hop hop kendinize gelin, bu kilolar bir günde alınmadı, tabii ki bir günde gitmeyecek..
biz de bugüne bir günde gelmedik, 1 senede ancak geldim bu hale..sabretmek lazım..
sedece pes etmeyin ve vazgeçmeyin..sürekli Mango, Zara, Bershka, Stradivarius ve Topshop'taki sözüm ona 36 beden (bence hepsi 34 onların) kıyafetleri düşünün, onların içine rahatlıkla girebildiğinizi, oralardan rahatlıkla alışveriş yapabildiğinizi düşünün..lütfen!
bilirim ama sevmem canım yagenellikle iç anadoluda yüksek yerlerde yetişen bir ot. Tadı biraz ıspanağı andırıyor ama küçük küçük yapraklı ve biraz mayhoş bir bitki. Sivas ta çok meşhurdur.
tamam canım konuşuruzzzevet evet konuşalım, hatta burada konuşalım herkes aydınlansın, yardımı olur..
ben de çok taktım bu konuya bu ara..kitabımı da bitiremedim bir türlü..araya başka okumam gerekenler girdi..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/240063-kadisin-basari-oykusu.html
sonunda buldum bu da başarı hikayem
yeni zayıflama maratonumu da istediğim kiloya gelince bir daha yazarım
valla ben pazartesi itibarıyla karbonhidratı tamamen kesicem Naz, bakalım sonuç ne olacak..
aksiliğe bak ki haftalardır gelen gelene..
yarın misafir var, önümüzdeki hafta cuma/pazar yatılı misafirim var..gerçi her iki misafiri de fena seviyorum, harika 2 haftasonu olacak
valla ben pazartesi itibarıyla karbonhidratı tamamen kesicem Naz, bakalım sonuç ne olacak..
aksiliğe bak ki haftalardır gelen gelene..
yarın misafir var, önümüzdeki hafta cuma/pazar yatılı misafirim var..gerçi her iki misafiri de fena seviyorum, harika 2 haftasonu olacak
Olucak tabiki azmin önünde hiç bir şey duramaz.ben de motivasyonum düşünce aynen böyle yapıyorum. Asla kıyafet alamayacağım mağazalara gidip bir şeyler beyeniyorum ve kendime 'bak bunlar sana olacak' diyorum :)
Fadime abla sanırım 2 gündür uğramıyordun ve profilinden baktığımda sitede oluyordun lütfen biraz daha ilgi gösterelim buraya rica ediyorum...
menüm şimdilik böyle
sabah 1 b bitki çayı
kahvaltı peynir ,yumurta ,3 zeytin ,1 d çavda,r sögüş,çay
ara elma
ögle salata 4 k sebze yemegi
5 ufak misket köfte bol tuzsuz yagsız salata 4 k yogurt 1 d çavdar ekmek
ara 4 k kayısı 7 badem,1 armut 1 bitki çayı
akşam balık ızgara bol salata 1 b diyet kola
1 meyve
bugünde hiç geçmek bilmiyor saat 6 olmadı gitti neyse menümü yazayım ben
sabah evde annemin içmiyorum diye attığını düşündüğüm ama atmadığı bitki çaylarımı buldum her markanında var nasıl stok yaptıysamişte onlardan 1 fincan içtim form çaydı ama sabah kalkar kalkmaz aç karnına içmek yararlı mı zararlı mı bilemedim öğle yemeğinde de 1 kase ismini bilmediğim bir çorba salata 5 kaşık falan pilav birde et döner vardı az yedim et döner zaten kırmızı et sevmem bir de ayran akşam ne yiyeceğim meçhul
menüm şimdilik böyle
sabah 1 b bitki çayı
kahvaltı peynir ,yumurta ,3 zeytin ,1 d çavda,r sögüş,çay
ara elma
ögle salata 4 k sebze yemegi
5 ufak misket köfte bol tuzsuz yagsız salata 4 k yogurt 1 d çavdar ekmek
ara 4 k kayısı 7 badem,1 armut 1 bitki çayı
akşam balık ızgara bol salata 1 b diyet kola
1 meyve
Evet o zamanlar oyle algilamisim iste insallah ama yaklasik
Şimdi gelebildim okudum çok güzelmiş gerçekten.Orada öyle yazmışsın ama dediği gibi o senin kalbini sevmiş bedenini değil.Gerçi bu konulara girmek istemem burada şimdi.İnşallah seni bu takımdan mezun ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?