Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

benim de canım dondurma çok istiyor ama nasılsa misafirler gelince onlara ikram edilecek, onların gelmesini bekliyorum en azından haftada sadece bir kere yemiş olurum
off ya naneli dondurmayı özledim
bu arada Pınarcım çok güzel olmuş, afiyet olsun

vişne suyu kalorili
dondurma kalorili
onun dışında birşey yok
ve ayrıca akşam yemeği de yememişsin..

kızlar bugünkü yediklerim.

sabah aç karnına 2 bardak ılık su

kahvaltı
çeyrek gevrek (pardon simit)
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
domates, salatalık, biber
şekersiz çay

kuşluk
kahvaltı saat 10.00 da yapıldığı için yemedim

öğlen
dışarıda olduğum için kaçırdım( 2 dilim etiform mısır patlağı yedim

ikindi1
1 dilim kepekli ekmek
1 dilim peynir

ikindi2
4 kuru kayısı
2 ceviz

akşam
5 ızgara köfte
yağsız bol salata

gece
2 kuru kayısı

bol su ve 2 fincan yeşil çay tükettim..
yarın diyetin son günü, bakalım fark olacak mı..
kilo vermesem de metabolizma hızlansın yeter..

umarım ders çalışıyorsundur)
ben yatayım, pazartesi misafirler geliyor, perşembeye kadar bendeler, hazırlık yapmam lazım yarın..
iyi geceler

kizlar benim laptop yine bozuldu of neyseki onceki tamirden alti aylik garantisi varmis makine eskidi cok calisinca asiri isiniyo ekran kartini yakiyo gitti yine bu hafta idare edicez artik kizlar besteye yardimci olun lutfen onunda isleri yogun hatta naz sen olsan cogu zaman buradasin mesaj listesi yaparsaniz iyi olur ben telden, okuldan girerim

yok canım zaten devam öğrenciliğe ama bu sene okulla ilgili pürüzler oldu epey. Yeniden sınava girip devlet okulunu kazanmak istiyorum babama bağımlı olmamak için.. Böyle çok zor oluyor. Yoksa okul hayatını terk etme gibi bir düşüncem yok :) bakalım işte yarın babamla okkalı bir konuşma yapıcam umarım benim açımdan güzel geçer konuşma. Umarım çirkinleşmeme gerek kalmaz...

Tüh kötü olmuş.Bence mesaj sayısı saymayalım sen gelene kadar zaten herkes 5 den fazla mesaj yazıcaktır kesinlikle.

kusura bakmayın kızlar ben pek giremiyorum o yüzden 2 günde bir falan yazabiliyorum bugün yediklerimi yazıyım biraz sabah dersane ye geç kaldım ama bir sandviç yedim tabi kepek ekmeğine öğlen çok az tavuk döner yedim bide soda içtim şimdide elmamı yiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…