Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ah canım ya o gofret çok kalorili, ben de çok severim
onun dışında herşey güzelmiş..tabii karpuzu abartmadıysan,,şekerli çünkü...

Bu hafta neden böyle olmuş ya herkes biraz kilo almış

Hedef kilona azcık kaldı o yüzden fazla üzülme ki zaten sen üzülmemişsin.

valla simitler dışında herşey yolunda ama simitleri de ne kadar yağla yaptığına bağlı biraz da bence..
geri kalanı süper..

iyi 2000 kalori geçilmemiş
Naz, bu kadar tek tip beslenmenin zararı olmaz değil mi sonra?:44:

off ya ben de baklava yedim dün
sinir oluyorum böyle yapınca kendime..al oradan meyve ye, değil mi ama..
n2apalım sağlık olsun..

öncelikle günaydın kızlar ben aranıza yeni katıldım :) biraz kendimi tanıtayım adım melike 17 yaşımdayım 96.5 kiloyum allahım derken bile tiksindim kendimden nneyse 1.63-65 arası boyum uzun zamandır zayıflamak istiyorum ama kendimi tutamayıp yiyorum ve bugün yeni bir diyete başladım elma diyeti die bu sefer zayıflamayı başarmam lazım çünkü lise sondayım yakında mezuniyetim var orada en şık en güzel olmak için yapmalıyım bunu :) zaten bu yıl benim için biraz yorucu ve tempolu bir yıl olacak staj okul dershane hepsini birden yürütmeye çalışıyorum elimden geldiğince menülerimi sizinle paylaşmaya çalışacağım hepinize sevgiler yolluyorum

Sıdıka işine karışmak istememde sadece bir öneri.Acaba sporunu 60 dakikada bitirsenmi.60 dakikadan sonrası yarar değil zarar sağlıyor bir sürü bilimsel çalışma var bununla ilgili

bence de haklısın Naz, bizim hoca tam 1 saat dolunca sporu bırakıyor.
ben egzersiz öncesi koşu bandında ısınmak için 15+20 dakika yürüyorum..o da deli gibi yürümek değil, tempolu..egzersizde zaten deli gibi terletiyor bizi..

Tc ni yazmamışsın Şebnem

500 gr süper toplamda da 20 kg etmiş harika yerinde olsam bi kutlama tarzı bir şey yapardım valla

o şablon eski katıldığım topicten de ondan.. hatta eksik kısmını kopyalamıyorum , spor vs de yazılıyordu orada.. eski mesajdan copy paste yapıp düzenliyorum

sezaryen göbeğim ayva göbeğim bi de o dümdüz olsun işte spor yaparsam dengeli beslenirsem umudum var

tatlım istanbul genelinde kutlamalar başladı zaten biliyorsun ben doğdum diye (istanbulun kurtuluşu kutlanır ya benim doğum günüm de ondan)

:) yaaa yarın cuma ama ben tartıyı getrmedım mersıne napcammm bu hftda hıc tartılmadım noldu acaba kılom yaa.gerci bu haftanın 2 3 günü kıtlıktan cıkmıs gıbı yedım ben

önceki günler az yediğin için vücut isyan etti , sana sürekli "ye biraz" diyip duruyoruz canım ya, işte bu yüzden

Hoşgeldin Melike ben Naz 19 yaşındayım

yedim dediğin buysa bu normal ayol

Bu hafta neden böyle olmuş ya herkes biraz kilo almış

Hedef kilona azcık kaldı o yüzden fazla üzülme ki zaten sen üzülmemişsin.

Nazcım anlamadım yaa..
yani sebep tek birşey değil sanırım, geçen hafta cumadan beri nerdeyse her akşam dışarıdaydım, en az 2-3 kadeh alkol var, pasta var, meze var..var da var..
eh su da pek tüketmemişim bu hafta..
sanırım hepsi birleşince bu hale geldi..
bugün o 3 günlük diyete başladım, pazar akşamına kadar yapacağım...500 gr bile gitse moral olur

Melike aramıza hoşgeldin de..
böyle elma diyetleri ile bu iş olmaz..
düzgün beslenerek çok rahat kilo verirsin zaten..henüz 17 yaşındasın, metabolizmanı mahvetme bu kadar erken..
bak bu benim diyetisyenimin verdiği reçete, bu tip birşey uygula, sağlıklı zayıfla..
Smyrnetalya: Henüz yaz bitmedi!

aramıza tekrar hoşgeldin
sevgiler

aaaa Şebnem, doğumgünün bugün mü???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…