Günaydın Şebnemcimmm, günaydın kızlarrrrrr
Harika bir gün olsun! İyi haberler alalım, herşey güzel gitsin..
Bugün spor yapabilir miyim bilmiyorum, eşim evde...belki oğlumun öğle uykusunda eşim evde takılır, ben spor salonuna giderim..oğlum 2 saatten önce uyanmıyor da
Şimdi harika bir kahvaltı ettim, çayımı içiyorum (tabii ki şekersiz)
Akşam da mangal partisi var, elimden gelen dikkati göstereceğimden emin olabilirsiniz
Gün içinde yeniden uğramaya çalışacağım..
Bu öneriye ne diyorsunuz kızlar kabul edelim mi etmeyelim miÖNERİ:
Yarışmacının izinli sayıldığı dönem 2 haftadan az olamaz.
Her yarışmacının yılda 6 kez izin kullanma hakkı vardır.
İzne ayrılan ve kendisinden 6 ay haber alınamayan üyeler diskalifiye edilir.
OYLAMA:
1.Takım: Evet / Hayır
2.Takım: Evet / Hayır
3.Takım: Evet / Hayır
4.Takım: Evet / Hayır
5.Takım: Evet / Hayır
6.Takım: Evet / Hayır
7.Takım: Evet / Hayır
8.Takım: Evet / Hayır
9.Takım: Evet / Hayır
13.Takım: Evet / Hayır
Açıklama: Her izin dönemi 15 gün süreceğine göre, yılda 6 kez izin kullanan yarışmacı toplamda 90 gün izinli sayılır. Bu da 3 ay demektir. Daha fazlasını, diyet yapmanın öncelikle disiplin gerektirmesi inancıyla yersiz buluyorum.
Bu öneriye ne diyorsunuz kızlar kabul edelim mi etmeyelim mi
aa Naz gelmiş nasılsın şekerim yaptın mı sporunu ? bu arada spor demişken benim 155 dk yı not etmiştin dimi sen hiç beğenmedin de görmedin mi acaba dedim
Pınar burada kendime çok yakın görüyorum seni.Artık daha sıkı diyete başlıcam.Menülerimin altına toplam günde aldığım kaloriyi ve sporumu yazıcam spor yaptığım günler 2000 yapmadığım günler 1500 ü geçmicem.Lütfen bu limitleri aklında tut geçersem beni uyar ikaz et yada kız naparsan yap yeterki tepki göster.Destek çık bana :) Hepiniz aynı şeyi yapın kızlar ama Pınar sen hiç aksatmadan yap olurmu...
Burası benim için çok önemli inanın bir şey yiyeceğim zaman bura aklıma geliyor akşam menümü yazarken kendimi kötü hissedicem diyorum yada menümü erken yazdıysam menümü yazdım ona uymalıyım diyorum...
Yani uzun lafın kısası eğer spor yaptığım günler 2000 yapmadığım günler 1500 geçtiysem tepki gösterin lütfen.Yarın toparlarsın, boşver, takma kafana gibi şeyler yerine daha sert tepkiler gösterin lütfen.
evet 155 di zatende sanki bu hafta ilk defa spor yazdın gibime geldide o yüzden dedim acaba geçen haftayı silmeyimi unuttum
Beste ödev kontrolü yapan agresif öğretmen edasıyla sende kontrol eder misin beni =)
Beste ayak baş parmağım ağrıyor ya sporda incittim galiba sıcaklığıylada o an hissetmedim
Simgeler durdu bende hareket etmiyorlar çok garip geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?