Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

menün gayet güzel canım, yeşil çayını ihmal etme

canım Melikenin dediği gibi robot değiliz arada hepimizin diyeti bırkatığı günler oluyor ama önemli olan bunu sürdürmemek ertesi gün hemen toparlamak ki zaten süper bir sporun var yakmışsındır bayasını :)

Beste elma suyu kalorili haberin olsun..
çokoprensle elma suyu dışında pek birşey yok, gayet güzel..
yorum yapana bak, benim pazartesiden bu yana yediklerimi bir görsen

yahu o kadar hafif bir şey ki elma suyu çok sevmiştim kalorisine bakmak aklıma gelmedi o kadar da zararsız bir imajı vardı ki şekersiz bir de çokoprense ihtiyac duydum çünkü bir proje üzerinde yoğun çalışıyordum yaktığımı düşünüyorum ama tabi ki masum değil...

Pınarcım bu psikolojik mi acaba yaa, ben de şişeyle olduğu zaman daha fazla su içiyorum..
çok ilginç:44:
eve yeniden küçük pet şişelerden almak lazım..

kızlar ben de sizdenim yarım lt lik şişelerde suyu ne ara bitirdiğimi anlamıyorum bardakta zor içiliyor

Besteeeee, yeme şu çokoprensleri yaaa
yoksa bak ne güzel besleniyorsun..bir gün gelecek, o kilolar direnmeyi bırakacak ve çatır çatır gidecek kilolar..

aynen Ayşecim yememeliyim kızdım kendime şimdi, dediğin çok doğru o gitmicek gibi duran kilolar azimle sabırla gidiyor ben yıllardır 60dan aşağı düştüğümü bilmezdim ilk kez burada bunu yıktım hiçbir şey imkansız değil

çooook geçmiş olsun Ayşecim misafir ağırlamak her ne kadar zevkli olsa da çok zordur en çok da diyet konusunda malesef onlara ayak uydurmak zorunda kalıyor insan senin de dediğin gibi ama yine de dikkat etmeye çalışmışsın yarından itibaren rahatlarsın eski düzenine dönersin canım

çok iyi canım umarım iyi haberler alırsın :) gayet güzel bir menü kaptanım araya bayıldım

nutellaa
ama genel olarak güzel görünüyo bence menü

ah ah o nutella yok mu en zayıf anında nasıl da ortaya çıkıyo

gayet güzel olmuş canım sporunla yakmışsındır eti pufları

Naz bana 1 saat spor yazar mısın kuzum kaç gün aradan sonra sonunda kendimi toparladım ve iyi bir spor yaptım bunda yediğim nutellanın verdiği vicdan azabının etkisi de büyük tabi vücudumdaki tüm kasları çalıştırdım neredeyse hatta o kadar arka kol çalıştım ki şuan buraya yazmakta zorlanıyorum uyuşmuş gibi kollarım

Bende bu zayıflama yarışmalarına katılmak istiyorum nasıl olcak yardmcı olurmusunuz..

süper menü bol su ve yeşi çayda harika

ayy makarna salatası
bayılıyom senin şu sporu aksatmayan menülerine

sabah:1 tane GERCEK simit ((
öğlen:4 kaşık sehriye corba
ara:1 elma
sonra çokonat :)
aksam 1 kase mercimek corba+4 kasık bulgur pilavı
2.5 litre su içtim...
8 gibide minik bir kase çekirdek yedim

Son düzenleme:

Whow tripcepsi çalıştırmayı biliyormusun Bilgili öğretmenim benim

Desteğiniz için teşekkürler kızlar vicdan azabından ben gene spor yaptım 60 dakika gene %75 %80 nabız arası gittim ama bu sefer sabahki gücü bulamadım kendimde.

Melikecim midem düzeldi çok şükür ama o gün çok kötüydüm sanırım uzun süre fast food görmek istemiyorum.
bu arada afiyet olsun canım, poğaçanın yağ durumunu bilmiyorum ama pilav fazla olmuş haberin olsun..

tamam Melikecim 14.00 ten önce bildiririz kilolarımızı..
kızıp sinirlenmeyin kendinize, benim de bu haftam öldü resmen, midem çöplüğe döndü..bir tek yeşil çayı düzgün bir şekilde tüketebildim..

kızlar bugünkü rezaletim..

sabah aç karnına 2 bardak ılık su

kahvaltı (saat 10.30/11.00 arası)
2 dilim kepekli ekmek
domates, salatalık
1 dilim peynir
2 kaşık kızartma, 4-5 dilim elma patates
yarım kızarmış sosis
1 tatlı kaşığı acıka
şekersiz çay

öğle
şekersiz türk kahvesi
2 dilim cevizli sucuk
1 kuru incir

akşam (saat 18.00 gibi)
1 tabak makarna
3 yemek kaşığı tavuklu mantar sote

gece (20.30)
1 kase cips

spor yok
bol yeşil çay ve su var..
aslında bu listeyi yazmam bile ayıp, diyet bile sayılmaz şu yazdıklarım

çokoprensin yerini Nutella almış
bizim evde de Nutella var misafirden kalan nasıl görmezden geleceğim bilmiyorum

kaçamağı öğle yemeğinde yapman iyi olmuş. Onun dışında gayet güzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…