Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Omg az önce 750 kalorilik bir kahvaltı yaptım çok değişik hissediyorum kendimi

Son düzenleme:
Ayşe evladınla yürüyüş yapmanın keyfide başkadır herhalde ya.
Kıskanmadım ki

hem de nasıl keyifli..
ama dün akşam feci bir rüzgar ve sonrasında da yağmur geldi, çıkamadık yürüyüşe..
kısmetse bugün çıkacağız, uyanmasını ve havanın biraz serinlemesini bekliyorum, şu an çok sıcak..

canım sen bu kadarcık şeyle nasıl kahvaltı edyorsun, biraz çoğaltsana bilhassa kahvaltı öğününü..

geldim aysecim yakalayamadım seni cıkmıssın tez haziranda bitecek önümüzde çok uzun bir zaman var yani idare edilecek gibi değil

anladım Melikecim..
hay allah ne yapsak ki..
ben beceremeyeceğimden o kadar eminim ki..üstelik oğlum var, bir de kış başladığı zaman eşimin işleri bittiği için çok seyahat durumu olabiliyor..
kaptan olan kişiye seve seve yardım ederim ama kaptanlık çok xzor bana..

Afiyet olsun Sıdıkacım, çok besleyici ve verimli bir gün olmuş..

yaklaşık 2 haftadır plates yapıyorum şu an çok bi değişiklik yok 2sene önce platesi 8 ay kadar yatığımda baya fark etmişti bacak daireleri kalça hareketleri işine yarayabilir

evet hocamız da aynı hareketi söyledi ve yaptırdı..tamam, deneyeceğim..
teşekkür ederim

kızlar bugün yediklerimi yazayım:

sabah aç karnına 2 bardak ılık su

kahvaltı
sandviç ekmeğine (her ekmek 120 kaloriymiş) 1 dilim dana jambon, 1/2 dilim keçi peyniri
şekersiz çay

kuşluk

öğlen
1 orta boy karnıyarık (evde kızartmadan pişirdim)
2 kaşık börülce salatası
3 kaşık dolusu yoğurt
1 dilim keten tohumlu ekmek

ikindi
1 küçük boy muz

akşam
3-4 kaşık barbunya
4-5 kaşık patlıcanlı, kıymalı iç (karnıyarıktan artmıştı)
1 dilim keten tohumlu ekmek

gece
4-5 dilim cevizli sucuk

bol su+3-4 fincan yeşil çay

gerçekten ner'de millet?
haftasonunu erken yaptı galiba millet..

bu arada Şebnemcim buradan da kutlamak istedim, doğumgünün kutlu olsun..
yeni yaşını ideal kilonda, mutlu, huzurlu karşıla inşallah

Bestecim bu hafta işi sıkı tutar, becerirsin sen bu işi

ben de inanıyorum buna canım zaten kilo almadığımı hissediyorum :) regl öncesi şişlikten kaynaklanıyor

54.200 mutsuzum
hastanedeyim hemen cıkıyorum

mutsuz olma Pınar, bence de metabolizmanı hızlandırırsan daha iyi olacak

ellerine sağlık canım 155 dk m var bu hafta ama verimli geçti benim için epey yorucu egzersizlerdi

200 gr pek birşey değil kaybetme motivasyonunu hocam benim.

kaybetmiyorum kuzucum zaten almadım ki ben kilo şişlikten o =)

aynen öyle canım yavaş gitsin kalıcı gitsin ben onun derdindeyim ve amacım sadece ipince olmak değil aynı zamanda vücudumu şekillendirerek fit bir görünüme sahip olmak

Kilo bildirimimi yapayım.

Geçen hatfa: 86
Şimdi: 85.8

en azından 200 gr vermiş görünüyorum. Buna da şükür...

çok doğru düşünüyorsun Tuğçecim :)

en son ayın 2'sinde yazmış seda
bu arada o iş olmadı haftada 3 günlük birini istiyorlarmış okul var gidemem ki neyse kısmet hadi grşz

hayırlısı olsun Melikem

canım arkadaşların yazdığı gibi ben de çok alıştım sana gerçekten takımı çok iyi idare ettiğini düşünüyorum...ama durumunun müsait olmadığını da anlıyorum ne diyeyim ki...Naz konusunda sana katılıyorum

gaayet güzel her zamanki gibi :)

Bir yerde okumuştum beyin bir şey hesaplamaya,ezberlemeye uğraşırken yani yorulurken enerji harcıyormuş yani kalori yakıyormuş
İnşallah doğrudur hergün fazladan spor hahahaha

ben bunu bir yerde okumaya gerek duymadım hiç bizzat tecrübe ettim özellikle kpss ye hazırlandığım günlerde deli gibi yiyordum ders çalışıyordum yerimden kıpırdamadan hemen deli gibi acıkıyordum tekrardan o arada 5 kilo vermiştim tabi spor salonuna da giderek, aynı zamanda kardiyo, pilates ve alet çalışmasıyla müthiş sıkılaşmıştım

bal kaymak dışında ölçülü onu da yakmışsındır zaten canım

Tuğçecim bence de kahvaltılarını daha besleyici hale getirebiliirsin günün en önemli öğünü çünkü :)

gayet güzel ama fındık 1 avuç olsaymış keşke :)

gayet güzel canım :)

sabah
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, üzerine krem peynir ve salça sürdüm 1 kk peynir, 2 zeytin salata, şekersiz çay

ara
1 külah mc donals dondurma

öğlen
2 kepçe bulgur pilavı ve 2 kaşık yoğurt ve sirkeli biber

ara
1 bardak kola, 1 çiğköfte ve 1 parça ince bitter çikolata

akşam
1 kepçe taze fasülye, 1 kepçe bulgur pilavı, sirkeli biber ve 2 kaşık yoğurt

bol su

Beste gayet güzel, sadece kola ve dondurma işi bozmuş, onun dışında harika!

Beste gayet güzel, sadece kola ve dondurma işi bozmuş, onun dışında harika!

sağol tatlım :) evet ama dışarı çıkmıştım hava da güneşli malesef yedim şuan kendime çubuk tarçınlı limonlu yeşil çay hazırlıyorum gezmekten yoruldum spor yapamayacağım metabolizmamı bu şekilde çalıştırmak istiyorum =)

kızlar bu arada ben de malesef kaptanlık için gönüllü olamayacağım çünkü yoğun çalışıyorum okulum tam gün ve aynı zamanda bir proje üzerinde çalışıyorum bazı günler 5 mesajı tamamlayıp çıkmam gerekiyor daha müsait vakit ayırabilecek bir arkadaşım gönüllü olursa daha iyi olacak

kızlar bugün alışverişe çıktık kendime çok güzel bir pantolon ve hırka aldım ve ve her zaman 38 beden alırdım bugün 36 beden oldu hatta 38 epey bol geldi 200 gr fazla görünsem de ben inceldiğimi farkettim yaptığım sporların da etkili olduğunu düşünüyorum :)

ben toplam haftalık sporumu yazdım cumadan buyana yaptıgım ben bazen fitnese gidince yazmamışım daha yeni anladım bu hafta dikkat ederim canım uyardıgın için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…