Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar iltihaplı sivilce için yapılabilicek birşey varmı aklınıza gelen benim tek bildiğim sabunlu su.
Kardeşimin ergenlik sivilceleri çıkmaya başladı onun için

nazcım sağol canım benim laptop varken de zorlanıyordum ama ses etmemiştim bugün hoca beni azarlayınca artık olmayacak dedim her cuma bu böyle gitmez ki deneyden kaçıp kaçıp gidemem lütfen anlayın zor durumdayım hesap işlerine yardım edeceğim hatta bir gün öncesinden boş liste bile hazırlarım ertesi güne hazır olur
sen dershaneye yazılacaktın naz noldu bilmiyorum ama dershane daha iyi olur bence

Maden zor durumdasın birini seçelim gönüllü.

Özel hoca gelicek Melike ablamın bir arkadaşı düşük fiyata yardım edicek Allah razı olsun.Fizik ve Matematiğe yardım edicek.Daha tanışmadım pazartesi gelicek bakalım.

Maden zor durumdasın birini seçelim gönüllü.

Özel hoca gelicek Melike ablamın bir arkadaşı düşük fiyata yardım edicek Allah razı olsun.Fizik ve Matematiğe yardım edicek.Daha tanışmadım pazartesi gelicek bakalım.

pınarcım sana da teşekkür ederim ama yapamıyorum gerçekten

melikecim istersen yapmak isteyen olursa o alsın hepimiz yardımcı oluruz nasılsa...
çünkü kimse zor durumda kalmasın..aramızda kurallara uymayan farkında olmayan kimsede yok o nedenle sorun cıkmaz idare edilmekte..
geçenlerde konustugumuz gibi mesaj sayımını falan bırakalım istersen cünkü herkes yazıyor genelde hergün takip ediyor.etmeyende çabucak belli oluyor..ortada yapılacak cuma listesi kalır böylece.

Asıl sorun herkes meşgul kaptanlığa aday olarak düşününce çoğu kişi çalışıyor.Ayşe kabul edebilir ona bir sormak lazım.Çokta güzel bir kaptan olur.

Bir dahaki cumaya kadar birini kaptan olarak gösterelim Melike aynı sorunları yaşamasın.Pınarın dediği gibi sadece isim olarak püsküüte bildiiricez zaten bir kişi.Liste yapımında hepimiz o kişiye yardımcı oluruz.

nazcım sivilce konusu için fikrim yok fakat ergenlik oldugunu söyledin müdahele etmeye gerek yok bence olacak durumlar bunlar bünyeyle ilgili.sabunla yıkamak dısında birsey yapmayın istersen cünkü kötü olabilir

anladığınız için gerçekten çok teşekkür ederim birisi gönüllü olsun ben yardıma hazırım listeleri önceden hazırlarım bile dediğim gibi şimdi çıkayım tekrar gelcem kızlar

aynen ben de senden pek farklı değilim, vücudumda sadece basen/bacak kısmım kaldı, onu küçükltmeye çalışıyorum..
ve spor sonrası bende de feci bir mutluluk oluyor, günüm güzel geçiyor..
pilates vücudunda değişiklik yaptı mı Sıdıka? ben haftada sadece bir kere hocayla beraber yapıyorum ama henüz yeni başladık sayılır (hocamız değişti de, uzun zamandır ara vermiştik), merak ediyorum...çevremde pilatesle bacaklarını incelten yok çünkü hiç..

valla ben de doğumdan sonra çok üşenirdim spor yapmaya..ama sonra oğlumla bir saatlik yürüyüşlere o kadar alıştık ki, dışarı çıkmadığımız günler mutsuz olmaya başladık.

sonra yürüyüşler beni kesmeyince geçen sene spor salonuna yıllık üyelik yaptırdım, o kadar memnun kaldım ki, bu sene üyeliğimi yeniledim..spor çıkışı duş aldıktan sonra nasıl bir pozitif ruh hali, anlatamam size..

ben sizi net anlıyorum yani

valla gayet güzel..
belki bu hafta veremedin ama böyle devam edersen önümüzdei hafta direnci bırakacak vücut gibi geliyor bana..

Canım sıkılma bu kadar Melikecim..
ben de Naz'ın bu işi iyi kotaracağını düşünüyorum, üstelik hepimizden çok daha bilgili..
ama şöyle yapsak..sen tezi yazana kadar idare edilse burası, sonra sen yeniden başımıza geçsen..nasıl olur..
ne dersiniz kızlar..

Ben melike'ye kaptanlık konusunda yarımcı olmayı çok isterdim ama hem çok yeniyim hem de bu sene okul muhabbetim çok karışık. 2. Sınıfa geçmeme rağmen hala okula başlayamadım. Maddi sıkıntılardan dolayı kayıt yenileyemedim. Geçmiş dönemden de epey borç varmış. Babam rektörle konuşmuşö 10 ekime kadar zaman almış ama benim laboratuvar derslerim başladı ve sadece 2 kere devamsızlık hakkım vardı, birisi raporsuz birisi de raporlu izindi. Yani okula devam etsem bile lab derslerinden kaldım. 1. Sınıfı da donmuş göstermişler. Yani boşa gidip geldim. Senem uzadı...

Haliyle durumlar böyle olunca ben de yeniden sınava girmeyi planlıyorum. Devlet üniversitesi kazanayım diyorum. Babamın 10 ekime kadar bir şey yapacağını zannetmiyorum. Yapsın da istemiyorum zaten. Ona bağımlı okumak istemiyorum. Yeni dank etti kafama.

Bende durumlar böyle.. Anlayacağınız okula devam etsem de sınava hazırlansam da çok sorumluluğum var bu sene.. Ama yeni seçilecek kaptandan yardımlarımı esirgemem, her türlü destek olmaya çalışırım.

Naz allah aşkına sebze sevmeye çalış, senin listeleri gördükçe ben gıdaklayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…