Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

valla en kısa zamanda yiyeceğim Naz o zaman..çünkü bizim burada bir gevrek fırını var, yarım saatte bir yeni gevrek çıkıyor, tadını anlatmam imkansız
herkes yiyor, ben kedi gibi bakıyorum devamlı
misafirlerin gelmesi iyi oldu, onlara güzel bir gevrek yedireyim

Hani birde pratik Ayşe ya çalışanlar için süper hemen dök kaseye üstüne süt ye git işine sonra

bu sabah 2 saat yürüyüş yaptım geldim duşumu aldım spordan sonra 2 saat birşey yemememi söyledi hocam 11 de kahvaltımı yapıcam

Kızlar sporumu yapayım ben bu hafta 1.liği alıcam.illegal yollarlada olsa alıcam yani kendime torpil geçebilirim

zaza sen nekadar sürede verdin kilolarını nasıl verdin fotoların varmı

Tam olarak 13 ocakta başladım diyete.Babamın doğum gününde yediğim kocaman yaş pastadan sonra.Hiç unutmuyorum o günü.Bu ben olamam dedim.8.5 ay olmuş.
Her 10 kiloda bir fotorafımı çektiriyordum farkı göriyim diyea ma bilgisayarım çöktü malesef gitti onlar.120 kilo iken sadece arkadaşlarla falan çektirdiklerim var.80 kiloya inince başarı hikayemi yazıcam o fotoraflar ne kadar işe yarar bilmem ama onları koyucam.Amacım 13 ocağa kadar 80 e düşebilmek.1 yılda tam 40 kilo olsun

sen nasıl besleniyorsun

sen nasıl besleniyorsun

Haftada 3 gün spor
Spor yaptığım günler 2000 kcal alıyorum. 180-200 gr protein alıyorum.Buda 800 kalori yapıyor.Geriye kalan 1200 kaloriyide karbonhidrat ve yağlardan alıyorum.Yağı olabildiğince düşük alıyorum.
Spor yapmadığım günler 1500 kcal alıyorum. 90-140 gr protein alıyorum.Geri kalan kaloriyi karbonhidrat ve yağlardan alıyorum olabildiğince az yağ gene.

Yemekleri zeytin yağıyla yapıyorum.
Karbonhidrat ihtiyacımı yavaş sindirilen karbonhidratlardan sağlıyorum.
Hergün 4 litre su içiyorum - 20 dakika compex(kas çalıştırıcı) kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…