Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Acaba bu haftada spor listesi çok çekişmeli olucakmı.Varmı Sıdıkaya rakip ? haaaa ?

Pınar senin başına böyle birşey gelirse yani internet gider,bilgisayar bozulur,evi ilaçlattığınız için 2 gün eve girememe gibi bir durum olursa hemen internet bulabiliceğin bir yere gidiyorsun tamam

Kız sen tatildeyken o kadar gün bekledim seni dahada 1 gün bile bekleyemem
Hatta diz üstü ise kullandığın bilgisayar sürekli yanında taşı evdeki nete bişi olursa interneti olan bir cafeye falan git.bilgisayarın dizüstü değilse bir tane alman gerekecek malesef Neyse taksit yaptırır öder durursun benden değerlimi sankim

Valla şuan bile Sıdıkaya en yakın olan kişi 50 dakika geride
Kız makine gibi maşallah.

insallah kopma gibi durumlarım olmaz nazcım..valla bende sana okadar alıstımki..

nazcım canım çıkıyorum ben sabah mesaim var...
duş falan alayım yatarm sonra..yarın görüsürüz kendine iyi bak..iyi geceler

Nazcım sana dikkat et diyordum ama ben 2 gündür köy ekmeği yiyorum :18: taze taze çok severim zaten kendime engel olamadım sabah 2 dilim öğlen de koca bir dilim yedim hatta akşam da yarım dilim ve de ne kadar alakası var bilmiyorum ama kendimi zinde hissetmiyorum nasıl desem böyle bir ağırkanlı oldum içimden bir şey yapmak gelmiyor dünden yoruldum da biraz alışmışım heralde az yemeye bünyem dumur oldu

Tam buğday ekmeğin glisemik indexi en düşük ekmekmiş.Çavdardan bile düşükmüş.Tadıda güzel artık ben tam buğday ekmeği yicem

Glisemik indexi yüksek şeyler yenildikten sonra halsizlik baş gösterir sanki enerjin yokmuş gibi olur

Bu günkü menüm:

sabah: 50 gr peynir, 75 gr ekmek, domates

ara: çeyrek simit

öğle: 35 gr kelloggs, 150 ml yarım yağlı süt

ara: 50 gr muz, çeyrek simit

akşam: 35 gr kelloggs, 200 ml süt

ara: 3 tane çilek

1.5 litre su, 120 dk yürüyüş

4 litre suyu nasıl içiyorsun ya...helal.
onun dışında mönüye diyecek birşeyim yok..keşke sebze/meyve sevebilsen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…