evet bende akşamı çok kaçırdımhm nasıl bi diyet merk ettm..
sabah
1 dilim ekmek üzerine beynir sürdüm
ara öğün bir kase mercimek çorbası
öğlen
2 dilim ekmek peynr ve bir zeytin ve şekersiz çay
ara öğün
bir parket çikolatalı form ve bir fincan şekersiz çay
akşam yemeği
patates yemeği 3 yemek kaşığı makarna bir kaymaklı biber. bir bardak limonata ve bir dilm ekmek (oh ohhh naapmışım ben böyleee
ya bu arada bi çorbanın kalorisine bakıyım dedm bir kase mercimek çorbası 385 yazıyodu şok oldum:S:S
Yüksek kilo vermesi gerekenlerde her hafta 1-2 kilo veren değil motivasyonunu ve azmini kayıp etmeyen kazanır...
Motivasyonunu kaybetme ve yola devam !
bence de haklısın Naz, bizim hoca tam 1 saat dolunca sporu bırakıyor.
ben egzersiz öncesi koşu bandında ısınmak için 15+20 dakika yürüyorum..o da deli gibi yürümek değil, tempolu..egzersizde zaten deli gibi terletiyor bizi..
Zaman su gibi akıyor ya
Ben okudum Naz sonuna kadaryalnız bir sorum olacak sen bunu haftada 3 gün yapıyordun yanlış hatırlamıyorsam.Bu yazıda baktım uzun olduğu için dönüp tekrar baktım ama yok.Haftada kaç gün yapıyorsun?Ben bir belgesel izlemiştim bu 1 dakikalık yüklenmeyi haftada 2 kez öneriyorlardı manyak bişeymiş
Ocak 13 e kadar yani diyete başlayışımın üzerinden tam 1 yıl geçmiş olduğunda 80 kiloya düşmüş olmak istiyorum.1 yılda 40 kilo olucak süper olucak.Haberlerde görürdüm 1 yılda 40 kilo 50 kilo şeklinde vaybe nasıl yapıyorlar derdim bende bunu başarmak üzereyim inanamıyorum hayla ya.İnşallah düşebilirim ocak 13 e kadar 80 e
Sen bu şekilde devam edersen kesin olursun hatta daha erken bile 80'i görebilirsinOcak 13 e kadar yani diyete başlayışımın üzerinden tam 1 yıl geçmiş olduğunda 80 kiloya düşmüş olmak istiyorum.1 yılda 40 kilo olucak süper olucak.Haberlerde görürdüm 1 yılda 40 kilo 50 kilo şeklinde vaybe nasıl yapıyorlar derdim bende bunu başarmak üzereyim inanamıyorum hayla ya.İnşallah düşebilirim ocak 13 e kadar 80 e
bugünkü menüm
sabah 2 dilim çavdar ekmeği peynir 5 zeytin domates salatalık
ara:1 elma
öğle:1 çorba 1 posiyon makarna 1 kase yoğut
akşam : 1,5 kase nesfit 1 bardak yarımyağlı sütle birlikte
spor: 40dk plates 40 dk yürüyüş
Gayet hafif geçmiş spor listesinde 1.liğe kök salıcaksın galiba Sıdıka
Sen bu şekilde devam edersen kesin olursun hatta daha erken bile 80'i görebilirsin
sabah:1 dilim tam buğday ekmeği üzerine peynir salça sürüp yedim yanına 6 zeytin
öğle:1 dilim börek, 15 tane falan çubuk kraker, 1 kutu süt
ara:3 kayısı,şekersiz nescafe
akşam: 2 dilim ev ekmeği ile kahvaltılık, 1 tabak yoğurtlu makarna, 1 bardak gazoz
Allahım menüme bakıyorum danapmışım ben
Selamlar bugünkü menüm
1.öğün 15 gr protein + 300 ml süt - 250 kcal - 24 gr protein
2.öğün 100 gr sosis + 50 gr lor - 300 kcal - 26 gr protein
3.öğün 1 dilim köy ekmeği üstüne çemen - 100 kcal
4.öğün 125 gr tavuk - 25 gr lor - 250 kcal - 30 gr protein
5.öğün 250 ml süt - 125 kcal - 7 gr protein
6.öğün 2 dilim köy ekmeği üstüne çemen - 150 kcal
7.öğün 250 ml süt - 125 kcal - 8 gr protein
8.öğün 50 gr lor - 50 kcal - 10 gr protein
9.öğün 50 gr lor - 50 kcal - 10 gr protein
TOPLAM 1400 KCAL - 120+ GR PROTEİN
SPOR YOK - 4 LİTRE SU
sabah
1 dilim ekmek üzerine beynir sürdüm
ara öğün bir kase mercimek çorbası
öğlen
2 dilim ekmek peynr ve bir zeytin ve şekersiz çay
ara öğün
bir parket çikolatalı form ve bir fincan şekersiz çay
akşam yemeği
patates yemeği 3 yemek kaşığı makarna bir kaymaklı biber. bir bardak limonata ve bir dilm ekmek (oh ohhh naapmışım ben böyleee
ya bu arada bi çorbanın kalorisine bakıyım dedm bir kase mercimek çorbası 385 yazıyodu şok oldum:S:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?