Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

öğlene kadar bir sorun yok sonra olan olmuş ben kendimden biliyorum düzenli bir menü oturtmamız lazım bu hafta yapalım bak

aaa Naz benim alkol, pasta falan diyorum ama Nutella da vardı
eh 500 gr az bşle almışım geçen hafta

küçük küçük görünüyorlar bütün hafta her gün birini yemiş olsam aynı gün yakmışımdır bile diyor insan ama olmuyor işte
haftada 1 gün kaçamak hakkımız mı olsa acep hatunlar

leblebi kalorili midir bilemedim ama güzel duruyor menün Pınar bu hafta kilo vermemiz lazım

uvv çok düzenli bir menü darısı başıma

o bira mahvediyor su tutuyor kesinlikle pztesi günü içmiştim ya ertesi gün baloncuk gibi gezdim
hafta sonu diye salmazsın sıkı tutarsın işi bu hafta verirsin

Ben bu hafta hiit'i denemek istiyorum bakalım sonuç ne olacak olmadı haftaya bunu yazmanı isteyeceğim senden

Kaptanım birşey yazmayı unuttum şimdi aklıma geldi.Buna başlamadan önce 2 dakika ısıt vücudunu.Normal spor içinde önemli ısınma ama bunun için çok önemli yani kalp birden 70-80 den 160 lara çıkmasın.Hafif şiddette 2 dakika kadar ısın nabız 120 falan olur zaten sonra başla depara.Yani 22 dakika sürücek.

bence güzel gidiyorsun makarnayı azaltıp öğleden sonra 1 ara daha yapabilirsin

YA o makarna olayı çok garip ya.Mesela 100 gr pişmemiş makarna 350 kaloridir.200 gr haşlıyorum.Yağsız tavada domates ile yapıyorum.2-3 porsiyon çıkıyor.2x350=700 kcal.2 porsiyon desek kişi başı 350 kalori yapıyor.Ama makarna yediğim haftalar kilo vermem baya azalıyor anlayamıyorum.

Hımm tamam her spor öncesi aklıma geldikçe yapıyordum bunda kesin yaparım bugün denicem sağol

küçük küçük görünüyorlar bütün hafta her gün birini yemiş olsam aynı gün yakmışımdır bile diyor insan ama olmuyor işte
haftada 1 gün kaçamak hakkımız mı olsa acep hatunlar

Kızlar kısa bir bilgi vereyim.Çoğunuzun bildiği anlayış şu değilmi şekerli birşey yediysem yedikten sonra spor yapmalıyımki onu eriteyim.Ama durum böyle değil.Tabiki bu yanlış değil doğru ama basit şeker içeren gıdaları (hızlı sindirilen karbonhidratlar) spordan hemen sonra almak çok daha az zarar verir o günüze.Spordan sonra kaslarınızdaki glikojenler boşalır.Ve spordan sonra çikolata kek vs vs yediğimiz zaman o besindeki karbonhidrat inanılmaz seviyede enerjiye çevirilir ve kaslara gider.Günün hiç bir zamanı bu kadar hızlı enerjiye çeviremezsiniz bir karbonhidratı spor esnasında bile bu kadar hızlı enerjiye çevrilmez.

Yukarıdaki bilgi Hafif tempodan daha yüksek seviyede spor yapanlar için.Hafif tempoda kaslara bir zarar gelmediği için glikojenler boşalmaz boşalsada çok az olur.

Son düzenleme:

Ben mesela dün akşam hem makarna hem ekmek yedim.Makarna yeyince zaten ekmek hakkımı doldurdum.Fazla ekmek yeyince malum kilo yapar.Senin menülerinde sade makarna oluyor o neden öyle onu bilemicem bünye meselesidir belki makarnayı görünce vücut direk depo

Melike bugün 3-4 hafta önce aldığım dar gelen pantolonu denedim ve güzelce oturdu üstüme çok mutlu oldum.Bu hafta tekrar bana dar gelen bir pantolon alıcam ve onu giymeyi hedeflicem.

Makarnada süper birşey ama ya

Hımm valla ne yalan söyleyeyim aynen baştaki gibi düşünüyordum. Hafif tempoyu geçmişimdir artık:44: Nabzımı saymaya, menümü dengelemeye vs. başladıkça ablam sen baya profesyonel diyetçi oldun başımıza diyo

Kız keşke sana hiit den bahsetmeseydim ya.Şimdi sende birden bol bol kilo vermeye başlayıp hemencicik mezun olursan

Diyet grubunun kaptanıyım abla olsun o kadar

Melike bu takım kaptanlık olayı nasıl oluyor.Yani seni mesela neye göre seçiyorlar.Belli bir süre sonra bırakman gerekiyormu yoksa sen istediğin sürece yapabiliyormusun.

Melike bugün 3-4 hafta önce aldığım dar gelen pantolonu denedim ve güzelce oturdu üstüme çok mutlu oldum.Bu hafta tekrar bana dar gelen bir pantolon alıcam ve onu giymeyi hedeflicem.

Aaaa süpper o his anlatılmaz acayip keyiflendiriyor. Bende aylar öncesinden almıştım hala giremiyorum ya dar almışım ya yerimde sayıyorum

Kız keşke sana hiit den bahsetmeseydim ya.Şimdi sende birden bol bol kilo vermeye başlayıp hemencicik mezun olursan

Hemencecik olmaz sen merak etme azcık veriyim kız psikolojim bozuldu valla 74'ü 1 kerecik gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…