Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kuzum evet bende psikolojik oldugunu düsünüyorum bardakla oldumu su icmek aklıma bile gelmiyor hele evdeyken..
ben evede şişe su alıyorum valla damacanayı bıraktım uzun zamandır..sende öyle yap

evet evet, yarından tezi yok marketten ufak petlerden alıp başlayacağım
sağolasın canım

düzenine tekrar dönüyor olman iyi haber ayşecim..
toparlarsın merak etme hem belki sabitsindir -500gr'ın vardı sonucta öyle düsün.

valla sorma Pınarcım, bir de bu misafirler diyet falan anlamazlar, zaten kendileri fena durumda
inşallah toparlarım..olmadı, bu hafta sıkı bir diyetle kilo vermeye çalışacağım Pınarcım

valla Sıdıka şu puflar olmasaymış, herşey 4x4 lük..süper

spor çok iyi olmuş. Yakmışsındır pufları.

sabah:1 tane GERCEK simit ((
öğlen:4 kaşık sehriye corba
ara:1 elma
sonra çokonat :)
aksam 1 kase mercimek corba+4 kasık bulgur pilavı
2.5 litre su içtim...
8 gibide minik bir kase çekirdek yedim

Pınar diğer zamanlar o kadar az yiyorsun ki bugün yediklerini telafi etmişsindir, üzülme

Bu günkü menüm:

sabah: 30 gr kelloggs, 130 ml yarım yağlı süt

ara: 60 gr üzüm

öğle: 1 yarım kabak dolması, 1 biber dolması, 150 gr yoğurt

ara: 2 tane cici bebe

akşam: 150 gr köz salatası (içinde patlıcan, yeşil biber, domates, soğan, kırmızı biber var ve yağsız yapıldı)

ara: 180 ml yarım yağlı süt

2 litre su.

30 dk yürüyüş....

Günaydın kızlar

iki hafta önceki kilom 55,8 di
bu hafta 56 görünüyorum

bugün bir daha internete girme fırsatı bulamayabilirim sabahtan bildirimimi yapayım dedim

günaydın

geçen haftaki tartım 78.8

bu haftaki tartım 77.8 çıktı

-1000gr ayy çok sevindim yaptığım sporlar işe yaramaya başladı...

başlangıç kilo:78 kg
geçen hafta :58 kg
bu hafta:57.2 kg
giden: 800 gr
toplam giden : 20.8 kg
Hedef : 55 kg
boy : 1.63
beden : 36

günaydın , hayırlı cumalar kızlar..

yarın doğum günüm diye son günlerde dikkat etmeye çalıştım..

hepinizi öperim sevgiler

sonunda çok öncelere gidip bulabildim kuralları :) başlangıçtaki kilom(28.09.2012= 96.5 hedef kilo=55 bu hafta(05.10.2012)=94.6
1-2 gün içinde regl olma ihtimalim var ilaçla olduğundan net tarih veremiyorum sanırım 5-6 aydır olmadığımdan onun ödemide var vücudumda

Allah kahretsin öküzlük yaptım günaydın demeyi unuttum HERKESE GÜNAYDIIINN

kızlar günaydınnnnnnn,

geçen hafta 58.8
bu hafta 57.8

tartıyı su terazisi ile ayrıca kontrol ettim, tartı gayet düzgün

Nazzz bunun bir açıklaması olmalı, reglimin son günlerini yaşıyorum, hala bitmedi, bu fark niye?
acaba misafirler buradayken kötü beslenmeme rağmen akşam 19.00 dan sonra yeşil çay ve arada az tatlı ile idare ettim, erken akşam yemeği bunun sebebi olabilir mi??
amannn ne kurcalıyorsun ki Ayşe 1 kg işte

çok mutluyummmmm

ben de eve bir mutfak terazisi almaya karar verdim, diyetisyenin verdiği 150 gr et olayını düzgün yapmak için
ama bize yine de şu kadar kaşık vs. diye belirtirsen belki terazisi olmayan arkadaşlar da bu gramaj olayını çözmüş olur

günaydın

geçen haftaki tartım 78.8

bu haftaki tartım 77.8 çıktı

-1000gr ayy çok sevindim yaptığım sporlar işe yaramaya başladı...

Sıdıkacım çok sevindim!
ya Sıdıka ben bu hafta spor da yapamadım pazartesi dışında, acaba çok spor yapmak gerçekten kilo vermeyi engelliyor olabilir mi :44:

günaydın kızlar kilom 74.8 ama ben cok sevindim cünkü adetime yakınken ilk defa kilo verdim öğleden sonra grşz

Şebnem süperrrr
yarın pastaları götürürsün gönül rahatlığıyla

sana da günaydın Melikecim, harika bir gün olur hepimize inşallah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…