Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bunun için herkesin kalori hesabını bilmesi gerekiyor
yani benim harifyen uyduğum diyetler 1300 kalorilik ama seninkini anlamayız ki:/
inşallah Pınar biliyordur

Kızlar pardon ya, ben eşimi dinleyeceğim diye mönümü, sporumu falan yazamadım, şimdi oturabildim tekrar buraya..

sabah aç karnına 2 bardak ılık su

kahvaltı
2 dilim üzerine labne sürülmüş keten tohumlu ekmek(esmer)
1 küçük boy yerli muz

kuşluk
yemedim

öğlen
1 kepçe mercimek çorbası
4 ızgara köfte
1 küçük dilim ekmek
bol salata

ikindi
mini kepekli sandviç (şu Starbucks'ta mini sandviç diye satılıyor, içinde bir dilim peynir ve 1 kaşık kadar zeytin ezmesi var)
naneli Americano (şekersiz)

akşam
1 dilim keten tohumlu esmer ekmek
5 kaşık tavuklu sebze sote
1 bardak fanta..

yarın doğumgününden kalan bu gazlı içeceklerin hepsini çöpe atıyorum!

Nazcım bana 1 saat 20 dakika spor yazabilir misin..
bu arada yeni hocamız yıkılıyor, afedersiniz ama iç çamaşırıma kadar terliyorum

içmesen şu asitli içecekleri iyi olcak cidden..ben evde olsada içmiyorum çünk bir üniversitedeyken her yemekte kola icerdim o nedenle cok kilo almıstım.
.o dönemde bir bıraktım tam bıraktım..canımm çok istediginde 1 yudum alıp rahatlarım..keşke hiç içilmese..

tamam anlaştık..
yalnız birşey daha..
ablanın doğumgününden sonra da seni burada görürsem devamlı onun için de uyaracağım oturup ders çalışman gerekiyor artık!

Evde bilgisayar sürekli açık oluyor online gözüküyor olabilirim ama masada derste olurum :)

ya ilginç olan biz bu tip içecekleri eve pek almayız Pınar..
cola zero ve meyveli soda dışında..
meyveli sodayı ben sevmem, zaten onun kalorisi gazlı içeceklerle aynı..
bizim diyetisyen "aslında ben light içeceklere karşıyım ama eğer canın soğuk içecek çok çekerse ice tea light tüket" demişti, hala alırım eve ama pnu da pek içmem..arada yazın kahvaltılarda..
ama bazen bir dönem oluyor, içiyorum, yoksa pek aradığımdan, aldığımdan değil..evet çok kilo aldırıyor, her bardak 40-45 kalori civarı, iyi biliyorum..
o yüzden yarın sabah hepsini dökeceğim lavaboya..

her bardak 40-45 kalori olsa gene iyi canım 100 ml si o kadar oluyor o içeceklerin.1 bardak 300 ml desek 1 bardak 150 kalori

Evde bilgisayar sürekli açık oluyor online gözüküyor olabilirim ama masada derste olurum :)

gerçi evet ben de deminden beri online ım ama eşimin işle ilgili sorunlarını dinliyordum
ama olsun sen yine de offline olmaya çalış, hatta pc bile kapalı olsun bence

25 inde mesaj sayım 10
26 sında mesaj sayım 34

İyi geceler.
Pınar unutma kuzum Eğer şu kadar dk spor yaptım yazdıysam 2000 yazmadıysam 1500.

Tatlı rüyalar Ayşe
Tatlı rüyalar Pınar

her bardak 40-45 kalori olsa gene iyi canım 100 ml si o kadar oluyor o içeceklerin.1 bardak 300 ml desek 1 bardak 150 kalori

aaa bak ben bir bardak 40-45 sanıyordum yok yok şimdi burda işim bitsin, gidip döküyorum hepsini lavaboya!
hiçbiri benim kısa kot eteğimden daha değerli değil!!

25 inde mesaj sayım 10
26 sında mesaj sayım 34

İyi geceler.
Pınar unutma kuzum Eğer şu kadar dk spor yaptım yazdıysam 2000 yazmadıysam 1500.

Tatlı rüyalar Ayşe
Tatlı rüyalar Pınar

evet evet ben de gidiyorum..
ya kaç günden beri kitap okuyamıyorum, çok oyalanıyorum burada, biraz daha pratik olmalıyım
tamam uyaracağız seni!
iyi geceler kızlar!
öpüyorum

tükkanı ben açayım bari , sandalyeleri ters çevireyim :)

günaydın herkese

Nasılsın Şebnem hoşgeldin

Malesef o pizzayı götüren obur benim

obur mu estağfurullah , ayıptır söylemesi ben de bir zamanlar pizzafit-turkish pizza hastasıydım 1 tane büyük bile yetmezdi ikinciye başlardım ama sonra kalorilerini düşündükçe vicdan azabı çektikçe onlarla vedalaştım , onun yerine karatay haftada veya 15te bir 1 tane minik lahmacun veya pidesiz iskender daha iyi diyordu tabii ki tatları bir değil ama ne yapacaksın...

şu hayatta tatları güzel olan herşeyin kalorisi çok yüksek , insana kilo aldırıyor maalesef...

bir de bu cümleyi düşününce daha kolay oluyor bu bakış açısıyla:

"yemek için mi yaşıyorum , yaşamak için mi yiyorum?"

Günaydın Şebnemcimmm, günaydın kızlarrrrrr

Harika bir gün olsun! İyi haberler alalım, herşey güzel gitsin..
Bugün spor yapabilir miyim bilmiyorum, eşim evde...belki oğlumun öğle uykusunda eşim evde takılır, ben spor salonuna giderim..oğlum 2 saatten önce uyanmıyor da
Şimdi harika bir kahvaltı ettim, çayımı içiyorum (tabii ki şekersiz )
Akşam da mangal partisi var, elimden gelen dikkati göstereceğimden emin olabilirsiniz
Gün içinde yeniden uğramaya çalışacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…