Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

konununla alakasız olacak ama bir şey merak ettim. Hangi bölümde okuyorsun. Deney diyince sorayım dedim...

melikecim senden şikayetim oldugu için degil ama benim için sorun degil...
ama nazıda derslerinden etmeyelim ?çalısması lazım cünkü..

Selamlar kızlar Melikem ben kaptanlık yapamam sorumluluk bana göre değil.Teşekkür ederim genede :)

Bugünkü menüm

1.öğün - 15 gr protein - 300 ml süt = 250 kcal
2.öğün - 4 dilim ekmek - 50 gr lor - 1 yumurta - 200 ml süt = 450 kcal
3.öğün - 30 gr protein = 150 kcal
4.öğün - Kaşarlı tost = 200 kcal
5.öğün - 125 gr tavuk = 225 kcal
6.öğün - 125 gr tavuk = 225 kcal
7.öğün - 125 gr tavuk = 225 kcal
8.öğün - bardak çorba = 100 kcal
9.öğün - 200 ml süt = 100 kcal
10.öğün - 50 gr lor = 50 kcal

TOPLAM 2000 KCAL
60 DAKİKA SPOR - 4 LİTRE SU

ben seni begendigim icin soyledim tabiki karari sen vereceksin o zaman aday olmak isteyen varsa soylesin secelim
kizlar

kimya muhendisliginde okuyorum yuksek lisans tezi oldugu icin hocam titiz davraniyor biraz

aaa çok güzel bölümün :) tezin zorluklarını tahmin edebiliyorum. Dayım da doktora tezi yazıyor şu anda ve çektiği zorlukları görüyorum. Deney yaparken de ne kadar titiz olunması gerektiğini biliyorum. Gerekirse başından bile kalkmamak gerekiyor. Sürekli gözleme dayalı... Çok kolay gelsin...

kuzum işte benim nazım buuuu..buu arada şekerim yarın şu 3 günü denicem bakalım en olcakk..

Aklıma şöyle bir fikir geldi Melike biz takım olarak sana yardımcı olalım yani bildirimler 12 ye kadar bitsin.Sende öğle yemeğini yerken gir 2 dakika hallet.Hatta ben herkes bildirim yaptığında hepsinden alıntı yaparım.Direk sen girdiğinde hazır olur bildirimler önünde geçmişe bakmana gerekte kalmaz kısa sürede halledersin ?

ya kobaylıktan degil nazcım hastanedeyim ya uygulayamam diye ama yanımda götürürüm..haftasonu evdeyim zaten bir pazartesi kalıyo...
ders aralarında ugra..gündüz sıkı calı ozaman tamammı kuzumm

Bir yerde okumuştum beyin bir şey hesaplamaya,ezberlemeye uğraşırken yani yorulurken enerji harcıyormuş yani kalori yakıyormuş
İnşallah doğrudur hergün fazladan spor hahahaha

bugun oglen yaparim demistim ama bilgisayar odasi var okulda o da kapaliydi ogle tatili diye
hem sadece liste degil ki her gun msj ve menu takibi yapmak lazim menusunu yazanlara arti atiyordum msjlari kayit ediyordum artik yapmiyorum spor da yapmiyorum kaptanlik boyle olmaz bence
ben geldigimde kaptan bizi ortada birakmisti ben oyle yapmicam baska birisi olmali

Diğer saydığın hususlar bence leptopun garantiden geldiğinde ortadan kalkar eskiye döner bence.

Hem ben sana Kaptanım demeye alıştım şimdi başkasına nasıl diyim kaptanım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…