Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

tatlıcım bırak eşine yavruyu , spora git derim ben..
barbeküye ben de bayılırım amaaan zararlı da değil ki yağsız oldukça istediğin kadar yenebilir mangal olunca, önemli olan mangalın yanında yenen zararlı yiyecek ve içeceklere yanaşmamak

bendende tünaydın herkese....
evet anladıgınız üzere nöbet modundayım yine
ama kimseciklerr yok...kendinize dikkat edin güzel bir gün olsun insallahhh..
ayşecim aman mangalın yanında asitli içecek tüketmee sakınn

Bu öneriye ne diyorsunuz kızlar kabul edelim mi etmeyelim mi

aa Naz gelmiş nasılsın şekerim yaptın mı sporunu ? bu arada spor demişken benim 155 dk yı not etmiştin dimi sen hiç beğenmedin de görmedin mi acaba dedim

Beste ayak baş parmağım ağrıyor ya sporda incittim galiba sıcaklığıylada o an hissetmedim

aa Naz gelmiş nasılsın şekerim yaptın mı sporunu ? bu arada spor demişken benim 155 dk yı not etmiştin dimi sen hiç beğenmedin de görmedin mi acaba dedim

evet 155 di zatende sanki bu hafta ilk defa spor yazdın gibime geldide o yüzden dedim acaba geçen haftayı silmeyimi unuttum

Sporda işimiz zor ya Pınarla Ayşe arasında geçicek 1. lik ve 2. lik 20 dakika fark var aralarında bugünkü sporlarına bağlı herşey =)

Beste ödev kontrolü yapan agresif öğretmen edasıyla sende kontrol eder misin beni =)

Ayşecim afiyet olsun şimdiden ben de çok severim barbekünün tadını çıkar yanında kola ve tatlı yeme yeter

Beste ödev kontrolü yapan agresif öğretmen edasıyla sende kontrol eder misin beni =)

yapayım canım sen iste, zaten 4lerden birkaç kişiyi ağlattım bugün o kadar komikler ki ödevivi niye yapmadın falan bir iki laf söylüyorum işi sıkı tutayım daha iyi öğrensinler diye ağlamaya başlıyorlar

Beste ayak baş parmağım ağrıyor ya sporda incittim galiba sıcaklığıylada o an hissetmedim

cok geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…