Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Genel anlamda aldığın kalori az takma kafana gofreti çok güzel spor zaten muazzam

Sıdıka işine karışmak istememde sadece bir öneri.Acaba sporunu 60 dakikada bitirsenmi.60 dakikadan sonrası yarar değil zarar sağlıyor bir sürü bilimsel çalışma var bununla ilgili

spor yapıyor olman süpeeer masallaaah :)

bugunku menümmm

sabah 2 dilim kepek ekmek peynır yarımşar salatalık domates bidee kucuk pakette reçel ( 1 çay kaşığı falan yedim )
sekersiz nescafe
etiformun çikolatalı bi ürünü 4 tanesni fln yedım bisküvi ( okulda baska bişe bulamadım )
sekersiz türk kahvesi
tavuklu bi dürüm yarım tane (mayonezsiz ve yanında patates fln yemedım )
bi kase sütle yulaf
bi tane elma
bidaha türk kahvesi

sabah 6da uyanıp yine 2 saat spor yaptıııııııım :) vee 2 litre suuu

Uykundan feraagat edip spor yapıyorsun vallahi azmine hayran kaldım

Son düzenleme:
Uykundan feraagat edip spor yapıyorsun vallahi azmine hayran kaldım

canım valla günah cıkarıyorum resmen 4 gün öncesinin pişmanlıgı bunlar.ama ciddi anlamda bende şaşıyorum kendme cunku bgun resmen 5.45 te uyandım hemen cıktım snra geldm duş khvaltı ve direk derse gttım veee 6 saat dersim vardı bugun.hemde tamamı ingilizce derslerin sonraaa arkdslarımla görüştüm ve daha yeni ayaklarımı uzatabıldm.enerjim bitmek tükenmek bilmedi bugun massalaaaah

kaybın çok güzel canım ama börek keşke sabah olsaymış neyse sen yakarsın onları

menün de hafif sporun da güzel canım

bu azminin devamını diliyorum canım :)

süpersin örnek almam lazım:):)

valla herkesin menüsü sporu süper olmuss bayıldım yarın yine sollicaz tüm grupları
öpüldünüz iyi geceler bayanlar benim mesaj sayım 7

oooooooooo sabah 6 kısmına ben bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…