Nazcım anlamadım yaa..
yani sebep tek birşey değil sanırım, geçen hafta cumadan beri nerdeyse her akşam dışarıdaydım, en az 2-3 kadeh alkol var, pasta var, meze var..var da var..
eh su da pek tüketmemişim bu hafta..
sanırım hepsi birleşince bu hale geldi..
bugün o 3 günlük diyete başladım, pazar akşamına kadar yapacağım...500 gr bile gitse moral olur
önceki günler az yediğin için vücut isyan etti , sana sürekli "ye biraz" diyip duruyoruz canım ya, işte bu yüzden
Hoşgeldin Melike ben Naz 19 yaşındayım
hoş bulduk naz :) yaşıma yakın birisinin olmasına da sevindim abla demiyorum ama kusura bakmazsın umarım yaşımız yakın diye demedim :)
aaaa Şebnem, doğumgünün bugün mü???
Yüksek kilo vermesi gerekenlerde her hafta 1-2 kilo veren değil motivasyonunu ve azmini kayıp etmeyen kazanır...
Gunaydıııııın :) aynen bugunde 6da uyandm insallah brakmamm yaaa:) bu arada bn bgn kilo bildirimi yapamıcam yarın yapsam olurmu ?? Tartı bgn aksam gelckte
Günaydınlarrrrrrrrrrrrrr
Geçen hafta 89
Bu hafta 87.9
öncelikle günaydın kızlar ben aranıza yeni katıldım :) biraz kendimi tanıtayım adım melike 17 yaşımdayım 96.5 kiloyum allahım derken bile tiksindim kendimden nneyse 1.63-65 arası boyum uzun zamandır zayıflamak istiyorum ama kendimi tutamayıp yiyorum ve bugün yeni bir diyete başladım elma diyeti die bu sefer zayıflamayı başarmam lazım çünkü lise sondayım yakında mezuniyetim var orada en şık en güzel olmak için yapmalıyım bunu :) zaten bu yıl benim için biraz yorucu ve tempolu bir yıl olacak staj okul dershane hepsini birden yürütmeye çalışıyorum elimden geldiğince menülerimi sizinle paylaşmaya çalışacağım hepinize sevgiler yolluyorum
---SPOR LİSTESİ---
Sıdıka - 280 dakika
Pınar & Büşra - 240 dakika
Ayşe - 220 dakika
Naz - 180 dakika
Seda & Melike - 165 dakika
Beste - 155 dakika
aa melike gelmiş.. ya melike çok özür dilerim okulda problem çıktı dekanın yanına falan gttk.. geç kaldım umarım senı zor durumda bırakmamışmdır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?