Alkolun çok etkisi olmuştur.
1 gr alkol 7 kcal
1 gr yağ 9 kcal düşün artık
yinee sabittallah alla nerde hata yapıyorumki ben
54
Bestecim o aradaki Nutella, Halley gibi şeylere dikkat et derim, bak ben sanırım bu yüzden kilo aldım :44: yani kafadan 2 bardak kola/fanta var bu hafta pasta var, baklava var..
Bir de sorun ne biliyor musunuz..dikkat ettim de ben bu hafta spora gittiğim zamanlar hariç, hiç su tüketmemişim..:44:işi sıkı tutmam lazım bu hafta..
sabah:1 dilim tam buğday ekmeği üzerine peynir salça sürüp yedim yanına 6 zeytin
öğle:1 dilim börek, 15 tane falan çubuk kraker, 1 kutu süt
ara:3 kayısı,şekersiz nescafe
akşam: 2 dilim ev ekmeği ile kahvaltılık, 1 tabak yoğurtlu makarna, 1 bardak gazoz
Allahım menüme bakıyorum danapmışım ben
çok haklısın Ayşecim dediğin çok doğru aslında ben de bu tarz yiyecekler yüzünden kilo alıyorum ama malum okul ortamı yiyorlar ikram edince de almak zorunda kalıyorumama nutella benim hatamdı kesinlikle...bol su çok önemli tabi
Az öğün yapmışsın sadece o kadar kötü değil yani kaptanım.
Kaptan olan Melike nasılsın kuzum nasıl geçti günün
İyiyim yorucu geçti be Nazım uyku bastırdı şimdi sen nasılsın napıyorsun
sabah:1 dilim tam buğday ekmeği üzerine peynir salça sürüp yedim yanına 6 zeytin
öğle:1 dilim börek, 15 tane falan çubuk kraker, 1 kutu süt
ara:3 kayısı,şekersiz nescafe
akşam: 2 dilim ev ekmeği ile kahvaltılık, 1 tabak yoğurtlu makarna, 1 bardak gazoz
Allahım menüme bakıyorum danapmışım ben
sabah
1 dilim ekmek üzerine beynir sürdüm
ara öğün bir kase mercimek çorbası
öğlen
2 dilim ekmek peynr ve bir zeytin ve şekersiz çay
ara öğün
bir parket çikolatalı form ve bir fincan şekersiz çay
akşam yemeği
patates yemeği 3 yemek kaşığı makarna bir kaymaklı biber. bir bardak limonata ve bir dilm ekmek (oh ohhh naapmışım ben böyleee
ya bu arada bi çorbanın kalorisine bakıyım dedm bir kase mercimek çorbası 385 yazıyodu şok oldum:S:S
sabah kahvaltında zeytin biraz fazla olmuş bildiğim kadarıyla zeytinin baya kalorisi varmış.. böreği öğlen yemen iyi olmuş canım.. canını sıkcak çok ta bişey yok aslına.. akşam yemeğinde makarnayla ekmeği bir arada tüketmek hata olmuş.. birini tercih etmek gerekiyor.. ( bende aynı şeyi yaptım) ve nazın dediği gibi sanki öğün sayın az akşam yemeğini ikiye bölebilirdin mesela cnm..
Ayşe'nin bir diyet listesi var blogunda ona uymaya çalışıyorum gerçi orada 5 yazıyor ama tuzsuz zeytin diye ben onu 6 yaptımevet öğünleri sık ve az yapmak lazım haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?