Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ben de motivasyonum düşünce aynen böyle yapıyorum. Asla kıyafet alamayacağım mağazalara gidip bir şeyler beyeniyorum ve kendime 'bak bunlar sana olacak' diyorum :)

genellikle iç anadoluda yüksek yerlerde yetişen bir ot. Tadı biraz ıspanağı andırıyor ama küçük küçük yapraklı ve biraz mayhoş bir bitki. Sivas ta çok meşhurdur.
bilirim ama sevmem canım ya

tokatlılar pek bi bayılır :)
evet evet konuşalım, hatta burada konuşalım herkes aydınlansın, yardımı olur..
ben de çok taktım bu konuya bu ara..kitabımı da bitiremedim bir türlü..araya başka okumam gerekenler girdi..
tamam canım konuşuruzzz

ne zamandır öğlen yemek yemiyordum

bugün yedim hala sindiremedim ya

nasıl iş bu anlamadım

demek bünye yememeye alışıyormuş

karbonhidratı kesmek yerine azaltsan vücudumuzda ilk karbonhidratlar yakılır zaten canım 2. olarak yağlar 3. olarak proteinler yakılır. yani karbonhidratların vücudumuzdaki yakımı enerji veren besinlerden en masumudur yağı tamamen kesmediysen onu kessen?

Sakın ha Ayşe.
Basit karbonhidratları tamamen kes.Kompleks karbonhidratları sakınha kesme çok sağlıksız.Evet kilo veriyorsun ama sağlıksız sende biliyorsun.Birde şu var eğer karbonhidratları tamamen kesersen vücudun suyu atıcak ve tartıda çok kilo vermiş gözüküceksin.Sonra haftaya tekrar karbonhidrat yemeye karar verdiğinde vücut o attığı suyu geri alıcak ve tekrar tartıya çıktığında şok yaşıyıp üzülüceksin.

11 eylül mesaj listesi

Büyük Melike
8
Küçük Melike ​8

Pınar 12

Beste 11

Naz 57

Sıdıka 6

Tuğçe 8

Kadriye 13

Şeyma 14

Ayşe 21

Fadime Biraz daha ilgi !

Son düzenleme:
Fadime abla sanırım 2 gündür uğramıyordun ve profilinden baktığımda sitede oluyordun lütfen biraz daha ilgi gösterelim buraya rica ediyorum...

canım bu aralar pek vaktim yok giriyorum tam cevap yazarken eşim gelince hemen kapatmak zorunda kalıyorum
bizim inşaat vardı bitmek üzere bitmeden rahat ugrayamıyorum eger sorun olursa ben çıkarım zaten kilo veremiyorum diye morelim çok bozuk

menüm şimdilik böyle
sabah 1 b bitki çayı
kahvaltı peynir ,yumurta ,3 zeytin ,1 d çavda,r sögüş,çay
ara elma
ögle salata 4 k sebze yemegi
5 ufak misket köfte bol tuzsuz yagsız salata 4 k yogurt 1 d çavdar ekmek
ara 4 k kayısı 7 badem,1 armut 1 bitki çayı
akşam balık ızgara bol salata 1 b diyet kola
1 meyve

bugünde hiç geçmek bilmiyor saat 6 olmadı gitti neyse menümü yazayım ben
sabah evde annemin içmiyorum diye attığını düşündüğüm ama atmadığı bitki çaylarımı buldum her markanında var nasıl stok yaptıysam işte onlardan 1 fincan içtim form çaydı ama sabah kalkar kalkmaz aç karnına içmek yararlı mı zararlı mı bilemedim öğle yemeğinde de 1 kase ismini bilmediğim bir çorba salata 5 kaşık falan pilav birde et döner vardı az yedim et döner zaten kırmızı et sevmem bir de ayran akşam ne yiyeceğim meçhul

şu araları bende bir gün düzenli olarak yapacağım inanıyorum menün güzelmiş tam bir diyet listesi olmuş :)

Sabah baska bisey yok mu

Evet tam diyet ve saglikli beslenme olmus bir de diyetler de porsiyon anlayisi 4 kasik yemek 4 kasik pilav olmali bence

Evet o zamanlar oyle algilamisim iste insallah ama yaklasik
6 ay buralardayim ben yani nisana kadar insallah hedefime kavusmus olurum

Cuma menum sabah 2 kucuk dilim borek cay yaklasik 5 senedir cayda seker kullanmiyorum cayin tadi daha guzel oglen yarim porsiyon tavuk izgara 2 dilim ekmek salata ve malesef bir bardak kola cok yemisim hala sindiremedim arada sade soda cay akşam yok

Sabah I - 15 gr protein = 100 kalori - 15 gr protein

Sabah II - 50 gr lor - 1 yumurta - ton balığı - 1 tost = 550 kalori - 40 gr protein

Sabah III - 1 tane tost = 200 kalori

Öğle I - 30 gr protein = 150 kalori - 30 gr protein

Öğle II - 125 gr tavuk - salata - 50 gr lor = 300 kalori - 35 gr protein

Akşam I - sebze - 2 dilim ekmek = 350 kalori - 5 gr protein

Akşam II - Balık - garnitür = 700 kalori - 80 gr protein

Ara - ballı 200 ml süt = 150 kalori - 6 gr protein

TOPLAM 210 GR PROTEİN
TOPLAM 2500 KALORİ
SPOR 60 DAKİKA

YA BALIĞI ÇOK KAÇIRDIM BUGÜN BİR PALAMUT YEDİM NE KADAR ET ÇIKIYOR İÇİNDEN BİLMİYORUM AMA 400 GR ÇIKAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…