günaydın kızlar kilom 74.8 ama ben cok sevindim cünkü adetime yakınken ilk defa kilo verdimöğleden sonra grşz
Slm kızlar bu hafta kilom 95.9
sporum 620 dakika
Melikecim süperrr
bu hafta güzel bir hafta olacak galiba
en çok Pınar ve Naz'ı merak ediyorum, Pınar'ın bu hafta kırılması lazım artık..Naz da doktora gitti mi, bu hafta yoğunluktan takip edemedim, tahlil yaptıracaktı..
öğleden sonra görüşürüz canım
Slm kızlar bu hafta kilom 95.9
sporum 620 dakika
günaydın kızlar kilom 74.8 ama ben cok sevindim cünkü adetime yakınken ilk defa kilo verdimöğleden sonra grşz
Günaydın kızlar
iki hafta önceki kilom 55,8 di
bu hafta 56 görünüyorum
bugün bir daha internete girme fırsatı bulamayabilirim sabahtan bildirimimi yapayım dedim
günaydın
geçen haftaki tartım 78.8
bu haftaki tartım 77.8 çıktı
-1000gr ayy çok sevindim yaptığım sporlar işe yaramaya başladı...
başlangıç kilo:78 kg
geçen hafta :58 kg
bu hafta:57.2 kg
giden: 800 gr
toplam giden : 20.8 kg
Hedef : 55 kg
boy : 1.63
beden : 36
günaydın , hayırlı cumalar kızlar..
yarın doğum günüm diye son günlerde dikkat etmeye çalıştım..
hepinizi öperim sevgiler
sonunda çok öncelere gidip bulabildim kuralları :) başlangıçtaki kilom(28.09.2012= 96.5 hedef kilo=55 bu hafta(05.10.2012)=94.6
1-2 gün içinde regl olma ihtimalim var ilaçla olduğundan net tarih veremiyorum sanırım 5-6 aydır olmadığımdan onun ödemide var vücudumda
Allah kahretsin öküzlük yaptım günaydın demeyi unuttumHERKESE GÜNAYDIIINN
kızlar günaydınnnnnnn,
geçen hafta 58.8
bu hafta 57.8
tartıyı su terazisi ile ayrıca kontrol ettim, tartı gayet düzgün
Nazzz bunun bir açıklaması olmalı, reglimin son günlerini yaşıyorum, hala bitmedi, bu fark niye?
acaba misafirler buradayken kötü beslenmeme rağmen akşam 19.00 dan sonra yeşil çay ve arada az tatlı ile idare ettim, erken akşam yemeği bunun sebebi olabilir mi??
amannn ne kurcalıyorsun ki Ayşe 1 kg işte
çok mutluyummmmm
54.200 mutsuzum
hastanedeyim hemen cıkıyorum
teşekkürlerdevmı gelcek inşallah
hızlı kalori yakıp günlük çok fazla vaktimi almayacak bi spor programı arıyorum şuan böyle bir program uygulayan varsa yardımcı olabilir mi?
ben de eve bir mutfak terazisi almaya karar verdim, diyetisyenin verdiği 150 gr et olayını düzgün yapmak için
ama bize yine de şu kadar kaşık vs. diye belirtirsen belki terazisi olmayan arkadaşlar da bu gramaj olayını çözmüş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?