Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben şu tavuk soteyı yapıyım 10 dakika burada olursan geldiğimde muhabbet ederik azcık.Geçmişi okucak olanlara işgence olsun maksat =)

Melike bu takım kaptanlık olayı nasıl oluyor.Yani seni mesela neye göre seçiyorlar.Belli bir süre sonra bırakman gerekiyormu yoksa sen istediğin sürece yapabiliyormusun.

Bizim takım dağılmak üzereydi 13. takım kaptanı dağılmayalım diye hep bize uğrardı. O sırada takıma en çok uğrayan ben vardım birde allmost. O yardımcı kaptan oldu ben de kaptan oldum.Kriz anında başa geçtim yani.Belli bir süresi yok istediğin kadar olabilirsin. Sadece değiştiğinde püsküüte bildirmek gerekiyor.
Takımımız sağlamlaştı artık yeni bir kaptan seçimi yapabiliriz.Bu konuda daha bilgili olan, yardımı daha çok dokunan bir üyeyi seçebiliriz.

en iyi kaptan bizim kaptan

Ben şu tavuk soteyı yapıyım 10 dakika burada olursan geldiğimde muhabbet ederik azcık.Geçmişi okucak olanlara işgence olsun maksat =)

ben de yeni öğrendim tavuk sote yapmayı. 2 kere yaptım çok lazzetli oldu. Erkek arkadaşım parmaklarını yedi :) ama ben soğanları öldürmeyi bir türli başaramıyorum. Az yağ ile baya bir kavuruyorum. Domatesi tavuğu ilave edip epey de kaynatıyorum ama yerken azımıza hart hart geliyor... Çok az yağ kattığım için mi acaba :S

Hoşgeldin takımımıza ben Melike 23 yaşındayım üni. öğrencisiyim sende kendinden bahsetsene uzuuun süre buradayız :)

mesajını kaçırmışğm gözden. Şimdi gördüm... Bahsedeyim kendimden...

19 yaşındayım. İstanbul anadolu yakasında, annemle yaşıyorum. Benim şu sıralar okul muhabbetim baya bir karışık ama sanırım hala üniversite öğrencisiyim :) moleküler biyoloji ve genetik bölümünde 2. sınıfa geçtim. Şu anda 86 kiloyum. Boyum 1.55...

Valla bende pek anlamam ama ben.Az zeytin yağı döküyorum üstüne tavukları katıyorum.Tavuklar tamamen beyazlayınca domates ve lor peyniri döküyorum 2 karıştırıyorum kapağını kapatıyorum 10-15 dakika kadar pişiyor ve yumuşak oluyor tavuklar.Soğan kullanmıyorum hem yüksek kalorili hemde göz yaşı dökemeye gerek yok

Sağol Naz ama gerçekten bunu deneyebiliriz baksana ben gıdım gıdım gidiyorum kızlarla da konuşalım

Kimsenin bir şey diyeceğini sanmıyorum.Önemli olan kilo vermek değil aramızdaki dayanışma bu dayanışma sayesinde kilo vermesek bile diyeti bırakmıyoruz.

nazcım insallaahhh diyorum görecegiz o günleri görünüşe bakılırsa kısa zamanda

hakikatten öyle :) ama sen baya bir yol katetmişsin maaşallah.. Darısı başımızaaa.

Recep ivedik'in de dediği gibi ''egzersizlerimizi yapalım, kilolardan kurtulalım.''

Sana takımdakilerin isimlerini yazayım kolaylık olsun senin açından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…