Kızlar aldığım kaloriyi yükselticem spor yaptığım günler 2500 yapmadığım günler 2000 alıcam.Düşününce göbeğim çok yumuşak biraz daha yüksek kalori alıyım hem yavaş yavaş kilo veririm deri toparlar kendini.
Pınarım kuzum
Spor var ise 2500 ü geçmicem
Spor yok ise 2000 i geçmicem
Bu durumu aklında tutabilenlerin yardımını istiyorum kızlar bunları geçersem tepki gösterin lütfen
sabah
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, üzerine krem peynir ve salça sürdüm 1 kk peynir, 2 zeytin salata, şekersiz çay
ara
1 külah mc donals dondurma
öğlen
2 kepçe bulgur pilavı ve 2 kaşık yoğurt ve sirkeli biber
ara
1 bardak kola, 1 çiğköfte ve 1 parça ince bitter çikolata
akşam
1 kepçe taze fasülye, 1 kepçe bulgur pilavı, sirkeli biber ve 2 kaşık yoğurt
bol su
İlk günden limitimi 100 kalori aştım.Dünyanın kalorisini alıyorum ama genede ayarlıyamıyorum ne kadar acizim.
Şu kaptanlığa aday yokmu eğer ben olmak zorunda kalırsam vallahi batırırım takımı beceremem kesin ya :S
Ben daha renkli yazamıyorum ya
Sabah - 50 gr lor - 1 yumurta - 2 tane kaşarlı tost - ton balığı - sade kahve = 750 kalori - 45 gr protein
Öğle - 125 gr tavuk - 1 dilim ekmek - 15 gr protein - 300 ml süt - bardak çorba = 600 kalori - 50 gr protein
Akşam - 2 dilim ekmek - 200 gr tavuk = 450 kalori - 40 gr protein
Ara - 200 gr supangle = 300 kalori - 5 gr protein
TOPLAM 140 GR PROTEİN
TOPLAM 2100 KCAL
Beste süpersin 200 gr fazlan gözüküyor ama inceliyorsun.Demekki uyguladığın diyet ve egzersiz çok iyi.Aynı hacimdeki kas yağdan 4 kat daha ağırdır o yüzden kas kütlen artmış yağ kütlen azalmış bu yüzden tartıda fark gözükmüyor.
slm kızlar nasılsınız..gün boyu gelemedim kahvaltı sonrası eşimle gezmeye cıktık sonrada arkadaslarına gittik yani ancak buradayım..
bgn şu diyete baslıcaktım başlayamadım eşim bir haftasonu var kahvaltı için eziyet etme deyince yelkenler suya indi..pazartesi başlayayım en iyisi
sabah:1 haşlanmıs yumurta mini dilim peynir ve 2 dilim ekmek cok az reçel..3 bardak cay ben zaten şekersiz içtiigim için eklemiyorum arkadaslar bilginize..
öğlen:1 tane elma
aksam:2 tane tavuz kanat yarım lavas +közlenmis domates biber ve patlıcan salatası
şuanda ıhlamur içiyorum zencefilli..
2 litre su tükettim...
dondurmayı affettim ama kola tüketmeseydin keşke kuzum onun dısında süper...
sasaassaasssssssssssssa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?