nazz süpersin yaa...kaptanım nasıl diyeyim...ama evet melike biz sana alıstık.
Kızlar iltihaplı sivilce için yapılabilicek birşey varmı aklınıza gelen benim tek bildiğim sabunlu su.
Kardeşimin ergenlik sivilceleri çıkmaya başladı onun için
Asıl sorun herkes meşgul kaptanlığa aday olarak düşününce çoğu kişi çalışıyor.Ayşe kabul edebilir ona bir sormak lazım.Çokta güzel bir kaptan olur.
Ben melike'ye kaptanlık konusunda yarımcı olmayı çok isterdim ama hem çok yeniyim hem de bu sene okul muhabbetim çok karışık. 2. Sınıfa geçmeme rağmen hala okula başlayamadım. Maddi sıkıntılardan dolayı kayıt yenileyemedim. Geçmiş dönemden de epey borç varmış. Babam rektörle konuşmuşö 10 ekime kadar zaman almış ama benim laboratuvar derslerim başladı ve sadece 2 kere devamsızlık hakkım vardı, birisi raporsuz birisi de raporlu izindi. Yani okula devam etsem bile lab derslerinden kaldım. 1. Sınıfı da donmuş göstermişler. Yani boşa gidip geldim. Senem uzadı...
Haliyle durumlar böyle olunca ben de yeniden sınava girmeyi planlıyorum. Devlet üniversitesi kazanayım diyorum. Babamın 10 ekime kadar bir şey yapacağını zannetmiyorum. Yapsın da istemiyorum zaten. Ona bağımlı okumak istemiyorum. Yeni dank etti kafama.
Bende durumlar böyle.. Anlayacağınız okula devam etsem de sınava hazırlansam da çok sorumluluğum var bu sene.. Ama yeni seçilecek kaptandan yardımlarımı esirgemem, her türlü destek olmaya çalışırım.
Allah yardımcın olsun..çok zor..
bir kere daha üniversite yıllarıma dönmek istemediğimi farkettim
aynen ben de senden pek farklı değilim, vücudumda sadece basen/bacak kısmım kaldı, onu küçükltmeye çalışıyorum..
ve spor sonrası bende de feci bir mutluluk oluyor, günüm güzel geçiyor..
pilates vücudunda değişiklik yaptı mı Sıdıka? ben haftada sadece bir kere hocayla beraber yapıyorum ama henüz yeni başladık sayılır (hocamız değişti de, uzun zamandır ara vermiştik), merak ediyorum...çevremde pilatesle bacaklarını incelten yok çünkü hiç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?