Geçen yazdığım gibi 2 haftalık süren doldu ama bu 2 haftada düzenli uğramadın o yüzden 1 hafta daha izlicem seni.Ve bu hafta gayet iyi gidiyorsun bu şekilde giderse bir dahaki hafta listedesin.Geçen dediğimde peki demiştin yanlış anlattım yada anladın herhalde.
Yarım kilo gayet güzel bence Tuğçe.Birde geçen haftaki kilonu bildirirsen arkadaşlar daha bilinçli yorum yapabilirler bu şekilde önceki haftaki kilonu bilemiyorlar.Çizelgeni her hafta güncellemiyorsan tabi.
​Bende zayıf olmak istiyom yaaa
teşekkür ederim kadis , ben yıllarca 49-52 kg aralığındaydım evlenince kilo almaya başladım bebeğe hamilelik emzirme vs derken iyice aldım , aslında idealim 52 ama ben 55 te korumaya geçicem .. ben beslenmeden ziyade sporla verdiğim için güzel duruyor.
teşekkür ederim melike, darısı başınıza , "azmin ellerinden hiçbirşey kurtulmaz" bu benim ilkokul öğretmenimin başka okula gidince bana yazdığı mektupta kocaman harflerle en önemli cümlesi olarak beynime kazındı , hiç hırslı değilimdir ama kendim için bişey azmettim mi yaparım diyemem ama yapmaya gayret ederim
evet evet bu hafta karbonhidrat fazla kaçtı Kadriye, o yüzden de verememiş olabilirim :44:
haftaya karbonhidratı epeyce düşürmem lazım, belki de benim kilo verme yöntemim budur, bilmiyorum..
şu an bu gazla taze fasülye pişiriyorum
Kadriyecim eminim ki Adana da Antalya kadar nemli ve yağmurludur, hele kışın işkence, kurumaz o çamaşırlar..
Ben çözümünü bu sene buldum, bir kurutma makinesi aldım, şiddetle tavsiye ederim! Çok fonksiyonlu birşey almana gerek yok, kampanyaları takip et..Hele bir de ütü programında çamaşır kurutursam, ütülerim yarım saatte bitiyor, jilet gibi ütüleniyor! Üstelik kıyafetlerimizde o kadar çok hav birikiyor ki, bu zamana kadar neden kurutma makinesi almamışım, çok kızıyorum kendime..
deneyeceğim canımcanım kızartma karnabaharı.
al benden sana bir Fransız tarifi :
karnabaharları haşla, suyunu süz bir fırın kabına al
Beşamel sos için:1 tatlı kaşığı tereyağını ayrı bir tavada erit, 2 çorba kaşığı un (ben kepekli un kullanıyorum) ilave et, devamlı karıştır 1-2 dakika...sonra 1 su bardağı yağsız süt ekle, karıştırmaya devam et, birkaç dakika sonra bu karışımı karnabaharların üzerine dök.
Üzeri için de 1 çay bardağı kadar light kaşar peyniri ya da light dil peyniri rendele, 180-200 derecelik fırında 15 dakika kadar pişir.
çok güzel diyet yemeğidir, kışın çok severim..
kızartmadan da çok lezizdir bence..
evet biliyorum, bir de fazla diyet yaptığını düşünmemek gerekiyor galiba..
yani o diyette yediklerin normal besinlerinmiş gibi tüketip normal hayata devam etmek..
"ne kadar kafana takarsan o kadar gitmez kilo" demişti diyetisyenim, haklı galiba :44:
slm hepinize hayırlı cumalar
ben tam sporumu yazıcaktım elektrik gitti bir sürü işimde var
sporum toplam 530 dakika
Teşekkür ettim Kadriye
Kızlar takımlardaki maksimum 12 kişi olayı kalkıyor daha fazla üye alınabilicek artık.Ve ben kalabalığı seven biri olarak buna çok sevindimGeçmişi okurken gözlerimiz daha çok acıcak artık
O çok güzel bir his ya beklediğinden buna razıyım dediğinden daha iyisini görmek
herkese merhaba
geçe hafta:77.8
bu hafta:78.0 (+200)((
spor:280 dk
Dünkü menüm:
sabah: 30 gr peynir, domates, şekersiz çay, 28 gr etimek(3 tane yedim. 1 dilim ekmeğe eşdeğer)
ara: 60 gr üzüm (yaklaşık 10 tane)
öğle: 60 gr peynir, domates, salatalık, 25 gr ekmek (1 dilime eşdeğer)
yemek pişmemişti daha. Saatim geçmesin diye böyle yaptım.
Ara: 1 mandalina
akşam: 180 gr közlenmiş patates( 2 dilim ekmek), 100 gr madımak, 1 bardak ayran
ara: 1 çatal tahin helvası (dayanamadım yedim)
2 litre su. 60 dk yürüyüş
Şebnem harikasın ne denirki ya
Ayşenin arkadaşı işte
yenilemiştim geçen hafta sanırım... Valla öyle bir panikle yazdım ki geç kalmayayım diye yazmamışım geçmiş haftadaki kilomu... Off bir 75 e düşseydimm. 44 beden olacağım...
Ah ben bi 75 olsam ya
​Bende zayıf olmak istiyom yaaa
o kadar da kötü değil, bence gayet güzel..
madımak ne?
Kızlar bu hafta durumumuz çok kötüydü haftaya daha güzel bir ortalama çıkartalım ortaya ne dersiniz.
galibası fazla tamamen haklı
bir vakit olduğunda konuşalım bu konuyu
ben beyin gücüyle zayıflayanlardanım desemmmm
85 de 59 a düşerkende böyleydi
59 dan 75 e çıkıncada böyleydi
90 dan 79,5 oldum hala böyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?