Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

akşam yemeğin de ağızlara layıkmış. Pilav turşu çekti şimdi canım :)

Diyet yaparken yapılan hatalar sonucu kas kaybını fazla yaşarsan yüzde çöküntü oluşur.Kilo verdikten sonra yüzde çöküntü varsa veya göz altı morlukları varsa kilo kaybederken yüksek oranda kas kaybı olmuştur.Üzgünüm kötü haber için Tabi genetik olma şansı var ama pek ihtimal vermiyorum ben.

Melikem yarın için bol şans diliyorum sana inşallah her şey gönlünce olur :) özellikle aralarına bayıldım ama öğlen dışarıda olduğun için zaten ekmek yemek zorunda kalıyosun akşam yemesen olurdu sanki kuzum

çalışmak kolay mı canım benim yorgunsun uyuman normal ama ne güzel dinlenmişsindir :) gayet güzel menün, sanırım bu hafta benim de sporum aksayacak halim yok

sporun güzel canım ama sabah ve akşam birtek kellogs yeterli oluyor mu yani demek istediğim protein, sebze tam buğday ekmeği de yesen daha sağlıklı olabilir

Son düzenleme:

güzel vallaa begendim..

melikecim insallah görüsme güzel gecer gönlünce olur...bol şans diliyorum sana

Melikem menün gayet güzel inşallah yarınki görüşmen iyi geçer.İyi haberlerini bekliyoruz

evett valla zerre uyku yok sanki anz o degil sabah mesai var (ney se oyalanayım az daha...
oriflameden siparis vereyim bari..

iyi geceler

bugünkü menüm

sabah azsucuklu yumurta 2 dilim çavdar ekmeği şekersiz çay

ara 1 elma

öğle 1kase çorba salata yoğurt

ara küçük 1 dilim kek (ev yapımı)şekersiz çay

akşam 1kase çorba sebzeli tavuk3yk salata

spor 40 dk plates 20dk yürüyüş

güzel menü afiyet olsun

güzel menü inşallah hepimiz kılolardan tez zamanda kurtuluruz

ara menü biraz fazla mı kaçmış ne? yemeklerden önce aç karnına su içmek hem faydalı hem de iştahı kapatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…