geçmiş oku oku bitmedi yoruldum valla:):) bence bu bana iyi bi ceza oldu öncelikle maruzatımı bildiriyim( umarım doğru kelimedir böyle hatrladm brden) dün sabah erkenden evden çıktım ve anca biraz önce gelebildim gelir gelmezde hemen gruba geldim.. evde kalmadığım ve gittiğim yerde internet olmadığı için biraz aksaklık yaşadım kzlar gruba katlamadm hepnzden özr dilerm..
aramıza iki yeni kişi gelmiş onlara öncelikle hoşgeldiniz diyrum.. ben seda:)
nazcım pantalon senin için süper olmuş ve hemen fkrni çalmak istiyoum yarn gidip bende kendime alsammı:)
melikecim umarım bilgisayarın biran önce düzelir geçmiş olsun.. ayrıca naza katılıyorrum bence kaptanlık sana çook yakışıyo..
canım o esmer ekmekleri dönüşümlü yemeye çalış..bir de kepekli ekmek kansızlık yapıyor diye duydum ama yine de arada tüketiyorum..
60 dk spor yaptim:)
idare sizde bu hafta ben telefondan takipteyim bes msja gerek kalmazsa super
supersin canımkalmaz gibi görünüyor bir deneyelim o halde :)
Sıdıka sana da nazar değdirdik sonunda, gofretler, cipsler, pideler uçuşmuş
sabah ekmek/ patates salatası arasında seçim yapsaymışsın keşke ikisi de aynı şey..
gerçekten patatesle ekmeği birbirinden uzak ttmalıyz.. lisedeyken bi biyoloji öğretmenimiz vardı kantnden patatesli alıp yerken ondan saklanırdık gördüğünde çöpe attırır cebnden çıkarıp parasını verirdi..:):) ekmek arası ekmek yiyoruz diye bütün tenefüs fırça yerdik:) zamannda onu dnleseymişim(
Neden sadece karbonhidratların tadı güzel ya lanet olsun =(
tamam o zmn oyle olsun kizlar telden diye yazip cikiyorum nazcim hiit sevdim yuruyusun ustune zorlarmi vucudu?kas kaybi olurmu acaba o yuzden yapmadm ama yarin yapcam:)
önüme ne koyarlarsa koysunlar reddedebiliyorum.. ama patatesii aslazaafım var
gerçekten patatesle ekmeği birbirinden uzak ttmalıyz.. lisedeyken bi biyoloji öğretmenimiz vardı kantnden patatesli alıp yerken ondan saklanırdık gördüğünde çöpe attırır cebnden çıkarıp parasını verirdi..:):) ekmek arası ekmek yiyoruz diye bütün tenefüs fırça yerdik:) zamannda onu dnleseymişim(
Off off
Böyle üstüne domates sosu üstüne yağlı beyaz peynir yada taze kaşar.
Şşt yeter bu kadar
ooo patatesliye kim hayırr diyebilir kuzucanlar...
nazcım gecikmelide olsa geldim canımmmm bu arada menüne baktım :))
merhabalar kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?