Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Fadime abla sanırım 2 gündür uğramıyordun ve profilinden baktığımda sitede oluyordun lütfen biraz daha ilgi gösterelim buraya rica ediyorum...

pardon kaptanım unutmuşum kusura bakma :)

Yarım kilo gayet güzel bence Tuğçe.Birde geçen haftaki kilonu bildirirsen arkadaşlar daha bilinçli yorum yapabilirler bu şekilde önceki haftaki kilonu bilemiyorlar.Çizelgeni her hafta güncellemiyorsan tabi.

yenilemiştim geçen hafta sanırım... Valla öyle bir panikle yazdım ki geç kalmayayım diye yazmamışım geçmiş haftadaki kilomu... Off bir 75 e düşseydimm. 44 beden olacağım...

Bucuğa kadar beklicem sonra yayınlıcam listeyi gidicem kızlar.Sporumu yapmam gerekiyor.

belki sen daha öncesinden de zayıf olduğun için alışmışsındır kendini öyle görmeye ben kendimi bildim bileli 65 altı zor olduğum için

olabilir canım

evet kurutma makinesi harika bişey

o çıkan havları görünce bende şok olmuştum

küçük bişeye bakabilirim belki ilerleyen zmanlarde bir de en güzeli serme toplama işi yok
deneyeceğim canım

karnıbahara takmış durumdayım birde sulu tarif lazım salçalı falan

bilen varsa alabilirim

***8. TAKIM 278.ETAP***

busra3301(65.3 / / /) bildirim yapmadı
eloisee(56.0 / / /) bildirim yapmadı
fadime02(95.9 / 97.7 / -1.8 / -%1.88)
magnum_opus(85.8 / 85.3 / 0.5 / %0.58)
mogan(77.8 / 78 / -0.2 / -%0.26)
pinibo(54.2 / 54.2 / 0 / %0)
sdnll(67.4 / / /) 2. kez bildirim yapmadı
symrne(57.8 / 57.8 / 0 / %0)
yilike(74.8 / 75.4 / -0.6 / -%0.80)
zazaa(87.2 / 86.4 / 0.8 / %0.92)

8. Takım Ortalaması: % -0.14

galibası fazla tamamen haklı

bir vakit olduğunda konuşalım bu konuyu

ben beyin gücüyle zayıflayanlardanım desemmmm

85 de 59 a düşerkende böyleydi

59 dan 75 e çıkıncada böyleydi

90 dan 79,5 oldum hala böyle :)

slm hepinize hayırlı cumalar
ben tam sporumu yazıcaktım elektrik gitti bir sürü işimde var
sporum toplam 530 dakika

hayırlı cumalar sanada canım

spor süper ama

Teşekkür ettim Kadriye

ne demek kaptanım

Kızlar takımlardaki maksimum 12 kişi olayı kalkıyor daha fazla üye alınabilicek artık.Ve ben kalabalığı seven biri olarak buna çok sevindim Geçmişi okurken gözlerimiz daha çok acıcak artık

güzel olur evet

ama kaptanın işi zor olur takip açısından bence sınır olmalıydı

hatta ben takımımdan paylaşım yok diye ayrıldım burası güzel

beğenen gelmek ister yok desen bir dert alsan bir dert
O çok güzel bir his ya beklediğinden buna razıyım dediğinden daha iyisini görmek

aynen öyle şok oldum bende ,:)

Sınır kalktı diye 20 kişi çağırıcak halim yok.Eğer muhabbet düşerse konuşmalar azalırsa yeni 1 kişi alırız mesela.Yani günde 20 mesaj yazan 1 kişiyi günde 5 er mesaj yazan 4 kişiye değişmem ben.Takımdaki muhabbet yazışmalar böyle olduğu sürece kişi arttırmayıda düşünmem sizlerden bir talep gelmedikçe.

Kızlar bu hafta durumumuz çok kötüydü haftaya daha güzel bir ortalama çıkartalım ortaya ne dersiniz.

o kadar da kötü değil, bence gayet güzel..
madımak ne?

yenilemiştim geçen hafta sanırım... Valla öyle bir panikle yazdım ki geç kalmayayım diye yazmamışım geçmiş haftadaki kilomu... Off bir 75 e düşseydimm. 44 beden olacağım...

Ah ben bi 75 olsam ya

​Bende zayıf olmak istiyom yaaa

hop hop kendinize gelin, bu kilolar bir günde alınmadı, tabii ki bir günde gitmeyecek..
biz de bugüne bir günde gelmedik, 1 senede ancak geldim bu hale..sabretmek lazım..
sedece pes etmeyin ve vazgeçmeyin..sürekli Mango, Zara, Bershka, Stradivarius ve Topshop'taki sözüm ona 36 beden (bence hepsi 34 onların ) kıyafetleri düşünün, onların içine rahatlıkla girebildiğinizi, oralardan rahatlıkla alışveriş yapabildiğinizi düşünün..lütfen!

Kızlar bu hafta durumumuz çok kötüydü haftaya daha güzel bir ortalama çıkartalım ortaya ne dersiniz.

valla ben pazartesi itibarıyla karbonhidratı tamamen kesicem Naz, bakalım sonuç ne olacak..
aksiliğe bak ki haftalardır gelen gelene..
yarın misafir var, önümüzdeki hafta cuma/pazar yatılı misafirim var..gerçi her iki misafiri de fena seviyorum, harika 2 haftasonu olacak

evet evet konuşalım, hatta burada konuşalım herkes aydınlansın, yardımı olur..
ben de çok taktım bu konuya bu ara..kitabımı da bitiremedim bir türlü..araya başka okumam gerekenler girdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…