Pınar burada kendime çok yakın görüyorum seni.Artık daha sıkı diyete başlıcam.Menülerimin altına toplam günde aldığım kaloriyi ve sporumu yazıcam spor yaptığım günler 2000 yapmadığım günler 1500 ü geçmicem.Lütfen bu limitleri aklında tut geçersem beni uyar ikaz et yada kız naparsan yap yeterki tepki göster.Destek çık bana :) Hepiniz aynı şeyi yapın kızlar ama Pınar sen hiç aksatmadan yap olurmu...
Burası benim için çok önemli inanın bir şey yiyeceğim zaman bura aklıma geliyor akşam menümü yazarken kendimi kötü hissedicem diyorum yada menümü erken yazdıysam menümü yazdım ona uymalıyım diyorum...
Yani uzun lafın kısası eğer spor yaptığım günler 2000 yapmadığım günler 1500 geçtiysem tepki gösterin lütfen.Yarın toparlarsın, boşver, takma kafana gibi şeyler yerine daha sert tepkiler gösterin lütfen.
bunun için herkesin kalori hesabını bilmesi gerekiyor
yani benim harifyen uyduğum diyetler 1300 kalorilik ama seninkini anlamayız ki:/
inşallah Pınar biliyordur
sedayı kobay olarak kulandık 3 günlük diyette..
Kızlar pardon ya, ben eşimi dinleyeceğim diye mönümü, sporumu falan yazamadım, şimdi oturabildim tekrar buraya..
sabah aç karnına 2 bardak ılık su
kahvaltı
2 dilim üzerine labne sürülmüş keten tohumlu ekmek(esmer)
1 küçük boy yerli muz
kuşluk
yemedim
öğlen
1 kepçe mercimek çorbası
4 ızgara köfte
1 küçük dilim ekmek
bol salata
ikindi
mini kepekli sandviç (şu Starbucks'ta mini sandviç diye satılıyor, içinde bir dilim peynir ve 1 kaşık kadar zeytin ezmesi var)
naneli Americano (şekersiz)
akşam
1 dilim keten tohumlu esmer ekmek
5 kaşık tavuklu sebze sote
1 bardak fanta..
yarın doğumgününden kalan bu gazlı içeceklerin hepsini çöpe atıyorum!
ben yazıcam menülerimin altına
tamam anlaştık..
yalnız birşey daha..
ablanın doğumgününden sonra da seni burada görürsem devamlı onun için de uyaracağımoturup ders çalışman gerekiyor artık!
içmesen şu asitli içecekleri iyi olcak cidden..ben evde olsada içmiyorum çünk bir üniversitedeyken her yemekte kola icerdim o nedenle cok kilo almıstım.
.o dönemde bir bıraktım tam bıraktım..canımm çok istediginde 1 yudum alıp rahatlarım..keşke hiç içilmese..
Evde bilgisayar sürekli açık oluyor online gözüküyor olabilirim ama masada derste olurum :)
ya ilginç olan biz bu tip içecekleri eve pek almayız Pınar..
cola zero ve meyveli soda dışında..
meyveli sodayı ben sevmem, zaten onun kalorisi gazlı içeceklerle aynı..
bizim diyetisyen "aslında ben light içeceklere karşıyım ama eğer canın soğuk içecek çok çekerse ice tea light tüket" demişti, hala alırım eve ama pnu da pek içmem..arada yazın kahvaltılarda..
ama bazen bir dönem oluyor, içiyorum, yoksa pek aradığımdan, aldığımdan değil..evet çok kilo aldırıyor, her bardak 40-45 kalori civarı, iyi biliyorum..
o yüzden yarın sabah hepsini dökeceğim lavaboya..
nerden bilecegiz biz bunu
Evde bilgisayar sürekli açık oluyor online gözüküyor olabilirim ama masada derste olurum :)
her bardak 40-45 kalori olsa gene iyi canım 100 ml si o kadar oluyor o içeceklerin.1 bardak 300 ml desek 1 bardak 150 kalori
25 inde mesaj sayım 10
26 sında mesaj sayım 34
İyi geceler.
Pınar unutma kuzum Eğer şu kadar dk spor yaptım yazdıysam 2000 yazmadıysam 1500.
Tatlı rüyalar Ayşe
Tatlı rüyalar Pınar
Nasılsın Şebnem hoşgeldin
Malesef o pizzayı götüren obur benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?