Cuma menum sabah 2 kucuk dilim borek cay yaklasik 5 senedir cayda seker kullanmiyorum cayin tadi daha guzel oglen yarim porsiyon tavuk izgara 2 dilim ekmek salata ve malesef bir bardak kola cok yemisim hala sindiremedim arada sade soda cay akşam yok
Evet o zamanlar oyle algilamisim iste insallah ama yaklasik
6 ay buralardayim ben yani nisana kadar insallah hedefime kavusmus olurum
bugünde hiç geçmek bilmiyor saat 6 olmadı gitti neyse menümü yazayım ben
sabah evde annemin içmiyorum diye attığını düşündüğüm ama atmadığı bitki çaylarımı buldum her markanında var nasıl stok yaptıysamişte onlardan 1 fincan içtim form çaydı ama sabah kalkar kalkmaz aç karnına içmek yararlı mı zararlı mı bilemedim öğle yemeğinde de 1 kase ismini bilmediğim bir çorba salata 5 kaşık falan pilav birde et döner vardı az yedim et döner zaten kırmızı et sevmem bir de ayran akşam ne yiyeceğim meçhul
Şeyma aşağıda gördüm seni nasılsın kız
Sabah I - 15 gr protein = 100 kalori - 15 gr protein
Sabah II - 50 gr lor - 1 yumurta - ton balığı - 1 tost = 550 kalori - 40 gr protein
Sabah III - 1 tane tost = 200 kalori
Öğle I - 30 gr protein = 150 kalori - 30 gr protein
Öğle II - 125 gr tavuk - salata - 50 gr lor = 300 kalori - 35 gr protein
Akşam I - sebze - 2 dilim ekmek = 350 kalori - 5 gr protein
Akşam II - Balık - garnitür = 700 kalori - 80 gr protein
Ara - ballı 200 ml süt = 150 kalori - 6 gr protein
TOPLAM 210 GR PROTEİN
TOPLAM 2500 KALORİ
SPOR 60 DAKİKA
YA BALIĞI ÇOK KAÇIRDIM BUGÜN BİR PALAMUT YEDİM NE KADAR ET ÇIKIYOR İÇİNDEN BİLMİYORUM AMA 400 GR ÇIKAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
Bende tahminen 8-10 ay daha buradayım
kaloride anormallik yok ama nazcım dimii..
Nazcımm iyiyim sen nasılsınn,yeni girebildim anca mesajları okuyodum
kızlar naılsınız..ben yorgun bitkin eve geldim uyuyakalmısım okadar bitap durumdayım neyseki haftasonu tatilim...
gelemedim gündüz bildirime nazcım ve kızlar ama en azından liteyi daha berbat etmemek adına iyi oldu55 kiloyum her nasıl oldu bilimiyorum ama...
regl öncesi dönemmi yoksa stremi fikrim yok bugunlerde hem yogunum hastanede evde eşimle didişip duruyoruz galiba kiloya neden oldu..
kilo veren herkei tebrik ediyorum..sabitler üüzülmesin gececk durum nasılsa...alanlarda hep beraber verecegiz insallahh..
nazcım nasılsın bu arada...
Ben pek iyi değilim.
Kardeşim maç izlerken cips yiyor odada cıtırtısı odama kadar geliyor
Öldürsem ne kadar yatarımki
Ben pek iyi değilim.
Kardeşim maç izlerken cips yiyor odada cıtırtısı odama kadar geliyor
Öldürsem ne kadar yatarımki
Bizimkilerde çekirdek çitliyor şimdi hiç diyet yapanlara saygı yok hiiç
bugünkü menüm
sabah : 3 biber dolması, 1 kupa ballı ıhlamur
ara : 1 bardak çay
öğlen : 3 biber dolması , 1 domates+1 acı kırmızı biber
ara : 2 çay kaşığı nutella
akşam : 1 kepçe kıymalı bamya
1 kepçe salçalı makarna
ara : 1 fincan sütlü kahve
kızlar naılsınız..ben yorgun bitkin eve geldim uyuyakalmısım okadar bitap durumdayım neyseki haftasonu tatilim...
gelemedim gündüz bildirime nazcım ve kızlar ama en azından liteyi daha berbat etmemek adına iyi oldu55 kiloyum her nasıl oldu bilimiyorum ama...
regl öncesi dönemmi yoksa stremi fikrim yok bugunlerde hem yogunum hastanede evde eşimle didişip duruyoruz galiba kiloya neden oldu..
kilo veren herkei tebrik ediyorum..sabitler üüzülmesin gececk durum nasılsa...alanlarda hep beraber verecegiz insallahh..
nazcım nasılsın bu arada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?