Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yarın onda pekin turu var onu izliyeyim bende.Lütfen bildirimleri 1 e kadar bitirmeye çalışalım 1 de sporuma başlıyacak şekilde ayarladım yarınki programımı

nazcım hastanede yogun olursam giremeyebiliirim eger giremezsem 1 e kadar sabit yaz beni olurmu..

geçen hafta 74.8
bu hafta 75.5
yilike(74.8/75.4/-0.6/-%0.80)
reglim hala maalesef sporum yok

Son düzenleme:
nazcım paylaşım alanına kaptan olduğunu belirtmeyi unutma canım yaparsın sen hiç merak etme olmadı diğer kaptanlar sana mutlaka yardım edecektir kolay gelsin

Son düzenleme:
günaydın bayanlar

azcım ben bu hafta 6. takımda bildirim yapıp haftaya burda bildirim yapacakmışım

ve güzel olan 79.5 im çok mutlu oldum ben 79.9 a razı iken 79.5 harika bir duygu yaaa

herkese günaydıınn :)

geçen hafta 94.6 idim bu hafta 92.5 spor 60 dakika
regl olmama rağmen yinede vermişim sanırım fazla fazla olan ödemlerimden attım

başlangıç kilo:78 kg
geçen hafta :57.2 kg
bu hafta:56.4 kg
giden: 800 gr
toplam giden : 21.6 kg
Hedef : 55 kg
boy : 1.63
beden : 36

günaydın , hayırlı cumalar kızlar..

aslında çok fazla değil 1000 kalori sonuçta

ama karbonhidrat ağırlıklı olmuş sanki

herkese günaydıınn :)

geçen hafta 94.6 idim bu hafta 92.5 spor 60 dakika
regl olmama rağmen yinede vermişim sanırım fazla fazla olan ödemlerimden attım

yani süper hem regl ol hem ver iyiymiş senin iş )

başlangıç kilo:78 kg
geçen hafta :57.2 kg
bu hafta:56.4 kg
giden: 800 gr
toplam giden : 21.6 kg
Hedef : 55 kg
boy : 1.63
beden : 36

günaydın , hayırlı cumalar kızlar..

çok güzel vermişsin ne kadar zamanda verdin canım bu kiloyu hedefine de epey yaklaşmışsın

ama çok az değil mi ben 59 kilo olmuştum hortlak gibiydim boyumuz aynı sayılır

65 benim için ideal gibi
geçen hafta 74.8
bu hafta 75.5
yilike(74.8/75.4/-0.6/-%0.80)
reglim hala maalesef sporum yok

regli olunca genelde alındığına göre sorun yok bence

Biraz az olmuş sanki bence öğlende yada akşamda biraz daha besleyici şeyler olsaymış keşke.
evet farkındayım
sabah koşturmacanın tam ortasındayım artık 2-3 lokma yemeye fırsat olursa yiyorum
uzun uzun ve rahat kahvaltı yapmayı özledim bu yüzden hafta sonu anneme gideceğim
onlar çocuklara bakar bende kahvaltı yaparım rahat rahattt

evet caım börek de yemezdim aslında komşu getirmi sıcak bir de elind eaçmış hazır yufka değil yani
bayıldım ya
hatta sabah da yedim öğlen iş yerine de getirsem mi acaba dedim ama getirmedim neyse ki :)
dengelemek lazım biraz da

ben genelde erken yerim geç yemenin zararı çok fazla
misafirim gelse bile ikramlarımdan yememeye özen gösteririm tabi ki diyetteysemmm

Aynen, Antalya da yağmurlu bugün..ve bana iyi geldi..bunalmışız sıcaktan

adana da yağmurlu kaç gündür
ama ben sevmiyorum
yani tamma yağsın ama uzun değil
4 makina çamaşır yıkadım ben nerdeyse her iki güne bir makinamı dolduracak kapasitedeyiz 4 kişi olarak
ee birikinc eben sinir oluyorum
yıkadım artık yağmaz diye ama yağdı
balkona ser kaldır içeri getir
canım sıkıldı yani bu durumaaa
ayrıca yansak bile sıcaktan ben yazı seviyorum yaaa
daha ilk günden çocuklar hasta oldu
canım birşey yememişsin ner'deyse..
inşallah dilediğin kiloya en kısa zamanda ulaşırsın
evet 79lu rakamı görmek istedim bu ara ve gördüm çokkk mutluyum çokkk

kaç gündür kk giriyorum tam alıntı yapıyorum eşim hemen geliyor
karatay yapıyordum kaç gündür bu sabah tartıda 97.7 gördüm bıraktım karatayı kafayı yemek üzereyim artık sporumu azaltıcam çünkü işe yaramadı bende haftanın 3 günü yürüyüş 3 gün fitnes yapıca normalde hem yürüyüş hem fitnesse gidiyordum aynı gün

yani yeniyim yorum yazmakta çekinsem de bir kaç bişey yazmak isterim8 zeytin biraz fazla
yani zeytin 3-4 tane yesen onun yerine başka bişey yesen daha iyi neden dersen zeytinde yağ çok
akşam ne kadar yediğini tam bilmediğimden bişey diyemiyeceğim ama besleyici olmuş
tabi ara da bisküviyi ne zaman yedin ona bağlı

birde şahsi fikrim menüleri tek gün olarak yorumlamamak lazım
mesela ben dün 700 kalorilik beslenirim az olur ertesi gün 1500 yaparım dengelelrim
yani sadece verme açısından değilde vücudu şaşırtma açısından da bazen yemek lazım

bence akşam güzel olmuş
hamburger küçüğünden de mi :)
karnıbahar kızartma mı yemeğimi
ben kızartmasını yaparım ama güzel bir yemek tarifi de alabilirm :)

teşekkür ederim kadis , ben yıllarca 49-52 kg aralığındaydım evlenince kilo almaya başladım bebeğe hamilelik emzirme vs derken iyice aldım , aslında idealim 52 ama ben 55 te korumaya geçicem .. ben beslenmeden ziyade sporla verdiğim için güzel duruyor.

çok az kalmış hedefine senin adına çok sevindim artık darısı başımıza

teşekkür ederim melike, darısı başınıza , "azmin ellerinden hiçbirşey kurtulmaz" bu benim ilkokul öğretmenimin başka okula gidince bana yazdığı mektupta kocaman harflerle en önemli cümlesi olarak beynime kazındı , hiç hırslı değilimdir ama kendim için bişey azmettim mi yaparım diyemem ama yapmaya gayret ederim

kızlar herkese günaydınnn

geçen hafta 57,8
bu hafta 57.8
gram oynamamış
5 Ekim/12 Ekim toplam spor 270 dakika.

evet kesinlikle herkes kendi sporunu kendi yazsın,5 Ekim Cuma'dan beri tüm yaptığım sporları taradım tek tek
bundan sonra telefonuma yazacağım gün gün, haftaya cumaya kolay olsun diye..

aslında çok fazla değil 1000 kalori sonuçta

ama karbonhidrat ağırlıklı olmuş sanki

evet evet bu hafta karbonhidrat fazla kaçtı Kadriye, o yüzden de verememiş olabilirim :44:
haftaya karbonhidratı epeyce düşürmem lazım, belki de benim kilo verme yöntemim budur, bilmiyorum..
şu an bu gazla taze fasülye pişiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…