparsan yap yeterki tepki göster.Destek çık bana :) Hepiniz aynı şeyi yapın kızlar ama Pınar sen hiç aksatmadan yap olurmu...

Burası benim için çok önemli inanın bir şey yiyeceğim zaman bura aklıma geliyor akşam menümü yazarken kendimi kötü hissedicem diyorum yada menümü erken yazdıysam menümü yazdım ona uymalıyım diyorum...

Yani uzun lafın kısası eğer spor yaptığım günler 2000 yapmadığım günler 1500 geçtiysem tepki gösterin lütfen.Yarın toparlarsın, boşver, takma kafana gibi şeyler yerine daha sert tepkiler gösterin lütfen.

Bu sütlaç benim osmanlı tulumba olayıma dönüyor yavaş yavaş
Kaç dakika sürdü sporun kuzum yazda kayıt edeyim.Hayırlı olsun ilk leslie in

Sıdıka maşallah gayet güzel gidiyorsun..

Bu sütlaç benim osmanlı tulumba olayıma dönüyor yavaş yavaş
Kaç dakika sürdü sporun kuzum yazda kayıt edeyim.Hayırlı olsun ilk leslie in

aynen osmanlı sütlacı benimkiside
kuzum gündüz dedimya 45dk
aksam yapmadım valla 43 civarı sürüyo video ben 45e tamamladım kendim walk walk walk

tamam nazcımm ama ben tam kalori hesabından anlamıyom biliyorsun gerci sen yazcam demissin pardonn
ama uyarcam tabüküüü

kalorisine baksaydın keşke Naz, o zaman daha çok pişman olup bir daha yemezsin

canım 2 gündür yapıyorsun değil mi..yanlış hatırlamıyorsam 1 günün kaldı..bakalım sende etkisi nasıl olacak..

canım bunun çok saçma olduğunu düşünüyorum, ner'de duydun bilmiyorum ama arkadaşların ise bunu söyleyen seni işletmişler

canım nerdeyse hiçbirşey yememişsin! düzgün beslenmeye çalış, yoksa ya bıkacak ya da güçsüz düşeceksin

Özlemişmisin çikolatayı hocam

Gayet güzel bir menü ama sporda istiyoruzzz

sorma Nazcım özlenmezmi hiç çikolata hele de ağızda eriticeksin onu mmm malesef spor yapamadım ama 3 e kadar okulda epey hareketliydim yine

harika bir menü ve spor alkışlar Sıdıkaya gelsin :)

tatlım arada olur böyle üzülme hem iyi yapmışsın boşver yemesen daha da artıcaktı onu yeme isteğin yarın toparlarsın

waaw senin menün de gayet güzel Sedacım

canım nohut zaten protein, tavuk ta öyle, makarna karbonhidrat..sanki fazla gibi geldi akşam yediklerin..
kızartmayı görmedim
ve bir şekilde spor yapman gerekiyor..

eski düzenine geri dönmüşsün Pınar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…