Melike bu takım kaptanlık olayı nasıl oluyor.Yani seni mesela neye göre seçiyorlar.Belli bir süre sonra bırakman gerekiyormu yoksa sen istediğin sürece yapabiliyormusun.
Ben şu tavuk soteyı yapıyım 10 dakika burada olursan geldiğimde muhabbet ederik azcık.Geçmişi okucak olanlara işgence olsun maksat =)
bizim takım dağılmak üzereydi 13. Takım kaptanı dağılmayalım diye hep bize uğrardı. O sırada takıma en çok uğrayan ben vardım birde allmost. O yardımcı kaptan oldu ben de kaptan oldum.kriz anında başa geçtim yani.belli bir süresi yok istediğin kadar olabilirsin. Sadece değiştiğinde püsküüte bildirmek gerekiyor.
Takımımız sağlamlaştı artık yeni bir kaptan seçimi yapabiliriz.bu konuda daha bilgili olan, yardımı daha çok dokunan bir üyeyi seçebiliriz.
Tamam buradayımnihaha
Hoş geldinnn.Ben Naz 19 yaşındayım.
en iyi kaptan bizim kaptan
Ben şu tavuk soteyı yapıyım 10 dakika burada olursan geldiğimde muhabbet ederik azcık.Geçmişi okucak olanlara işgence olsun maksat =)
Ne zaman yapıcaksın sporu melike merak ettim nasıl geçicek
Hoşgeldin takımımıza ben Melike 23 yaşındayım üni. öğrencisiyim sende kendinden bahsetsene uzuuun süre buradayız :)
ben de yeni öğrendim tavuk sote yapmayı. 2 kere yaptım çok lazzetli oldu. Erkek arkadaşım parmaklarını yedi :) ama ben soğanları öldürmeyi bir türli başaramıyorum. Az yağ ile baya bir kavuruyorum. Domatesi tavuğu ilave edip epey de kaynatıyorum ama yerken azımıza hart hart geliyor... Çok az yağ kattığım için mi acaba :S
Sağol Naz ama gerçekten bunu deneyebiliriz baksana ben gıdım gıdım gidiyorum kızlarla da konuşalım
hoşbuldummm... Ben de tuğçe. 19 yaşındayım ben de :)
Biz annemle pazara gidecekmişiz şimdi akşama kaldı
hadi görüşürüz
Kilolarımız yakın yaşlarımız yakın süper beraber kardeş kardeş verelim kilocukları =)
Pınar benim bir hayalim var.79.9 u gördüğüm gün sınırsız patates kızartması , sınırsız mangal sucuk , sınırsız pizza , sınırsız yaş pasta , sınırsız içli köfte istiyorum.Yiyebildiğim kadar yicem gözüm doyana kadar yicem =)
hakikatten öyle :) ama sen baya bir yol katetmişsin maaşallah.. Darısı başımızaaa.
Recep ivedik'in de dediği gibi ''egzersizlerimizi yapalım, kilolardan kurtulalım.''
leblebi kalorili midir bilemedim ama güzel duruyor menün Pınar bu hafta kilo vermemiz lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?