Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

herkese günaydın az kalorili günler hepimize :) sabah annem melike sen biraz incelmişsin dedi bi mutluyum yani bugün

GÜ NAY DIN !!! kızlarrr herkes için sağlıklı, mutlu, huzurlu bir gün olsun okula gitmek için hazırlanıyorum öğleden sonra görüşmek üzere

staj günleri uygulamak adına kendime diyet menüsü yaptım veeee sizlerle paylaşmak istedim (bu arada staj günlerim çarşamba,perşembe,cuma)
kahvaltı: 1 fincan kahve,
domates salatalık 1 dilim buğday ekmeği (kahvaltıyı erken yaptığımdandır sanırım sürekli midem bulanıyor)
ara:1 meyve
öğlen:öğlen yemeklerini şirkette yediğimden pek elimde değil yemek seçmek ama öle çok kilo aldıracak şeyler gelmiyor zaten
1 kase çorba( genelde mercimek gelir askeriyee gibi ) ana yemek (ana yemeklerde çok yağlı falan olmuyor allahtan) bide yoğurt ayran veya salata
ara=burda ne yiyeceğime daha karar vermedim :d
veee akşam : 1 kase çorba, tavuk ızgara veya sebze yemeği
hergün 2 bardak yeşil çayımı içicem(inşallah hiç zannetmiyorum ama) en az 2 litre su bu kadar işte staj günleri haricinde dershane ve okul içinde bi liste ayarlamaya çalışıcam

Kızlar bugün rezalet tablosu oluşturdum menümü paylaşmıcam utanıyorum.

Spor günüm olmamasına rağmen bu rezaletin üstüne spor yapıyım dedim.Tabi kendi özel sporumu yapmadım onun yerine 1 saat sabit hızda bisiklet sürdüm.%80 %85 nabızla gittim sürekli.Çok felaket bir şeydi özlemişim dayanıklılık sporunu.Bayadır yapmıyordum.

yinede eritmişsin sporla falan üzülme canım

Of kızlar ya.. Daha demin canım çok sıkıldı. Geçen hatfa 86 kiloydum ama daha demin tartıda 86.8 çıktım. Bu yemeklerle ve sporla bu imkansız. 2 aydır regl olmuyorum. Hormon sistemin rezalet. Acayip şiş durumdayım. Fadime ablanın ve annemin tavsiyesi üzerine 1 bardak lahana suyu, 1 bardak da maydanoz suyu içtim. Ama bir faydası olmadı. Acaba ondan mıdır? Çok canım sıkıldı

Beste elma suyu kalorili haberin olsun..
çokoprensle elma suyu dışında pek birşey yok, gayet güzel..
yorum yapana bak, benim pazartesiden bu yana yediklerimi bir görsen

böreğin kalorisini bilmiyorum ama onun dışında herşey güzel..
afiyet olsun.

Besteeeee, yeme şu çokoprensleri yaaa
yoksa bak ne güzel besleniyorsun..bir gün gelecek, o kilolar direnmeyi bırakacak ve çatır çatır gidecek kilolar..

Diyet yapmak sadece kaloriyi indirip yediklerini azaltmak değildir.Daha önce dediğim gibi kendini iyice kötüye sokmadan bir uzmana git.

Tuğçe lahananın ödem giderici etkisi vardır.Ama sadece ödem değil vücutta ödem yok ise vücuttaki suyu atar.Lahana yemeyi bıraktıysan tartıldıktan önce vücut o lahana yüzünden vücuttan atılan suyu geri almış olabilir.

Naz bu protein diye yazdıkların neydi kuzum?

Melikecim dilerim herşey gönlünce olsun..hakkında hayırlısı olsun..

mönü çok düzenli, afiyet olsun canım

canım mönü çok güzel..
benim de pazartesi dışında hiç sporum yok
hareket etmemiz lazım

Naz bu protein diye yazdıkların neydi kuzum?

Whey protein.Protein tozu yani.Spor yapmadığım günler sabah 15 gr içiyorum.Yiyeceklerin sindirilme süreleri var.Mesela tavuktaki protein 2-3 saat sonra kaslara gidebiliyor.Sütteki protein kazein proteini yani 8-10 saat boyunca milim milim kaslara protein verir.(Bazı diyetisyenler gece yatmadan önce süt verir mesela bu yüzdendir)Yani uzun lafın kısası normal yiyeceklerdeki en hızlı sindirilen protein tavukta ve oda en erken 2 saatte gidiyor kaslara.Oysa protein tozları 10-15 dakika içinde sindiriliyor ve kaslara çok cabuk gidiyor.Gece boyu aç olan kaslara sabah 15 gr kadar protein verince metabolizma hızlanır kaslar kendine gelir.Antrenman yaptığım günler sabah gene 15 gr içiyorum.Birde antrenmandan sonra 30 gr içiyorum.Çok hızlı sindirildiği için antrenmandan sonra mutlaka kullanılmalı.(yüksek yoğunluklu spor yapanlar için geçerli bu)

ya ben hep etimekle ekmeği aşağı yukarı aynı kaloride sanıyordum :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…