Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Nazcım 45 dk sporumu yaptım da geldim :) çok fazla terledim yaktım mı acaba kremşantiyi

maşallahhhh
işte yazmak bu yüzden işe yarıyor, sonradan farkına varıp kendine çeki düzen verebiliyorsun

akşam yemeğinde makarna/ekmek keşke ikisinden birini seçseydin..
evet çorba çok ta masum birşey değil..tabii çeşidi ve nasıl yapıldığı da önemli

yooo zeytn çok değil, diyetlerde 5 zeytin verirler..tabii o zaman peynir ya da yumurtadan vazgeçmen gerekiyor

Sıdıka çok güzel olmuş, afiyet olsun!

Nazcım ben de "fazla" sporun etkisi olmadığını düşünüyorum..zaten diyetisyen de bana hergün sadece 1 saate tempolu yürümenin yeteceğini söylemişti..sonraki pilates evresi ise tamamen sıkılaştırmaya yarıyormuş..
Ben hergün yürümeyi tercih ediyorum ama her zaman olmuyor ne yazık ki..mutlaka bir aksilik çıkıyor..

gündüz hadi neyse de, gece kremşanti kötü olmuş:/ keşke sadece meyve olsaydı..

ne marifeti var bur'Da?
kurabiye dışında hiçbirşey yok neredeyse..
sucuklu yumurtada "birazcık" ibaresini gördüğümden dikkate almıyorum

kızlar selam,

2 gündür evde yokum, mönüler hep bu saatlere kalıyor, özür dilerim..

ben 3 günlük diyete başladım kızlar, bugün harfiyen uydum, sadece saat 15.00 teki 1 dilim ekmek+1 dilim peyniri kaçrdım..

sabah aç karnına 2 bardak ılık su

kahvaltı
1 dilim keten tohumlu ekmek
1 dilim peynir
domates, salatalık, biber
şekersiz çay

kuşluk
4 kuru kayısı+2 ceviz

öğlen
1 tabak yayla çorbası
1 dilim kepekli ekmek

ikindi 1
yemedim:-( temizlikte dalıp gitmişim

ikindi2
4 kuru kayısı+2 ceviz

akşam
5 ızgara köfte
bol salata

gün boyunca 3 lt civarı su içtim..(yeşil çaylar hariç

harikasın Ayşecim

tatlım ekmeği biraz fazla kaçırmışsın sanki, öğlen ve akşamdan 1er dilimi atabilirdin, onun dışında güzel

OMG Melikem sen de dün benim gibi cozutmuşsun 2 dilim ekmeğin yanına makarna yemek nedir kuzum ya ama arada oluyo işte bugün telafi edicez ama di mi

menün gayet güzel canım da köy ekmeği beyaz oluyo kalorisine dikkat et

O nutella varya
Arkadaş nasıl yapıyorlar o kadar güzel ya.

Toplanıp dava açalım lanet olsun size obez ettiniz bizi diye =)
Amerikada bir kadın çocuğuna yediriyormuş yararlı diye sonra çocuğu kilo almaya başlayınca dava etmiş ve kazanmış

Bestecim bildirim yapmadı olarak yazdım seni sorun olmaz haftaya 2'ye böleriz sadece Büşra seninkini de öyle yaparız
saat 4 buçuk oldu ben de birazdan çıkacağım okuldan o yüzden böyle yaptım
tamam canımcım böyle olmasını hiç istemezdim ama oldu artık..

Günaydınlar efendimmm

Bugün çok mutlu uyandım.Bu hafta sonu herkes için çok güzel geçsin.

herkese güünaydın kızlar dün giremedim internetm yoktu hemen dünkü menümü yazayım ben

sabah : çok az yağda yapılmış 1 yumurta bol salatalık domates biber 1 üçgen peynir 3 4 zeytin.şekersiz form çayı ve 2 dilim kepek ekmek
sekersiz kahve
4 5 tane kuruyemiş
öğlen : yarım porsiyon yesıl fasulye ve 4 5 kaşık pilav ayran 1 dilim ekmek
mateli biberiyeli fln sekersiz çay
aksam : maalesef aksam baya kötü çünkü arkadaslarla biraraya geldık ve cok fazla meze balık alkol vardııı.yarım balık meze 2 bira ve 1 dilim ekmek yedim ama herzamnknden cok yedm maalesefff

2 saat spor ve bol su

Ben bu hafta hiit'i denemek istiyorum bakalım sonuç ne olacak olmadı haftaya bunu yazmanı isteyeceğim senden

bence güzel gidiyorsun makarnayı azaltıp öğleden sonra 1 ara daha yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…