pınarcım sana da teşekkür ederim ama yapamıyorum gerçekten
en son ayın 2'sinde yazmış seda
bu arada o iş olmadı haftada 3 günlük birini istiyorlarmış okul var gidemem ki neyse kısmet hadi grşz
süpersin ayşecim tebrik ederim
ben sporu sıkılaşmak için yapıyorum Bir de hepsini aynı anda yapmıyorum haftanın 5 günü sabahları plates, akşamları açık havada yürüyüş yapmaya çalışıyorum Spor yapınca kendimi daha iyi hissediyorum.
Ben ilk diyetime başladığımda derlerdi spor daha zinde hissettir gün içinde daha enerjik olmanı sağlar.Bende düşünürdüm mantiken spor yapıcam yorulucam bide nasıl daha zinde olucam
Ama gerçekten öyle spor insanı daha mutlu huzurlu yapıyor ve sanırım mutluluk hormonu bir tek egzersiz yapınca salgılanıyor başka hiç bir türlü salgılanmıyor.
bu günkü menüm
sabah 7 de 1 yeşil çay,3ceviz 2 k kayısı
11 1 b süt
12.30 kahvaltı peynirli biberli 1 yumurtalı omlet,3 zeytin,1 çay ,1 d çavdar ekmegi
bol yeşillik
ara 1 elma
ögle 1kase lahana çorbası 5 üzüm tanesi
ara 2 ceviz 7 badem 1 yedi otlu çay,3 k kayısı
akşam tavuklu salata yemeyi planladım yanında 1 kase mercimek çorbası 1 b ayran
arada 1 meyve 1 b süt içicem
sporum bugün malesef 1.5 saat
kizlar ben dusundum tasindim kaptanlik gorevini daha iyi yapabilecek birisine devretmek istiyorum farkindasinizdir son zamanlarda ugrayamiyorum tez yazmak zormus her isine kosturuyorum bugun liste hazirlamak icin deneyi biraktim ve dondugumde hocamdan azar isittim.her turlu yardimi yaparim ancak artik yetisemiyorum
naz burayla yakindan ilgili ve bilgisi de cok bence cok iyi bir kaptan olur tabi isterse
kizlar ozur dilerim takimin huzurunu bozmak istemezdim ama ben su an kaptanlik yapamiyorum icim hic rahat degil
Bugünkü menüm
1.öğün - 15 gr protein - 300 ml süt = 250 kcal
2.öğün - 4 dilim ekmek - 50 gr lor - 1 yumurta - 200 ml süt = 450 kcal
3.öğün - 30 gr protein = 150 kcal
4.öğün - Kaşarlı tost = 200 kcal
5.öğün - 125 gr tavuk = 225 kcal
6.öğün - 125 gr tavuk = 225 kcal
7.öğün - 125 gr tavuk = 225 kcal
8.öğün - bardak çorba = 100 kcal
9.öğün - 200 ml süt = 100 kcal
10.öğün - 50 gr lor = 50 kcal
TOPLAM 2000 KCAL
60 DAKİKA SPOR - 4 LİTRE SU
kuzum işte benim nazım buuuu..buu arada şekerim yarın şu 3 günü denicem bakalım en olcakk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?