Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

valla Beste siz ne kabul ederseniz, ben ona uyarım..
nasıl isterseniz..
sadece perşembeye kadar bana mesaj sayma sırası gelmezse sevinirim (misafirim var da) perşembe akşamı bile sayabilirim

evet benim diyetisyene gittiğim dönemde banada öyle demişlerdi ekmekleri dönüşümlü kullan diye ve kepek ekmeği yememi istemedi kansızlığın yanında kabızlıkta yapıyormuş.

aynen öyle, yani kepekli ekmeğin kabızlık yaptığı..
mesela benim oğluma doktoru "beyaz ekmek verme, hiçbir yararı yok, esmer ekmek ver ama kepekli ekmek hariç" demişti..
tam tahıllı, tam buğdaylı, çavdarlı, vs..bir sürü ekmek çeşidi var, değiştire değiştire kullanabilirsin canım...

Acaba bu haftada spor listesi çok çekişmeli olucakmı.Varmı Sıdıkaya rakip ? haaaa ?

ben yarın sabah gideceğim kısmetse spora, çünkü misafirler öğleden sonra gelecek..
ama perşembe ne zaman dönecekler bilmiyorum..salı/çarşamba spor yapamayacağım
ama perşemden sonra sanırım hergün spor yaparım, çünkü regl olacağım..spor yaptığım zaman reglim çok daha ağrısız ve rahat geçiyor..

Tam buğday ekmeğin glisemik indexi en düşük ekmekmiş.Çavdardan bile düşükmüş.Tadıda güzel artık ben tam buğday ekmeği yicem

kızlar ben bugün fırından cevizli esmer ekmek aldım, yıkılıyorrr
sanırım uzun süre almayacağım, çünkü tadı o kadar güzel ki sürekli yemek istiyorum

gayet güzel görünüyor canım..
yalnız ben de gevreği -pardon simidi!- çok severim ama diyetisyenim bir gevreğin yaklaşık 8 dilim ekmeğe eşdeğer olduğunu söylemişti, haberin olsun..

kızlar bugün 3 günlük diyetin son günüydü..yarın sabah tartılacağım, size bildiririm sonucu..

bugün yediklerim..

sabah aç karnına 2 bardak ılık su.

kahvaltı
1 dilim peynir
2 dilim çavdar ekmeği
domates, salatalık, biber

kuşluk
denizdeydim, kaçırdım:/

öğlen
1 tabak yayla çorbası
2 dilim cevizli ekmek (1 dilim yemem gerekirdi:/)

ikindi1
2 kuru kayısı+2 ceviz

ikindi2
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 dilim peynir

akşam
4 ızgara köfte
bol salata (yağsız)

spor yapamadım ama sabahtan beri ilk kez şu an oturuyorum, spor yapsam daha dinlendirici olurdu
2 litre su içtim rahat..

Nazcım bana 20 dk leslie yazabilir misin :) hiç yoktan iyidir dedim yaptım

ayse kolay gelsin merak ettim kilonu ne kadar fark etti yaz nolur bi tek ogle sikintili benim icin cunku corba var sedada ise yaradi sende nolcak acaba

Ben geldim herkesler çıkmış

Yarınki menümü hazırladım şimdi 13 öğün etti rekora doğru gidiyorum galiba

4 litre suyu nasıl içiyorsun ya...helal.
onun dışında mönüye diyecek birşeyim yok..keşke sebze/meyve sevebilsen..

4 litre su bana az geliyor Ama suyun bile fazlası zarar olduğu için 4 litrede sınırlıyorum.

Spor harika =) Beslenmene bir şey diyemiyorum

yalnız ben de gevreği -pardon simidi!- çok severim ama diyetisyenim bir gevreğin yaklaşık 8 dilim ekmeğe eşdeğer olduğunu söylemişti, haberin olsun..

Diyetisyenin acaba koca bir kova dolusu felanmı yenildiğini zannediyor acaba
Benim diyetisyenimde sabah kahvaltı yapma fırsatım yoksa en ideali nesfit yada k-flakes olduğunu söylüyor.Ama ayarında yapmak gerekiyor 30-40 gr gevrek 150-200 ml süt. Buda 150-200 kcal civarında ediyor.Ayrıca bu gevrekler merdiven altı üretimi değil üzerlerindeki değerler %100 doğru.Glisemik indexleri düşük.Süt ile yenildiği için yani protein ile yenildiği için insulin salınımı minimum oluyor.8 dilim ekmek minimum 400 kcal.Tabi dilimlerin inceliği değiştirebilir değeri.

ben internette hep 1 simidin 4 dilim ekmeğe eşdeğer olduğunu okuyorum. Doktorum da bana öyle olduğunu söylemişti.

Ayşecim sana kolay gelsin şimdiden canım :) kızlar herkese iyi geceler

ayse kolay gelsin merak ettim kilonu ne kadar fark etti yaz nolur bi tek ogle sikintili benim icin cunku corba var sedada ise yaradi sende nolcak acaba

Kızlar herkese günaydın!
Bestecim, Melikecim çok teşekkür ederim!
Canım sadece 300 gr farketmiş bende..ama şöyle bir sorun var, ben dün tuvalete çıkamadım bir de benim artık çok kilom yok, bende böyle takılmasına şaşırmadım..ama sen dene, inan bana iyi bir sonuç alabilirsin çünkü hedefine henüz çok var..

Madem zor olacak o zaman evde olacağın zamana ayarla, cuma/cts/pzr mesela..cuma günü yanında bir fincan götürüp, şu hazır paket çorbalardan alıp bir dilim ekmekle beraber yiyebilirsin..cumartesi/pazar zaten rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…