Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kızlar kilom 74.8 ama ben cok sevindim cünkü adetime yakınken ilk defa kilo verdim öğleden sonra grşz

Melikecim süperrr
bu hafta güzel bir hafta olacak galiba
en çok Pınar ve Naz'ı merak ediyorum, Pınar'ın bu hafta kırılması lazım artık..Naz da doktora gitti mi, bu hafta yoğunluktan takip edemedim, tahlil yaptıracaktı..
öğleden sonra görüşürüz canım

Yok sonraki hafta kilo vermem normale döndüğü için gitmedim ya birazda canım tatlıdır iğneden korkarım

1 hafta önceki kilom 87.9
Şimdiki kilom 87.2

Dünkü marifetim olmasaydı belki 1 kilo verebilirdim tüh

------SPOR LİSTESİ------

Fadime - 620
Tuğçe - 510
Sıdıka - 430
Naz - 300
Beste - 155
Ayşe - 150
Büşra & Pınar - 120
Melike - 80

Fadime bende yaptığın spor 300 gözüküyor ama 620 yazmışsın hepsini bildirmiyorsun galiba.Birde ben gönüllü olarak tutuyorum listeyi kendin uğraşma istersen.

Günaydın kızlar

iki hafta önceki kilom 55,8 di
bu hafta 56 görünüyorum

bugün bir daha internete girme fırsatı bulamayabilirim sabahtan bildirimimi yapayım dedim

200 gr pek birşey değil kaybetme motivasyonunu hocam benim.

Süper Şebnem

Gayet güzel kilo vermişsin

hızlı kalori yakıp günlük çok fazla vaktimi almayacak bi spor programı arıyorum şuan böyle bir program uygulayan varsa yardımcı olabilir mi?

Menülerin sağlıksızdı ama kalori bakımınndan çok fazla değildi canım belki o yüzdendir.Biraz kas kaybıda yaşamış olabilirsin.Spor yapmayan birinin günlük kalori ihtiyacının %15 ini proteinlerden sağlaması gerekiyor.Yada kilo başına 0.8 gr kadar protein alması gerekiyor.Yoksa kaçınılmaz oluyor kas kaybı ve menülerinde protein göremiyordum ben.

Aman boşver bunları ne güzel 1 kilo işte dediğin gibi üzümünü ye bağını sorma

hızlı kalori yakıp günlük çok fazla vaktimi almayacak bi spor programı arıyorum şuan böyle bir program uygulayan varsa yardımcı olabilir mi?

HIIT cardio
HIIT kardiyo
Yüksek yoğunluklu aralıklı çalışma

Bunları araştır bir sürü yazı var kısa sürede en hızlı bu şekilde kalori yakarsın.

Beste - Pınar kızlar dediğim gibi sizin kilolarınız düşük olduğu için hani fazla bir aceleniz yok hemen vermeliyim diye o yüzden güçlü durun.Ben buraya geldiğimde 93 de 1 ay takılı kalmıştım sonra 95 e kadar çıkmıştım. 1.5-2 ay kilo verememiştim ama diyetimi bırakmamıştım.Ben yapabildiysem sizde yaparsınız hadi.

bence de kesinlikle bir mutfak tartısı edin. Çok işe yarıyor; diyette, tariflerde, porsiyonları tutturmada....

Ama bundan sonra tartısı olmayanlar için gramın yanına yaklaşık kaç kaşık olduğunu belirtirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…