bugünkü marifetlerim
sabah
1 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek üzerine krem peynir ve salça sürdüm 1 çay kaşığı reçel ve 2 bardak şekersiz çay
ara
1 bardak şekersiz çay
öğlen
1 kepçe taze fasülye ve yarım dilim ekmek
ara
1 küçük çikolatalı karamelli kornet
1 sade soda
akşam
1 kepçe taze fasülye
1 kepçe yoğurtlu kabak
yarım dilim ekmek
ara
kremşantili meyveeee
kızlar ben iyice cozuttum bugün ya :S yorgunluğum can sıkıntısı yememe yanısıdı of
aaa Naz benim alkol, pasta falan diyorum ama Nutella da vardı
eh 500 gr az bşle almışım geçen hafta
hele siz benim marifetlerimi görün...
sabah : birazcık sucuklu yumurta 1 dilim ekmek
birkac parca salatalık ve domates
2 bardak cay
ara:1 tane nar
daha sonra :1kurabiye
aksam :1 tane biber dolma
6tane yaprak sarma (zeytinyağlı hepsi ) yogurtla beraber
yemekten 1 saat sonra 1 kase leblebi
gün boyu 2 litre su
nazcım 30dk leslie var :))
kızlar selam,
2 gündür evde yokum, mönüler hep bu saatlere kalıyor, özür dilerim..
ben 3 günlük diyete başladım kızlar, bugün harfiyen uydum, sadece saat 15.00 teki 1 dilim ekmek+1 dilim peyniri kaçrdım..
sabah aç karnına 2 bardak ılık su
kahvaltı
1 dilim keten tohumlu ekmek
1 dilim peynir
domates, salatalık, biber
şekersiz çay
kuşluk
4 kuru kayısı+2 ceviz
öğlen
1 tabak yayla çorbası
1 dilim kepekli ekmek
ikindi 1
yemedim:-( temizlikte dalıp gitmişim
ikindi2
4 kuru kayısı+2 ceviz
akşam
5 ızgara köfte
bol salata
gün boyunca 3 lt civarı su içtim..(yeşil çaylar hariç
herkese güünaydın kızlar dün giremedim internetm yoktu hemen dünkü menümü yazayım ben
sabah : çok az yağda yapılmış 1 yumurta bol salatalık domates biber 1 üçgen peynir 3 4 zeytin.şekersiz form çayı ve 2 dilim kepek ekmek
sekersiz kahve
4 5 tane kuruyemiş
öğlen : yarım porsiyon yesıl fasulye ve 4 5 kaşık pilav ayran 1 dilim ekmek
mateli biberiyeli fln sekersiz çay
aksam : maalesef aksam baya kötü çünkü arkadaslarla biraraya geldık ve cok fazla meze balık alkol vardııı.yarım balık meze 2 bira ve 1 dilim ekmek yedim ama herzamnknden cok yedm maalesefff
2 saat spor ve bol su
Ben bu hafta hiit'i denemek istiyorum bakalım sonuç ne olacak olmadı haftaya bunu yazmanı isteyeceğim senden
Merhaba hanımlarrrr... Ben de katıldım aranıza. 9. takımdan buraya transfer oldum. Hepimize bol bol yağ yakmalarrrr :)
bence güzel gidiyorsun makarnayı azaltıp öğleden sonra 1 ara daha yapabilirsin
Kaptanım birşey yazmayı unuttum şimdi aklıma geldi.Buna başlamadan önce 2 dakika ısıt vücudunu.Normal spor içinde önemli ısınma ama bunun için çok önemli yani kalp birden 70-80 den 160 lara çıkmasın.Hafif şiddette 2 dakika kadar ısın nabız 120 falan olur zaten sonra başla depara.Yani 22 dakika sürücek.
Merhaba hanımlarrrr... Ben de katıldım aranıza. 9. takımdan buraya transfer oldum. Hepimize bol bol yağ yakmalarrrr :)
küçük küçük görünüyorlar bütün hafta her gün birini yemiş olsam aynı gün yakmışımdır bile diyor insan ama olmuyor işte
haftada 1 gün kaçamak hakkımız mı olsa acep hatunlar
YA o makarna olayı çok garip ya.Mesela 100 gr pişmemiş makarna 350 kaloridir.200 gr haşlıyorum.Yağsız tavada domates ile yapıyorum.2-3 porsiyon çıkıyor.2x350=700 kcal.2 porsiyon desek kişi başı 350 kalori yapıyor.Ama makarna yediğim haftalar kilo vermem baya azalıyor anlayamıyorum.
Ben mesela dün akşam hem makarna hem ekmek yedim.Makarna yeyince zaten ekmek hakkımı doldurdum.Fazla ekmek yeyince malum kilo yapar.Senin menülerinde sade makarna oluyor o neden öyle onu bilemicembünye meselesidir belki makarnayı görünce vücut direk depo
Kızlar kısa bir bilgi vereyim.Çoğunuzun bildiği anlayış şu değilmi şekerli birşey yediysem yedikten sonra spor yapmalıyımki onu eriteyim.Ama durum böyle değil.Tabiki bu yanlış değil doğru ama basit şeker içeren gıdaları (hızlı sindirilen karbonhidratlar) spordan hemen sonra almak çok daha az zarar verir o günüze.Spordan sonra kaslarınızdaki glikojenler boşalır.Ve spordan sonra çikolata kek vs vs yediğimiz zaman o besindeki enerji inanılmaz seviyede enerjiye çevirilir ve kaslara gider.Günün hiç bir zamanı bu kadar hızlı enerjiye çeviremezsiniz bir karbonhidratı spor esnasında bile bu kadar hızlı enerjiye çevrilmez.
Yukarıdaki bilgi Hafif tempodan daha yüksek seviyede spor yapanlar için.Hafif tempoda kaslara bir zarar gelmediği için glikojenler boşalmaz boşalsada çok az olur.
Hımm valla ne yalan söyleyeyim aynen baştaki gibi düşünüyordum. Hafif tempoyu geçmişimdir artık:44: Nabzımı saymaya, menümü dengelemeye vs. başladıkça ablam sen baya profesyonel diyetçi oldun başımıza diyo
Melike bugün 3-4 hafta önce aldığım dar gelen pantolonu denedim ve güzelce oturdu üstüme çok mutlu oldum.Bu hafta tekrar bana dar gelen bir pantolon alıcam ve onu giymeyi hedeflicem.
Kız keşke sana hiit den bahsetmeseydim ya.Şimdi sende birden bol bol kilo vermeye başlayıp hemencicik mezun olursan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?