Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kadriyecim eminim ki Adana da Antalya kadar nemli ve yağmurludur, hele kışın işkence, kurumaz o çamaşırlar..
Ben çözümünü bu sene buldum, bir kurutma makinesi aldım, şiddetle tavsiye ederim! Çok fonksiyonlu birşey almana gerek yok, kampanyaları takip et..Hele bir de ütü programında çamaşır kurutursam, ütülerim yarım saatte bitiyor, jilet gibi ütüleniyor! Üstelik kıyafetlerimizde o kadar çok hav birikiyor ki, bu zamana kadar neden kurutma makinesi almamışım, çok kızıyorum kendime..

Melikecim bravo!
Olsun ödem olsun, insan tartıda eksi görünce mutlu oluyor

teşekkür ederim zaten fazla bir şey yiyemiyordum zaten bugün yarın biter reglim o zamanda senin blogundan verdiğin o 3 günlük diyeti yapıcam yaa aslında şuan ağzıma sanki buram buram şeker tadı geliyor şekerli bir şeyde yemedim ona takıldım biraz

canım ben geçenlerde de söylemiştim, ben çok fazla yapılan sporun etkili olduğuna inanmıyorum
senin durumunda birinin haftada 5-6 gün yürümesi yeterli, 1 gün vücudu dinlendirirsin..ben 22 kiloyu öyle verdim, hergün tempolu 1 saat yürüdüm aksatmadan..50li kşlolara düşünce de sıkılaşma egzersizleri yapmaya başladım, çok etkili oldu..
ben de bu hafta pilatese başlayacağım, kardiyo dışında haftada 3 gün pilates yapacağım, sadece kalça bacağımda kaldı çünkü, üstüm 36 beden altım 38..

bence akşam güzel olmuş
hamburger küçüğünden de mi :)
karnıbahar kızartma mı yemeğimi
ben kızartmasını yaparım ama güzel bir yemek tarifi de alabilirm :)

canım kızartma karnabaharı.
al benden sana bir Fransız tarifi :

karnabaharları haşla, suyunu süz bir fırın kabına al
Beşamel sos için:1 tatlı kaşığı tereyağını ayrı bir tavada erit, 2 çorba kaşığı un (ben kepekli un kullanıyorum) ilave et, devamlı karıştır 1-2 dakika...sonra 1 su bardağı yağsız süt ekle, karıştırmaya devam et, birkaç dakika sonra bu karışımı karnabaharların üzerine dök.
Üzeri için de 1 çay bardağı kadar light kaşar peyniri ya da light dil peyniri rendele, 180-200 derecelik fırında 15 dakika kadar pişir.

çok güzel diyet yemeğidir, kışın çok severim..
kızartmadan da çok lezizdir bence..

şeker canım istiyorsa yağsız süte 1 çay kaşığı toz tarçın karıştır iç canım, tatlı isteiğini bastırır, bu hafta ben de süte başlayacağım..
o 3 günlük diyeti kilo verme durduğunda uygulamaya çalış, normalde kilo verebilecek durumdayken uygulama, normal bir diyet uygula derim ben..

kilo vermem durunca başlarım o zaman canım yok ya öyle canım şeker istemiyor ağzıma iğrenç bi şeker tadı geliyorduda nescafe içtim o bastırdı işte

sağol ayşecim , duraklama dönemleri çok normal , bende de çok sık oluyor , durduktan sonra birden vereceksin sonra biliyorsun..

evet biliyorum, bir de fazla diyet yaptığını düşünmemek gerekiyor galiba..
yani o diyette yediklerin normal besinlerinmiş gibi tüketip normal hayata devam etmek..
"ne kadar kafana takarsan o kadar gitmez kilo" demişti diyetisyenim, haklı galiba :44:

kızlar evde temizlik var, ben gideyim, Gülşen'e yardım etmem lazım..
bir de yarın misafirim var yemeğe, onun için mönü oluşturup bugünden hazırlamaya başlamalıyım, yarın zorlanmamak için..
fırsat bulup, bitki çayı+dinlenme molası verdikçe yanınıza uğrarım..
görüşürüz

Naz dün mesaj sayımı tamamlayamadım. Cep telefonundan giriyorum buraya. Pat diye internet paketim bitti hiç bir uyarı gelmeden. Sabah ilk iş kontör yüklettim. Hemen yaptım bildirimimi...

Dün 1 saat yürüyüş yaptım. Toplam 2 saat etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…