hani mesaj yazdıgımız kısım var ya birde baslık kısmı var ikisinin arasında olmalı. o arada ne gozukuyor sende
sağol tatlım :) evet ama dışarı çıkmıştım hava da güneşli malesef yedim şuan kendime çubuk tarçınlı limonlu yeşil çay hazırlıyorum gezmekten yoruldum spor yapamayacağım metabolizmamı bu şekilde çalıştırmak istiyorum =)
kızlar bugün alışverişe çıktık kendime çok güzel bir pantolon ve hırka aldımve ve her zaman 38 beden alırdım bugün 36 beden oldu hatta 38 epey bol geldi 200 gr fazla görünsem de ben inceldiğimi farkettim yaptığım sporların da etkili olduğunu düşünüyorum :)
Sabah - 50 gr lor - 1 yumurta - 2 tane kaşarlı tost - ton balığı - sade kahve = 750 kalori - 45 gr protein
Öğle - 125 gr tavuk - 1 dilim ekmek - 15 gr protein - 300 ml süt - bardak çorba = 600 kalori - 50 gr protein
Akşam - 2 dilim ekmek - 200 gr tavuk = 450 kalori - 40 gr protein
Ara - 200 gr supangle = 300 kalori - 5 gr protein
TOPLAM 140 GR PROTEİN
TOPLAM 2100 KCAL
Beste süpersin 200 gr fazlan gözüküyor ama inceliyorsun.Demekki uyguladığın diyet ve egzersiz çok iyi.Aynı hacimdeki kas yağdan 4 kat daha ağırdır o yüzden kas kütlen artmış yağ kütlen azalmış bu yüzden tartıda fark gözükmüyor.
Şu kaptanlığa aday yokmu eğer ben olmak zorunda kalırsam vallahi batırırım takımı beceremem kesin ya :S
slm kızlar nasılsınız..gün boyu gelemedim kahvaltı sonrası eşimle gezmeye cıktık sonrada arkadaslarına gittik yani ancak buradayım..
bgn şu diyete baslıcaktım başlayamadım eşim bir haftasonu var kahvaltı için eziyet etme deyince yelkenler suya indi..pazartesi başlayayım en iyisi
sabah:1 haşlanmıs yumurta mini dilim peynir ve 2 dilim ekmek cok az reçel..3 bardak cay ben zaten şekersiz içtiigim için eklemiyorum arkadaslar bilginize..
öğlen:1 tane elma
aksam:2 tane tavuz kanat yarım lavas +közlenmis domates biber ve patlıcan salatası
şuanda ıhlamur içiyorum zencefilli..
2 litre su tükettim...
adayımız sensin kuzumm
sağol tatlımmçok mutlu oldum bu yorumundan dolayı da muhtemelen dediğin gibi..benim kollarım azcık tompik vücuduma göre bu yüzden youtube den cok güzel videolar buldum kol ve omuz kaslarını çalıştırmak için özellikle o kısımlara yüklenmek istiyorum haftada 2-3 kez çalıştırsam yeterli olur heralde...faydasını da görmeye başladım gibi malum elbiseler hep kolları ve omuzları güzel olan hatunlara yakışıyor ben de onlardan olmak istiyorum
merhaba kızlar
sabah 2 dilim ekmek peynir zeytin recel domates cay
ogle 2 dilim borek cay
ara 2 incir
aksam 2 parca kızarmıs palamut yanına bol salata 1 dilim ekmek ve un helvası
pazartesi baslıcam diyete artık bu haftasonu gitti
Melike sanırım kimse gönüllü değil iş bana düşücek.Neler yapıcam nasıl yapıcam bana yazarmısın yada bir yerde yazılıysa link atarmısın bakayım.Birde ben renkli yazamıyorum her yeri kurcaladım ama bulamadım farklı tarayıcı ile açtım siteyi gene gozukmuyorlar neden bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?