Bugünkü menüm
Sabah I - 15 gr protein 100 kalori - 15 gr protein
Sabah II - 50 gr lor - 1 yumurta - 1 tane tost = 350 kalori - 20 gr protein
Öğle - 2 tane tost - 200 ml süt 500 kalori - 8 gr protein
Akşam I - ton balıklı salata 300 kalori - 25 gr protein
Akşam II -1 bardak çorba - 1 tabak sebze - 200 gr yoğurt 550 kalori - 15 gr protein
Ara - 200 ml süt = 100 kalori - 6 gr protein
Ara - 50 gr lor = 50 kalori - 10 gr protein
TOPLAM 100 GR PROTEİN
TOPLAM 1950 KALORİ
Kahvaltı 200-250 desek
Makarna 300-350 desek
Patlamış mısırın kalorisini bilmiyorum hadi 300 desek
100 gr çikolata 500 kalori bitter olduğu için 400 falandır desek. 2 dilim demişsin ne kadar dilimlerin boyutu bilmiyorum 25 gr dan 2 tane desek 50 gr buda 200 kalori yapıyor.
250+350+300+200 = 1000 kalori yapıyor.Ama patlamış mısırın kalorisini bilmiyorum dediğim gibi yemediğim için hiç araştırmadım.Büyük olasılıkla daha azdır.
Sıdıka normale dönmeye başlamışsın, sevindim
saol canım yavaş yavaş dönmeliyim çünkü bayram yaklaşıyoo en azından 75 olsam benim için süper olcak...
Benim hikayemi paylaşmamı istemişsin canım olabildiğince kısa yazıcam
13 Ocak 2012 de başladım diyetime.12 ocak da babamın doğum gününde yediğim pastalar böreklerden sonra bu ben olamam dedim ve müthiş bir kararlılıkla başladım.İlk defa diyet yapıyordum hayatımda ve hiç bir şey bilmiyordum.Klasik mantık vardı az ye kilo ver şeklinde.Sonra araştırdım ne bulduysam okudum her merak ettiğimi araştırdım ve diyetimin ilk ayından sonra kendime bir liste oluşturdum edindiğim bilgilere göre.Acemilikle geçen 1 aydan sonra daha düzenli beslendim dahada güzel oldu benim için aç kalmadan kilo verebiliyordum.
Spor hayatımın bir parçası oldu ilk ay spor yaparken offlayıp pufflarken daha sonra sporsuz yapamaz oldum.
120 kiloyla başladım diyetime ve ramazan ayından önceki 2 haftaya kadar gayet güzel gidiyordu.Arada duraklıyordum ama 1-2 hafta sürüyordu bu durum hiç 3 hafta sürmüyordu.Dediğim gibi ramazan ayına 2 hafta kala tam 93 kiloda durdu kilo vermem 1 hafta geçti 2 hafta geçti hala 93 en son 4 hafta geçmişti sanırım hala 93 düm.Ve bende bir diyetisyene gittim bu durum beni aşıyor diyip.Sonra diyetisyen metabolizmamı hızlandırmak için bana 2 -3 hafta deli gibi yemek yedittirmişti.Ve kilom 95 e çıkmıştı.Ve şükürler olsun 87.2 ye gelebildim ve hala duraklamadı.
Ve 2 gün sonra 13 ekimde diyete başlayışımın 9. ay dönümü olucak.Ve tahminen 33 33.5 kilo vermiş olucam.
En büyük amacım ise 13 ocağa kadar 80 e düşebilmek.1 yılda 40 kilo verdim diyebilmek.Çünkü hep televizyonda duyardım hayret ederdim.Bunu bende başarmak istiyorum.
iyi geceler
bugünkü menüm
sabah 2 dilim tam buğday ekmeği 1 kk kadar peynir 8 zeytin
ara:2 mandalina
öğle: 2 kase çorba (içnde buğday ve fasülye de vardı) 2 dilim ekmekle
ara :1 elma
akşam tavuklu patates yemeği
ara :eti burçaktan 5 tane şekersiz çayla birlikte
spor: 50 dk yürüyüş
​Aaa pınarım gelmiş hoş geldin kuzum
Hiç tartıldınmı Pınar sen bu hafta yarın sürpriz falan yaşarmıyız
Sizlerin sayesinde burası olmasa ben 93 kilo iken bırakmıştım diyeti ve şuan hızla kilo alıyor olurdum.:13:
Hiç tartıldınmı Pınar sen bu hafta yarın sürpriz falan yaşarmıyız
kızlar kendimle gurur duyuyorum bu hafta hiç tartıya çıkmadım)
Hadi bakalım.Bazı spor salonlarında hocalar kişilerin beslenmeleriylede ilgileniyor belki bilgili biri çıkarda sana yardımcı olur.nazz hayır hatta almıs olabilirm bu hafta cıkmadım..bide regl öncesiyim tam pazar günü falan olcam kritik dönem..ama öteki ay spor salonuna yazılıcam daha iyi olcak insallah kışın burada cok hantallasıyor insan soguktan eve kapandıgın için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?