Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar bol bol yazalım geçmişi okuyacak olana işgence olsun hahaha
Bence al Seda çok güzel oluyor vallahi.

canım o esmer ekmekleri dönüşümlü yemeye çalış..bir de kepekli ekmek kansızlık yapıyor diye duydum ama yine de arada tüketiyorum..

evet benim diyetisyene gittiğim dönemde banada öyle demişlerdi ekmekleri dönüşümlü kullan diye ve kepek ekmeği yememi istemedi kansızlığın yanında kabızlıkta yapıyormuş.

Sıdıka sana da nazar değdirdik sonunda, gofretler, cipsler, pideler uçuşmuş
sabah ekmek/ patates salatası arasında seçim yapsaymışsın keşke ikisi de aynı şey..

gerçekten patatesle ekmeği birbirinden uzak ttmalıyz.. lisedeyken bi biyoloji öğretmenimiz vardı kantnden patatesli alıp yerken ondan saklanırdık gördüğünde çöpe attırır cebnden çıkarıp parasını verirdi..:):) ekmek arası ekmek yiyoruz diye bütün tenefüs fırça yerdik:) zamannda onu dnleseymişim (

Neden sadece karbonhidratların tadı güzel ya lanet olsun =(

tamam o zmn oyle olsun kizlar telden diye yazip cikiyorum nazcim hiit sevdim yuruyusun ustune zorlarmi vucudu?kas kaybi olurmu acaba o yuzden yapmadm ama yarin yapcam:)

tamam o zmn oyle olsun kizlar telden diye yazip cikiyorum nazcim hiit sevdim yuruyusun ustune zorlarmi vucudu?kas kaybi olurmu acaba o yuzden yapmadm ama yarin yapcam:)

Tez zamanda tamir olurda gelir inşallah leptopun kaptanım.Hayır canım bir şey olmaz spor yapılabilir.Yürüyüş uzun süreli ısınma gibi birşey olur

hocaya bak sen:) dogru diyomus

Melike sen cuma günü gelebilicekmisin yani o liste şeyini Bestemi yapmak zorunda kalıcak.

ooo patatesliye kim hayırr diyebilir kuzucanlar...
nazcım gecikmelide olsa geldim canımmmm bu arada menüne baktım :))
merhabalar kızlarrr

merhaba Pınar hoşgeldin :)

Nazcım evet lilyum oldum ben

Sedacım hocan bilinçli biriymiş ve ne güzel sizi de bilinçlendirmeye çalışmış keşke dinleseydin, lise zamanları ben de birkaç kez yemiştim uzuuun zamandır yemıyorum salatası daha güzel ya da fırında pişiriyorum :)

Melikem laptopun biranonce yapılır inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…