Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

yok canım ya bu gün ilk defa içtim. Zaten bir değişim de olmadı

aaaa ben bunu bilmiyordummm
o yüzden mi çökmedi yani benim yüzüm..:44:
valla sevindim, ne yalan söyleyeyim..o zaman ben galiba 55 olan hedefi 50 yapacağım..ben de hep yüzümün çökmesinden korkmuşumdur..

kek dışında hepsi harika olmuş Sıdıka..
spor düzenine de bayılıyorum..bir zamanlar benim de böyleydi
neyse misafirlerim gitti 1 saat önce, herşey yeniden düzene girecek

hımmm gayet güzel görünüyor Melikecim ama sabahları peynir ya da yumurta yersen ne güzel olur..
yoğurt/ayran dışında hiç kalsiyum yok mönüde..sabahları peynir tüket derim ben..

Naz hiç canını sıkma canım, benim günlerdir yediklerimi düşün ve moralin yerine gelsin

canım bence tamamen regl olmamandan kaynaklanıyor..
aynı sorun benim kızkardeşimde de vardı, regli düzene sokuldu, vücuttaki tüm ödemi atıp tekrar 48'e düştü (utanmaz genelde 47-48 kilodur )
o yüzden regl olmadan vücudundaki ödemi atabileceğini sanmıyorum

anladım canım..
evet benim diyetisyen de bana yoğun diyet sırasında gece 1 bardak ılık tarçınlı süt veriyordu..demek bundanmış..
ben de acaba yeniden diyetisyene mi gitsem diye düşünüyorum ama boşa para vereceğim gibi geliyor, sadece kilomu kontrol edecek..:44:

kızlar selammmm

yaklaşık 1 saat önce misafirlerim gitti, yeniden düzenime döneceğim için çok mutluyum
kızlar her iki misafirimin de ciddi kilo problemleri var, uzun zamandır görüşmüyorduk, beni bu kadar kilo vermiş görünce şok geçirdiler
yalnız onlar burada olduğu müddetçe o kadar kötü ve yanlış beslendik ki, onlar gayet normal beslendiklerini düşünüyorlar!
ben de onlara ayak uydurmak zorunda olduğumdan günde 2 öğün beslenmeye çalıştım, müökün mertebe akşam 19.00 dan sonra yemek falan yememeye dikkat ettim ama yine de kilo almamış olmak için dua ediyorum
neyse bugün yarın reglim bitmek üzere, güzel bir diyet ve sporla kendime gelirim diye düşünüyorum...
vücudum biraz unutsun, şu 3 günlük diyeti tekrar yapacağım önümüzdeki günlerde..

merhaba kizlar bugun gorusme iyi gecti yarin haber verecekler bakalim
ayse misafirlerin gitmis duzenine geri donersin miden nasil oldu gecmis olsun yememek lazim aslinda sansli sayilirsin bana verseler yerim
tugce adet duzeninden oyledr maydanoz suyunu iciyorm ama adet donemi pek yaramiyor
menum
sabah 1 dere otlu pogaca
ara 2 kayisi 1 erik 1 incir 5 badem
ogle peynirli sandvc
aksam 3 4 kasik patates yemegi 1 tabak bulgur pilavi yogurt

yarin ikide bildirimlr bitmeli okuldan girecegim icin lutfen rica ediyorm dikkat edelm
melike biz burada her gun paylasim yapiyorz birkac gundr yoktun gecmisi takip etmek gerekiyor sana kurallarmzi yazmstim fakat cvp alamadm
naz niye boyle oldu uzuldum ben kendime cok sinirleniyorm ama robot degiliz sonucta bugunle kalsin diyelim

nazcım sıkma canını ama düzeltirsin sen farkındasın sonucta

selam kızlar bugünkü mönüm :

sabah : 1 dilim tam buğday ekmeğinden peynirli tost yaptım üzerine az krem peynirler salça sürdüm yanında salata ve 2 zeytin yedim, 1 kupa ıhlamur içtim bir de yarım çay kaşığı bal ile

öğlen : 1 su bardağı haşlanmış kepekli makarna üzerine domatesli sos yapıp yedim (sosun içine domates, sarımsak, kekik, bol acı biber, tuz, karabiber ve kekik koydum) yanına 3 kaşık yoğurt..hızımı alamadım arkasından 1 bardak elma suyuyla nutellaya bandırıp 5-6 badem yedim

ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay

akşam : 1 kepçe fırında pişmiş patatesli köfte yemeğinden sadece 2 köfte ile, yanına 3 kaşık yoğurt, biraz salata

bol su

Pınarcım bu psikolojik mi acaba yaa, ben de şişeyle olduğu zaman daha fazla su içiyorum..
çok ilginç:44:
eve yeniden küçük pet şişelerden almak lazım..

kuzum evet bende psikolojik oldugunu düsünüyorum bardakla oldumu su icmek aklıma bile gelmiyor hele evdeyken..
ben evede şişe su alıyorum valla damacanayı bıraktım uzun zamandır..sende öyle yap

düzenine tekrar dönüyor olman iyi haber ayşecim..
toparlarsın merak etme hem belki sabitsindir -500gr'ın vardı sonucta öyle düsün.

nutellaa
ama genel olarak güzel görünüyo bence menü

iyi akşamlar

bugünkü menüm

sabah :2 dilim çavdar ekmeği yaklaşık 100gr lor 3 zeytin az salça

ara:1 elma

öğle: makarnalı salata 1 kase yoğurt

ara küçük üstü çikolatalı eti puftan 4 tane (dayanamadım oğlumla birlikte yedim)

akşam fırında balık,fırında patates

spor 40 dk plates 40 dk yürüyüş

ben de nutellayı çok severim :) genel olarak güzel menü

hemen toparlanman süper olmuş ,tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…