- 19 Aralık 2011
- 5.465
- 6.690
- 198
staj günleri uygulamak adına kendime diyet menüsü yaptım veeee sizlerle paylaşmak istedim(bu arada staj günlerim çarşamba,perşembe,cuma)
kahvaltı: 1 fincan kahve,
domates salatalık 1 dilim buğday ekmeği (kahvaltıyı erken yaptığımdandır sanırım sürekli midem bulanıyor)
ara:1 meyve
öğlen:öğlen yemeklerini şirkette yediğimden pek elimde değil yemek seçmek ama öle çok kilo aldıracak şeyler gelmiyor zaten
1 kase çorba( genelde mercimek gelir askeriyee gibi) ana yemek (ana yemeklerde çok yağlı falan olmuyor allahtan) bide yoğurt ayran veya salata
ara=burda ne yiyeceğime daha karar vermedim:d
veee akşam : 1 kase çorba, tavuk ızgara veya sebze yemeği
hergün 2 bardak yeşil çayımı içicem(inşallah hiç zannetmiyorum ama) en az 2 litre su bu kadar işte staj günleri haricinde dershane ve okul içinde bi liste ayarlamaya çalışıcam
menün gayet güzel canım, yeşil çayını ihmal etme
Kızlar bugün rezalet tablosu oluşturdum menümü paylaşmıcam utanıyorum.
Spor günüm olmamasına rağmen bu rezaletin üstüne spor yapıyım dedim.Tabi kendi özel sporumu yapmadım onun yerine 1 saat sabit hızda bisiklet sürdüm.%80 %85 nabızla gittim sürekli.Çok felaket bir şeydi özlemişim dayanıklılık sporunu.Bayadır yapmıyordum.
canım Melikenin dediği gibi robot değiliz arada hepimizin diyeti bırkatığı günler oluyor ama önemli olan bunu sürdürmemek ertesi gün hemen toparlamak
Beste elma suyu kalorili haberin olsun..
çokoprensle elma suyu dışında pek birşey yok, gayet güzel..
yorum yapana bak, benim pazartesiden bu yana yediklerimi bir görsen
yahu o kadar hafif bir şey ki elma suyu çok sevmiştim kalorisine bakmak aklıma gelmedi o kadar da zararsız bir imajı vardı ki şekersiz bir de
Pınarcım bu psikolojik mi acaba yaa, ben de şişeyle olduğu zaman daha fazla su içiyorum..
çok ilginç:44:
eve yeniden küçük pet şişelerden almak lazım..
kızlar ben de sizdenim yarım lt lik şişelerde suyu ne ara bitirdiğimi anlamıyorum bardakta zor içiliyor
Besteeeee, yeme şu çokoprensleri yaaa
yoksa bak ne güzel besleniyorsun..bir gün gelecek, o kilolar direnmeyi bırakacak ve çatır çatır gidecek kilolar..
aynen Ayşecim yememeliyim kızdım kendime şimdi, dediğin çok doğru o gitmicek gibi duran kilolar azimle sabırla gidiyor ben yıllardır 60dan aşağı düştüğümü bilmezdim ilk kez burada bunu yıktım hiçbir şey imkansız değil
kızlar selammmm
yaklaşık 1 saat önce misafirlerim gitti, yeniden düzenime döneceğim için çok mutluyum
kızlar her iki misafirimin de ciddi kilo problemleri var, uzun zamandır görüşmüyorduk, beni bu kadar kilo vermiş görünce şok geçirdiler
yalnız onlar burada olduğu müddetçe o kadar kötü ve yanlış beslendik ki, onlar gayet normal beslendiklerini düşünüyorlar!
ben de onlara ayak uydurmak zorunda olduğumdan günde 2 öğün beslenmeye çalıştım, müökün mertebe akşam 19.00 dan sonra yemek falan yememeye dikkat ettim ama yine de kilo almamış olmak için dua ediyorum
neyse bugün yarın reglim bitmek üzere, güzel bir diyet ve sporla kendime gelirim diye düşünüyorum...
vücudum biraz unutsun, şu 3 günlük diyeti tekrar yapacağım önümüzdeki günlerde..
çooook geçmiş olsun Ayşecim misafir ağırlamak her ne kadar zevkli olsa da çok zordur en çok da diyet konusunda
merhaba kizlar bugun gorusme iyi gecti yarin haber verecekler bakalim
ayse misafirlerin gitmis duzenine geri donersin miden nasil oldu gecmis olsun yememek lazim aslinda sansli sayilirsin bana verseler yerim
tugce adet duzeninden oyledr maydanoz suyunu iciyorm ama adet donemi pek yaramiyor
menum
sabah 1 dere otlu pogaca
ara 2 kayisi 1 erik 1 incir 5 badem
ogle peynirli sandvc
aksam 3 4 kasik patates yemegi 1 tabak bulgur pilavi yogurt
çok iyi canım umarım iyi haberler alırsın :) gayet güzel bir menü kaptanım araya bayıldım
nutellaa
ama genel olarak güzel görünüyo bence menü
ah ah o nutella yok mu en zayıf anında nasıl da ortaya çıkıyo