Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Melike pazar günü hariç her gün girip en az 5 mesaj yazmamız gerekiyor kesinlikle.Sen burada olmazsan bize ne yararın varki.Sonuçta buradaki amaç birbirimize destek vermek.Benim desteğe ihtiyacım varken sen burada yoksan garip bir durum olur.Bence çok önemli bir husus bu.

2
bugün detoxsun son günü bu yüzden böyle beslendim
sabah 1 bsu 5 ceviz 1 s b yarım yaglı süt
ara 1 ekşi elma
2 kk yagsız peynir domates salatalık maydonoz 1 yeşil çay
ara yeşil çay 1 erik
domates salatalık çay
akşam yogurtlu kereviz salatası
sonra yeşil elma
su 3 lt

Son düzenleme:

Hadi bakalım inşallah hızlanır.

İstediğin gibi olur inşallah Tuğçe.

Bu detox konusunda çok cahilim beni aydınlatırmısın.Detox yaptırdığın içinmi bu kadar az besin alıyorsun yoksa diyetinmi böyle.

Bugünkü menüm

1.öğün 15 gr protein-----------------100 kcal - 15 gr protein
2.öğün 2 dilim ekmek üstüne çemen---150 kcal
3.öğün 200 gr supangle--------------300 kcal - 5 gr protein
4.öğün 100 gr sosis - 50 gr lor--------300 kcal - 28 gr protein
5.öğün 2 dilim ekmek üstüne çemen---150 kcal
6.öğün 125 gr tavuk - 25 gr lor-------250 kcal - 30 gr protein
7.öğün sütlü kahve------------------125 kcal - 7 gr protein
8.öğün 50 gr lor---------------------50 kcal - 10 gr protein
9.öğün 50 gr lor---------------------50 kcal - 10 gr protein

TOPLAM 1500 KCAL - 110 GR PROTEİN
SPOR YOK - 4 LİTRE SU

PINAR TAM SINIRDA KUZUM =)

Pınar dün seni çağırdığımda gelmiştin 1 saat sonra şimdi niye gelmiyorsun

Merhaba hanımlarrrr... Ben de katıldım aranıza. 9. takımdan buraya transfer oldum. Hepimize bol bol yağ yakmalarrrr :)

aramıza hoşgeldin Tuğçecim, umarım takımımızda istediğin kiloya ulaşırsın.. ben Beste 24 yaşındayım İngilizce öğretmeniyim

Melikemin laptopu bozulmuş sanırım, o gelene kadar yeni bir mesaj listesi düzenleyelim diyorum..geçmişi okurken gördüm Naz da liste tutmaya gerek yok katılımımız güzel demiş..Siz ne dersiniz kızlar nasıl yapalım ? Fikirlerinizi bekliyorum

geçmiş oku oku bitmedi yoruldum valla:):) bence bu bana iyi bi ceza oldu öncelikle maruzatımı bildiriyim( umarım doğru kelimedir böyle hatrladm brden) dün sabah erkenden evden çıktım ve anca biraz önce gelebildim gelir gelmezde hemen gruba geldim.. evde kalmadığım ve gittiğim yerde internet olmadığı için biraz aksaklık yaşadım kzlar gruba katlamadm hepnzden özr dilerm..

aramıza iki yeni kişi gelmiş onlara öncelikle hoşgeldiniz diyrum.. ben seda:)

nazcım pantalon senin için süper olmuş ve hemen fkrni çalmak istiyoum yarn gidip bende kendime alsammı:)

melikecim umarım bilgisayarın biran önce düzelir geçmiş olsun.. ayrıca naza katılıyorrum bence kaptanlık sana çook yakışıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…