Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Naz ile Seda tebrik ederim kızlar biraz daha yaklaştınız hedefe
ben niye böyle oldum ya akşama bi konuşalım kızlar akıl verin yardım edin bana

Naz ile Seda tebrik ederim kızlar biraz daha yaklaştınız hedefe
ben niye böyle oldum ya akşama bi konuşalım kızlar akıl verin yardım edin bana

valla melikecim aynı akıla benimde ihtiyacım var.

pınar ya çok merak ettim boyun kaç ? çünkü kilon çok az gözüküyo.. eğer boyunda ortalamaysa kilonun gitmesi vakit alablr.. çünkü fazlalık azaldımı kilo vermek daha uzun sürebiliyo..

benim boyum 153 zaten fazlalıgım göbekte kilo aldıkca göbek gidiyo hedefe odaklanamadım sanırım henüz

Pınar senin bir şeyler yapman lazım artık kuzum ya.Normal değil bu kadar süre sabit kilo.Ya şu 3 günlük diyet şeyini yap yada benim bir zamanlar yaptığım gibi 2 hafta deli gibi ye bir miktar kilo al ama sonra aldığın kiloları ve daha fazlasını ver.Mesela 93 den 95 lere kadar çıkmıştım ben hatırlarsın şuan 88 im tam gaz gidiyor metabolizma tahminen 85 e kadar durmıcak.

Son düzenleme:

evet şekerim bu haftayı bekledim biliyosun yapmam lazım artık birseyler
ben deli gibi yeme kısmını seciyorum
pazartesi itibariyle 3 günlük diyeti yapcam nazcım..seende beni kontrol etcen artık

evet şekerim bu haftayı bekledim biliyosun yapmam lazım artık birseyler
ben deli gibi yeme kısmını seciyorum
pazartesi itibariyle 3 günlük diyeti yapcam nazcım..seende beni kontrol etcen artık

Tamam harfiyen uy o diyeye yoksa kızarım bak !

Melike bence sende başla Pınar ile.Önümüz hafta sonu okulunda yoktur rahatça yaparsın 2 gününü 3. gün biraz zorlanabilirsin dışarıda olduğundanda olduğu kadar yap.

Diğer bir alternatif olarak sporunuzu değiştirebilirsiniz.
Benim yağtığım yüksek yoğunluklu aralıklı çalışmayı yapabilirsiniz.

Bunun için hiçbir alete vs vs gerek yok.ilgilenirseniz anlatırım akşama.

tamam bebeişim ama ben biliyon leslie ye yeni basladım
bide onunla beraber deneyeyim önceden sadece az bisiklet bide yürüyüş vardı
leslieden sonra yürüyüşümün çokta tempolu olmadıgını farkettim yararı olcak ama düzenli yapabilsem..
mesela nöbete gidecegim günler yapmıyorum birsey aslında yapmam lazım (

Ben bir ara apartmanda merdivenleri çıkıyordum.

öyle bir lüksüm yok diyemem cünkü apartman asansörsüz 5 katlı ve evim 4. katta
yani hep çıkıyorum

Oww elinde yük falan varken zor oluyordur
Gerçi 52 kilosun. Sırtına bi 36 kg yük yüklemek lazım merdiven çıkarken benim hissettiğimi hissetmen için

aslında en basta koşan kız vardı...sonradan gecen hafta kilo durunca kaplumbaga yaptım
ee o hızda ilerliyorum

Allah iyiliğini versin

olur akşama anlat ben denicem vücut alıştı galiba kaldım böyle o 3 günlük diyet aklımdaydı zaten yapmayı düşünüyordum

Bestecim bildirim yapmadı olarak yazdım seni sorun olmaz haftaya 2'ye böleriz sadece Büşra seninkini de öyle yaparız
saat 4 buçuk oldu ben de birazdan çıkacağım okuldan o yüzden böyle yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…