Melikemin laptopu bozulmuş sanırım, o gelene kadar yeni bir mesaj listesi düzenleyelim diyorum..geçmişi okurken gördüm Naz da liste tutmaya gerek yok katılımımız güzel demiş..Siz ne dersiniz kızlar nasıl yapalım ? Fikirlerinizi bekliyorum
1-2 arkadaş hariç herkes zaten 5 den çok yazıyor.
60 dkaika yapmışsın hiit sevmedinmi
evet benim diyetisyene gittiğim dönemde banada öyle demişlerdi ekmekleri dönüşümlü kullan diye ve kepek ekmeği yememi istemedi kansızlığın yanında kabızlıkta yapıyormuş.
Acaba bu haftada spor listesi çok çekişmeli olucakmı.Varmı Sıdıkaya rakip ? haaaa ?
Tam buğday ekmeğin glisemik indexi en düşük ekmekmiş.Çavdardan bile düşükmüş.Tadıda güzel artık ben tam buğday ekmeği yicem
Bu günkü menüm:
sabah: 50 gr peynir, 75 gr ekmek, domates
ara: çeyrek simit
öğle: 35 gr kelloggs, 150 ml yarım yağlı süt
ara: 50 gr muz, çeyrek simit
akşam: 35 gr kelloggs, 200 ml süt
ara: 3 tane çilek
1.5 litre su, 120 dk yürüyüş
4 litre suyu nasıl içiyorsun ya...helal.
onun dışında mönüye diyecek birşeyim yok..keşke sebze/meyve sevebilsen..
Bu günkü menüm:
sabah: 50 gr peynir, 75 gr ekmek, domates
ara: çeyrek simit
öğle: 35 gr kelloggs, 150 ml yarım yağlı süt
ara: 50 gr muz, çeyrek simit
akşam: 35 gr kelloggs, 200 ml süt
ara: 3 tane çilek
1.5 litre su, 120 dk yürüyüş
gayet güzel görünüyor canım..
yalnız ben de gevreği -pardon simidi!- çok severim ama diyetisyenim bir gevreğin yaklaşık 8 dilim ekmeğe eşdeğer olduğunu söylemişti, haberin olsun..
gayet güzel görünüyor canım..
yalnız ben de gevreği -pardon simidi!- çok severim ama diyetisyenim bir gevreğin yaklaşık 8 dilim ekmeğe eşdeğer olduğunu söylemişti, haberin olsun..
Ayşecim sana kolay gelsin şimdiden canım :) kızlar herkese iyi geceler
ayse kolay gelsin merak ettim kilonu ne kadar fark etti yaz nolur bi tek ogle sikintili benim icin cunku corba var sedada ise yaradi sende nolcak acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?