Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar şu saate kadar internete girme şansım olmadı, bildirimimi zamanında yapamadım çok üzgünüm hatta bildirim yapmam gerektiğini şimdi hatırladım fazlasıyla yoğun birgün geçirdim

kilom sabit

çok haklısın Ayşecim dediğin çok doğru aslında ben de bu tarz yiyecekler yüzünden kilo alıyorum ama malum okul ortamı yiyorlar ikram edince de almak zorunda kalıyorum ama nutella benim hatamdı kesinlikle...bol su çok önemli tabi

bu arada kilo veren arkadaşlarım adına çok sevindim veremeyenlerin de haftaya vermesini umuyorum ben de dahil olmak üzere

sabah:1 dilim tam buğday ekmeği üzerine peynir salça sürüp yedim yanına 6 zeytin
öğle:1 dilim börek, 15 tane falan çubuk kraker, 1 kutu süt
ara:3 kayısı,şekersiz nescafe
akşam: 2 dilim ev ekmeği ile kahvaltılık, 1 tabak yoğurtlu makarna, 1 bardak gazoz
Allahım menüme bakıyorum da napmışım ben

Az öğün yapmışsın sadece o kadar kötü değil yani kaptanım.

Selamlar bugünkü menüm

1.öğün 15 gr protein + 300 ml süt - 250 kcal - 24 gr protein
2.öğün 100 gr sosis + 50 gr lor - 300 kcal - 26 gr protein
3.öğün 1 dilim köy ekmeği üstüne çemen - 100 kcal
4.öğün 125 gr tavuk - 25 gr lor - 250 kcal - 30 gr protein
5.öğün 250 ml süt - 125 kcal - 7 gr protein
6.öğün 2 dilim köy ekmeği üstüne çemen - 150 kcal
7.öğün 250 ml süt - 125 kcal - 8 gr protein
8.öğün 50 gr lor - 50 kcal - 10 gr protein
9.öğün 50 gr lor - 50 kcal - 10 gr protein

TOPLAM 1400 KCAL - 120+ GR PROTEİN
SPOR YOK - 4 LİTRE SU

O nutella varya
Arkadaş nasıl yapıyorlar o kadar güzel ya.

Toplanıp dava açalım lanet olsun size obez ettiniz bizi diye =)

sabah
1 dilim ekmek üzerine beynir sürdüm
ara öğün bir kase mercimek çorbası
öğlen
2 dilim ekmek peynr ve bir zeytin ve şekersiz çay
ara öğün
bir parket çikolatalı form ve bir fincan şekersiz çay
akşam yemeği
patates yemeği 3 yemek kaşığı makarna bir kaymaklı biber. bir bardak limonata ve bir dilm ekmek (oh ohhh naapmışım ben böyleee

ya bu arada bi çorbanın kalorisine bakıyım dedm bir kase mercimek çorbası 385 yazıyodu şok oldum:S:S

Melike sana kurallarımızı yazıyorum:
1)Pazar günleri hariç her gün menümüzü mutlaka yazıyoruz. İsteyen pazarları da yazabilir tabi. Diğer menülerin en az 2-3 tanesine yorum yapıyoruz. Doğrularımızı ve yanlışlarımızı ancak bu şekilde görebiliriz.

2)Haftada 3-4 gün yürüyüş, yüzme, leslie, mekik vs. mutlaka spor yapıyoruz. Takımımızda bir spor listesi hazırladık her gün menümüzün altına kaç dakika spor yaptığımızı yazıyoruz ve zazaa(Naz) Cuma günleri listemizi yayınlıyor.120 dakikanın altında kesinlikle kalmıyoruz yoksa spor cezası gelebilir.

3)Mesaj sayıları azalınca takımdan uzak kalıyoruz, diyet bozuluyor. Bunun için her gün en az 5 mesaj yazıyoruz. Yazdığımız son mesajda o gün kaç tane olduğunu mutlaka belirtiyoruz ve ertesi günü sıra kimdeyse o, mesaj sayıları listesini hazırlıyor. Takım kaptanı olarak ben bu mesaj sayılarını kaydediyorum. Yeni gelen arkadaşlarımızın en çok dikkat etmesi gereken konu mesaj sayılarıdır. Çünkü takıma alınıp alınmamayı bu belirler.

4)Cuma günleri 13.00’e kadar herkes kilosunu bildiriyor. Aç karnına, kıyafetsiz ve tuvaletten çıktıktan sonra tartılırsak en doğru sonucu verir. Bütün takımlarda bildirim listeleri 16.30’da bitmek zorundadır. Bir işiniz çıkar, gelemeyebilirsiniz fakat takım kaptanı olarak mecbur kalırsam listede bildirimde bulunmadı yazabilirim. 2 defa üst üste bildirimde bulunmamak diskalifiye sebebidir. Diskalifiye olan üyeler bir daha Cuma Zayıflama Yarışmalarına alınmaz. Listeyi hazırlamak için benimde süreye ihtiyacım var ve 13.00’de bitmesi çok önemli. Eğer gelemeyecekseniz önceden söylersiniz, izinli yazarız o zaman sorun olmaz.
Not: Yeni üyelerimizi 2 hafta deneme sürecine alıyoruz paylaşımı iyi mi takip ediyor mu diye. Siz de hak verirsiniz ki gelip 2 gün yazıp sonra giden çok oluyor.Bu 2 haftada takım içi listeye alıyoruz.Deneme süreci üyeye göre değişebilir.
Eğer kabul ediyorum dersen hedef kilonu da yaz kaydedeyim başlayalım.Birde mesaj sayıları ile menü yazmak en önemli kurallardan bu ikisini yapman ilk şart

sabah kahvaltında zeytin biraz fazla olmuş bildiğim kadarıyla zeytinin baya kalorisi varmış.. böreği öğlen yemen iyi olmuş canım.. canını sıkcak çok ta bişey yok aslına.. akşam yemeğinde makarnayla ekmeği bir arada tüketmek hata olmuş.. birini tercih etmek gerekiyor.. ( bende aynı şeyi yaptım ) ve nazın dediği gibi sanki öğün sayın az akşam yemeğini ikiye bölebilirdin mesela cnm..

Evet ben de duymuştum mercimek çorbasını. Sende benim gibi akşamı daha çok yemişsin.Aslında daha hafif yesek iyi olacak

Ayşe'nin bir diyet listesi var blogunda ona uymaya çalışıyorum gerçi orada 5 yazıyor ama tuzsuz zeytin diye ben onu 6 yaptım evet öğünleri sık ve az yapmak lazım haklısın

Mesaj Sayıları
busra3301:6/-/5/5/5/6
eloisee:25/11/6/11/2/14
mogan:6/6/6/8/6/5
pinibo:13/8/3/9/21/7
sdnll:11/7/5/9/6/3
symrne:50/-/20/29/12/18
yilike:30/10/11/6/9/14
zazaa:86/17/8/10/34/36

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…