Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

insallah olacak nazcımm.azimine güveniyoruzz

sporsuzz gün gecmiyor valla kutluyorum seni

bugünkü marifetlerim

sabah
1 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek üzerine krem peynir ve salça sürdüm 1 çay kaşığı reçel ve 2 bardak şekersiz çay

ara
1 bardak şekersiz çay

öğlen
1 kepçe taze fasülye ve yarım dilim ekmek

ara
1 küçük çikolatalı karamelli kornet
1 sade soda

akşam
1 kepçe taze fasülye
1 kepçe yoğurtlu kabak
yarım dilim ekmek

ara
kremşantili meyveeee

kızlar ben iyice cozuttum bugün ya :S yorgunluğum can sıkıntısı yememe yanısıdı of

Akşam akşam kremşanti kötü olmuş gerçekten büyük olasılıkla yakamıcaksın direk yağ olucak

evet sankim kremsanti fazla gelmis onun dısında iyi gitmissin.

Akşam akşam kremşanti kötü olmuş gerçekten büyük olasılıkla yakamıcaksın direk yağ olucak

of Naz ya hem de nasıl yedim bir görsen sinir oldum şimdi çok moralim bozulduuuuu yağ olmasın ya of hemen leslie yapayım bir işe yarar mı ki

hele siz benim marifetlerimi görün...
sabah : birazcık sucuklu yumurta 1 dilim ekmek
birkac parca salatalık ve domates
2 bardak cay
ara:1 tane nar
daha sonra :1kurabiye
aksam :1 tane biber dolma
6tane yaprak sarma (zeytinyağlı hepsi ) yogurtla beraber
yemekten 1 saat sonra 1 kase leblebi
gün boyu 2 litre su

nazcım 30dk leslie var :))

of Naz ya hem de nasıl yedim bir görsen sinir oldum şimdi çok moralim bozulduuuuu yağ olmasın ya of hemen leslie yapayım bir işe yarar mı ki

Bence yap.leslie dediğiniz şeyde herhalde nabız %60 %70 oluyordur buda %60 yağ %40 karbonhidrat yakımı demek oluyor.%50 karbonhidratın içinde olucak kremşanti inşallah

Son düzenleme:
Gayet güzel leblebi kalorisi yüksek mi bilmiyorum inşallah değildir.

kötü değil Pınarcım keşke benim marifetlerim olsa bunlar :)

Bence yap.leslie dediğiniz şeyde herhalde nabız %60 %70 oluyordur buda %60 yağ %40 karbonhidrat yakımı demek oluyor.%50 karbonhidratın içinde olucak kremşanti inşallah

inşallah canım ya yoksa tüm emeklerim bir kremşantiyle heba olucak (yerken de düşünsem ya bunu )

Pınar benim bir hayalim var.79.9 u gördüğüm gün sınırsız patates kızartması , sınırsız mangal sucuk , sınırsız pizza , sınırsız yaş pasta , sınırsız içli köfte istiyorum.Yiyebildiğim kadar yicem gözüm doyana kadar yicem =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…