Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Melike sanırım kimse gönüllü değil iş bana düşücek.Neler yapıcam nasıl yapıcam bana yazarmısın yada bir yerde yazılıysa link atarmısın bakayım.Birde ben renkli yazamıyorum her yeri kurcaladım ama bulamadım farklı tarayıcı ile açtım siteyi gene gozukmuyorlar neden bilmiyorum.

hani mesaj yazdıgımız kısım var ya birde baslık kısmı var ikisinin arasında olmalı. o arada ne gozukuyor sende

onumuzdaki hafta laptop gelecek buyuk ihtimalle onda kayıtlı dosyalarım vardı onları atarım sana cok tesekkur ederim ben elimden gelen yardimi yapicam soz
listede renk olayını soyle cozeriz ben persembe gunu listeyi hazırlarım sen ordan alıntı yaparsın renkli olur olmadı renksiz kalsın napalım

Olmazsa sen bana takımdakilerin isimlerini renkli şekilde yazıp at ben onu kopyalarım o zmaan renklerin kodları çıkıyor ya bir not defterine kayıt ederim onu her hafta sadece sayıları değiştirir yapıştırırım onu

merak etme ben de bir saat önce film izlerken patlamış mısır ve çikolata yedim
üstelik saat kaç malum..hani biraz erken yeseydim ya bu haltı...
çok keyifliydim bu akşam, ödül vermek istedim kendime..yarın diyete devam..

işte bu en güzel motivasyonlardan biri..

spor yok ve 100 kalori fazla almışsın Nazcım
desene sen de "dinime küfreden müslüman olsa bari" diye..

ben de görecek miyim bugünleri acaba

Şu kaptanlığa aday yokmu eğer ben olmak zorunda kalırsam vallahi batırırım takımı beceremem kesin ya :S

Nazcım Melike bu konuyu açtığında benim de ilk aklıma gelen sen oldun..
ben yapacağından eminim, sonuçta burada tüm vaktini geçirmeyeceksin, tüm gün rahatlıkla ders çalışma fırsatın olacak..
biz zaten senin işini kolaylaştırmak için elimizden geleni yapacağız, hatta mesajları da biz saymaya devam edelim derim..
kaptan başka hangi görevleri yapıyorsa hepimize işbölümü paylaşımı yap, sana sadece cuma rapor bildirmek kalsın..
ben eminim ki buradaki her arkadaş sana yardım için elinden geleni yapacak

Pınarcım zaten diyet yapar gibi beslenmişsin
ya evet ben de çay/yeşil çay/neskafe/türk kahvesi..hepsini şekersiz içtiğim için buraya pek yazma gereği duymuyorum..
pazartesi başla bakalım şu programa, sende farkedecek mi merak ediyorum :44:

öyle deme Beste yaaa, ben hep o elbiselerden giyiyorum çünkü benim de üst kısım incecik, bacak kısmım kalın, hepsi or'da birikmiş, ben de artık kısa kot şortlar giymek istiyorum
insanoğlu böyle işte, memnun olmamız çok zor

bugğn hiçbirimizde diyet kaldığını sanmıyorum, ben de tüm gün dikkat ettim ama akşam patlamış mısır ve naneli çikolata yedim

canım biz sana yardımcı olacağız, sen hiç merak etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…