Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

yilike - melike
mogan - sıdıka
panibo - pınar
zazaa - naz
eloise - beste
symrne - ayşe
büşra - büşra
burcu - burcu
meliqe - melike
sdsl gibi birşeydi hatırlıyamadım - seda

Kızlar bugün ekmek aldım genelde çavdar ekmeği yerim ben arada köyden anneannem yollar köy ekmeği onu yerim köy ekmeği bitti ekmek alıyım dedim.Çavdar yerine şu hazır marketlerde satılan ekmekler oluyorya dilim sayısı belli gr mı belli kalorisi belli onlardan alım dedim.Gittim alıcam ekmeği ama kafam karıştı genelde tavsiye edilen tam tahıllı ekmekmiydi tam buğday ekmeğimiydi Tam buğdayı aldım yağ oranı daha düşüktü tahıllıya göre.

ben bu tarifide deneyeyim lor peynirli tavuk cazip geldi

Büşracım selam,

Pilav yiyorsan ekmek yeme, ya da makarna yiyorsan ekmek yeme..
evet alkol tehlikeli ben bu hafta 500 gr alarak sonucunu gördüm..inşallah sen benim gibi tekrarlamazsın, benim geçen hafta ipin ucu kaçtı

ozaman denemeyeyim tamam madem..geldim evet tekrar ama az sonradısarı cıkcam yürüyüş yaparım erzurumun son ılık havaları .

küçük küçük görünüyorlar bütün hafta her gün birini yemiş olsam aynı gün yakmışımdır bile diyor insan ama olmuyor işte
haftada 1 gün kaçamak hakkımız mı olsa acep hatunlar

ya Melike sorun görüştüğüm insanlar ama onlarda uzun süredir görüşmediğim insanlardı, iyi geldi..
birileri olmazsa evde bende sorun olmuyor, genelde tam disiplin devam ediyorum..mesela pazartesi misafir geliyor, "ben diyetteyim, size de birşey hazırlamadım" diyemem ki..
mesela dün akşam Duman konserine gittik çevremdeki herkes alkol aldı, ben hariç..elimdeki pet şişeyle gayet iyi eğlendim ama uzun süre görüşmediğin insanlar olursa olmuyor işte..

makarna kilo yapsa ben İtalya'da bir haftada davul olurdum ama zayıflamış döndüm eve :44:
bence nasıl yendiği önemli, bir de hareket tabii..biz genelde ana yemek olarak tüketmiyoruz makarnayı, bir de orada çok yürüdüm ben, o yüzden de kilo vermiş olabilirim :44:
velhasıl ben makarnanın asla zararlı birşey olduğunu düşünmüyorum..bulgur pilavı ve esmer ekmeğin de..tabii dozunda tüketilirse..
ama pirinç pilavı çok gereksiz birşey bence, zaten evde de pek pişmez bizde..

canım o esmer ekmekleri dönüşümlü yemeye çalış..bir de kepekli ekmek kansızlık yapıyor diye duydum ama yine de arada tüketiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…