Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sıdıka işine karışmak istememde sadece bir öneri.Acaba sporunu 60 dakikada bitirsenmi.60 dakikadan sonrası yarar değil zarar sağlıyor bir sürü bilimsel çalışma var bununla ilgili

canım ben platesi sabah yapıyorum yürüyüşü de akşam üstü açık havada yapıyorum faydası olmaz mı?

kızlar günaydınnnn,

ben +500 deyim, üzgünüm..(yani ben üzgün değilim ama grup adına üzgünüm)
geçen hafta 58,3 idim bu hafta 58,8 olmuşum..sebebini anlamadım..çok dışarılarda yedim, pasta masta derken ondan oldu sanırım :44:
ama çok gariptir üzgün değilim ilk defa..:44:

burakamadım canım, spora gidemedim dün..gideceğimiz yere hediye almam gerekiyordu, o işlere koşturdum..
evet ama barbekü yanındaki hiçbirşeyden yemedim ama sonrasında baklava yedim hem de 3 dlim..bu hafta b-kunu çıkardım sanırım, kilo almam normal..

kızlar Gülşen geldi, temizlik var evde, kahvaltı da etmem lazım..akşam konserde olacağım o yüzden spora da sabahtan gitmem lazım..kahvaltı edip spora gidip geleyim..sonra görüşüz.

başlangıç kilo:78 kg
geçen hafta :58.5 kg
bu hafta:58 kg
giden: 500 gr
toplam giden : 20 kg
Hedef : 55 kg
boy : 1.63
beden : 36-38

günaydın , hayırlı cumalar kızlar.

---SPOR LİSTESİ---
Sıdıka - 280 dakika
Pınar & Büşra - 240 dakika
Ayşe - 220 dakika
Naz - 180 dakika
Seda & Melike - 165 dakika
Beste - 155 dakika

başlangıç kilo:78 kg
geçen hafta :58.5 kg
bu hafta:58 kg
giden: 500 gr
toplam giden : 20 kg
Hedef : 55 kg
boy : 1.63
beden : 36-38

günaydın , hayırlı cumalar kızlar.

Tc ni yazmamışsın Şebnem

500 gr süper toplamda da 20 kg etmiş harika yerinde olsam bi kutlama tarzı bir şey yapardım valla

Bestecim o aradaki Nutella, Halley gibi şeylere dikkat et derim, bak ben sanırım bu yüzden kilo aldım :44: yani kafadan 2 bardak kola/fanta var bu hafta pasta var, baklava var..
Bir de sorun ne biliyor musunuz..dikkat ettim de ben bu hafta spora gittiğim zamanlar hariç, hiç su tüketmemişim..:44:işi sıkı tutmam lazım bu hafta..

canım çok sevindim kilo vermene!
korkulacak kesinlikle birşey yok, halama doktoru verdi bu diyeti, hiç endişeniz olmasın, gönül rahatlığı ile yapabilirsiniz..
ben de bu sabah başladım, 3 gün yapacağım.
pazartesi başlayacaktım ama o gün misafirlerim geliyor, onların yanında böyle bir program uygulamam ayıp olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…