Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar bu arada spora gidemedim, çünkü annem hala gelmedi, muhtarda falan işi varmış..
evde temizlik var zaten her yer her yerde..evde de çok işim var, dolaplar düzenlenecek..
bugün akşam üzeri vaktim olursa spor yaparım akşam evde yokum
yoksa allah kerim, cumartesi/pazar yaparım sporumu..şu 3 günlük diyetin işe yaraması lazım..

bu arada az önce 2 ltlik sürahimi çıkardım, ona su doldurup içine de portakal, limon dilimleyip nane attım, o suyu bitiricem bugün..
şu anda da yeşil çay içiyorum..
hadi ben gittim, işim çok..ara ara uğrarım..

Alkolun çok etkisi olmuştur.

1 gr alkol 7 kcal
1 gr yağ 9 kcal düşün artık

hoş bulduk naz :) yaşıma yakın birisinin olmasına da sevindim abla demiyorum ama kusura bakmazsın umarım yaşımız yakın diye demedim :)

Yok canım ne ablası bende abla demiyorum benden büyüklere burda ismen hitap etmek daha güzel bence =) Arkadaşlık ortamı oluşuyor

of ya ben telefondan girdiğimde büssürü yorum yaptım gitmemiş hiç biriii.şey dicem bugun bnm tartım yok yarın sabah kilomu yazsam sıkıntı varmı ?

nazcım öncelkle seni tebrik ediyorum:):) ayrıca kızlar naz çok haklı öenmli olan gayetimiz.. hem hepimize bu hafta ders olmuş olur çünkü kaçamaklarımız çok fazla..

melike aramıza hoş geldin ben seda bende 19 yaşındayım ama 20 de olablrm emn değilm şuan umarım sana yardımcı olabiliriz ama elma diyetini kesnlikle aklından çıkar..

kızlar sporlarınızda süper

aa melike gelmiş.. ya melike çok özür dilerim okulda problem çıktı dekanın yanına falan gttk.. geç kaldım umarım senı zor durumda bırakmamışmdır..

Hoşgeldin melike memnun oldum ben de melike takım kaptanıyım adaşımı görünce çağırayım dedim sana takım kurallarımızı yazarım akşama şimdi okuldayım yazamıyorum

***8. TAKIM 276. ETAP***
busra330166.6///)bildirim yapmadı
eloisee55.8///)
kirmiziojelikiz85.2///) diskalifiye
kristaloid60.7///) diskalifiye
mogan78.2/78.8/-0.6/-%0.77)
pinibo54.0/54.0/0/%0)
symrne58.3/58.8/-0.5/-%0.86)
umutlayasasen66.0///) geri dönmek üzere ayrıldı
yilike74.8/75.1/-0.3/-%0.40)
zazaa89.0/87.9/1.1/%1.24)
sdnll68/67.4/0.6/%0.88)yeni üye hedef:58 katılım:20.09.12

8. Takım Ortalaması:%

biraz daha bekleyelim beste gelir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…