Merhaba hanımlarrrr... Ben de katıldım aranıza. 9. takımdan buraya transfer oldum. Hepimize bol bol yağ yakmalarrrr :)
nazcım nasılsın..iyiyim bende ev işi yaptım valla yoruldumm
gecmişi okuyorumD
Sana takımdakilerin isimlerini yazayım kolaylık olsun senin açından
hoşgeldin aramızaaaa
Melike bugün 3-4 hafta önce aldığım dar gelen pantolonu denedim ve güzelce oturdu üstüme çok mutlu oldum.Bu hafta tekrar bana dar gelen bir pantolon alıcam ve onu giymeyi hedeflicem.
Pınarımı istiyorum ağlarım ama yaaa Pınar nereye gittin
Valla bende pek anlamam ama ben.Az zeytin yağı döküyorum üstüne tavukları katıyorum.Tavuklar tamamen beyazlayınca domates ve lor peyniri döküyorum 2 karıştırıyorum kapağını kapatıyorum 10-15 dakika kadar pişiyor ve yumuşak oluyor tavuklar.Soğan kullanmıyorum hem yüksek kalorili hemde göz yaşı dökemeye gerek yok
ben bu tarifide deneyeyim lor peynirli tavuk cazip geldi
herkese güünaydın kızlar dün giremedim internetm yoktu hemen dünkü menümü yazayım ben
sabah : çok az yağda yapılmış 1 yumurta bol salatalık domates biber 1 üçgen peynir 3 4 zeytin.şekersiz form çayı ve 2 dilim kepek ekmek
sekersiz kahve
4 5 tane kuruyemiş
öğlen : yarım porsiyon yesıl fasulye ve 4 5 kaşık pilav ayran 1 dilim ekmek
mateli biberiyeli fln sekersiz çay
aksam : maalesef aksam baya kötü çünkü arkadaslarla biraraya geldık ve cok fazla meze balık alkol vardııı.yarım balık meze 2 bira ve 1 dilim ekmek yedim ama herzamnknden cok yedm maalesefff
2 saat spor ve bol su
küçük küçük görünüyorlar bütün hafta her gün birini yemiş olsam aynı gün yakmışımdır bile diyor insan ama olmuyor işte
haftada 1 gün kaçamak hakkımız mı olsa acep hatunlar
Merhaba hanımlarrrr... Ben de katıldım aranıza. 9. takımdan buraya transfer oldum. Hepimize bol bol yağ yakmalarrrr :)
Ben mesela dün akşam hem makarna hem ekmek yedim.Makarna yeyince zaten ekmek hakkımı doldurdum.Fazla ekmek yeyince malum kilo yapar.Senin menülerinde sade makarna oluyor o neden öyle onu bilemicembünye meselesidir belki makarnayı görünce vücut direk depo
Kızlar bugün ekmek aldım genelde çavdar ekmeği yerim ben arada köyden anneannem yollar köy ekmeği onu yerim köy ekmeği bitti ekmek alıyım dedim.Çavdar yerine şu hazır marketlerde satılan ekmekler oluyorya dilim sayısı belli gr mı belli kalorisi belli onlardan alım dedim.Gittim alıcam ekmeği ama kafam karıştı genelde tavsiye edilen tam tahıllı ekmekmiydi tam buğday ekmeğimiydiTam buğdayı aldım yağ oranı daha düşüktü tahıllıya göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?