kuzum evet bende psikolojik oldugunu düsünüyorum bardakla oldumu su icmek aklıma bile gelmiyor hele evdeyken..
ben evede şişe su alıyorum valla damacanayı bıraktım uzun zamandır..sende öyle yap
düzenine tekrar dönüyor olman iyi haber ayşecim..
toparlarsın merak etme hem belki sabitsindir -500gr'ın vardı sonucta öyle düsün.
iyi akşamlar
bugünkü menüm
sabah :2 dilim çavdar ekmeği yaklaşık 100gr lor 3 zeytin az salça
ara:1 elma
öğle: makarnalı salata 1 kase yoğurt
ara küçük üstü çikolatalı eti puftan 4 tane (dayanamadım oğlumla birlikte yedim)
akşam fırında balık,fırında patates
spor 40 dk plates 40 dk yürüyüş
iyi akşamlar
bugünkü menüm
sabah :2 dilim çavdar ekmeği yaklaşık 100gr lor 3 zeytin az salça
öğle: makarnalı salata 1 kase yoğurt
ara küçük üstü çikolatalı eti puftan 4 tane (dayanamadım oğlumla birlikte yedim)
akşam fırında balık,fırında patates
spor 40 dk plates 40 dk yürüyüş
sabah:1 tane GERCEK simit((
öğlen:4 kaşık sehriye corba
sonra çokonat :)
aksam 1 kase mercimek corba+4 kasık bulgur pilavı
2.5 litre su içtim...
8 gibide minik bir kase çekirdek yedim
Melike sana kurallarımızı yazıyorum:
1)Pazar günleri hariç her gün menümüzü mutlaka yazıyoruz. İsteyen pazarları da yazabilir tabi. Diğer menülerin en az 2-3 tanesine yorum yapıyoruz. Doğrularımızı ve yanlışlarımızı ancak bu şekilde görebiliriz.
2)Haftada 3-4 gün yürüyüş, yüzme, leslie, mekik vs. mutlaka spor yapıyoruz. Takımımızda bir spor listesi hazırladık her gün menümüzün altına kaç dakika spor yaptığımızı yazıyoruz ve zazaa(Naz) Cuma günleri listemizi yayınlıyor.120 dakikanın altında kesinlikle kalmıyoruz yoksa spor cezası gelebilir.
3)Mesaj sayıları azalınca takımdan uzak kalıyoruz, diyet bozuluyor. Bunun için her gün en az 5 mesaj yazıyoruz. Yazdığımız son mesajda o gün kaç tane olduğunu mutlaka belirtiyoruz ve ertesi günü sıra kimdeyse o, mesaj sayıları listesini hazırlıyor. Takım kaptanı olarak ben bu mesaj sayılarını kaydediyorum. Yeni gelen arkadaşlarımızın en çok dikkat etmesi gereken konu mesaj sayılarıdır. Çünkü takıma alınıp alınmamayı bu belirler.
4)Cuma günleri 13.00e kadar herkes kilosunu bildiriyor. Aç karnına, kıyafetsiz ve tuvaletten çıktıktan sonra tartılırsak en doğru sonucu verir. Bütün takımlarda bildirim listeleri 16.30da bitmek zorundadır. Bir işiniz çıkar, gelemeyebilirsiniz fakat takım kaptanı olarak mecbur kalırsam listede bildirimde bulunmadı yazabilirim. 2 defa üst üste bildirimde bulunmamak diskalifiye sebebidir. Diskalifiye olan üyeler bir daha Cuma Zayıflama Yarışmalarına alınmaz. Listeyi hazırlamak için benimde süreye ihtiyacım var ve 13.00de bitmesi çok önemli. Eğer gelemeyecekseniz önceden söylersiniz, izinli yazarız o zaman sorun olmaz.
Not: Yeni üyelerimizi 2 hafta deneme sürecine alıyoruz paylaşımı iyi mi takip ediyor mu diye. Siz de hak verirsiniz ki gelip 2 gün yazıp sonra giden çok oluyor.Bu 2 haftada takım içi listeye alıyoruz.Deneme süreci üyeye göre değişebilir.
Eğer kabul ediyorum dersen hedef kilonu da yaz kaydedeyim başlayalım.Birde mesaj sayıları ile menü yazmak en önemli kurallardan bu ikisini yapman ilk şart
Bu günkü menüm:
sabah: 30 gr kelloggs, 130 ml yarım yağlı süt
ara: 60 gr üzüm
öğle: 1 yarım kabak dolması, 1 biber dolması, 150 gr yoğurt
ara: 2 tane cici bebe
akşam: 150 gr köz salatası (içinde patlıcan, yeşil biber, domates, soğan, kırmızı biber var ve yağsız yapıldı)
ara: 180 ml yarım yağlı süt
2 litre su.
30 dk yürüyüş....
Günaydın kızlar
iki hafta önceki kilom 55,8 di
bu hafta 56 görünüyorum
bugün bir daha internete girme fırsatı bulamayabilirim sabahtan bildirimimi yapayım dedim
günaydın
geçen haftaki tartım 78.8
bu haftaki tartım 77.8 çıktı
-1000gr ayy çok sevindim yaptığım sporlar işe yaramaya başladı...
başlangıç kilo:78 kg
geçen hafta :58 kg
bu hafta:57.2 kg
giden: 800 gr
toplam giden : 20.8 kg
Hedef : 55 kg
boy : 1.63
beden : 36
günaydın , hayırlı cumalar kızlar..
yarın doğum günüm diye son günlerde dikkat etmeye çalıştım..
hepinizi öperim sevgiler
sonunda çok öncelere gidip bulabildim kuralları :) başlangıçtaki kilom(28.09.2012= 96.5 hedef kilo=55 bu hafta(05.10.2012)=94.6
1-2 gün içinde regl olma ihtimalim var ilaçla olduğundan net tarih veremiyorum sanırım 5-6 aydır olmadığımdan onun ödemide var vücudumda
Allah kahretsin öküzlük yaptım günaydın demeyi unuttumHERKESE GÜNAYDIIINN
Slm kızlar bu hafta kilom 95.9
sporum 620 dakika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?