Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sabah:1 dilim ekmek ve peynir+cay
öğlen:birazcık makarna(hatanede fazla yiyemiyorm)
ara:6-7 cubuk kraker+cay
ara:kusburnu cayı+kurabiye
aksam:yogurt+lahana sarması 7 adet
az önce 1 elma

2.5 litre su

Çok biber dolması olmuş sanki bide makarna da olmasaymış daha hoş olurmuş:)

bende kocama meyve yermisin dedim yemedi ne yapcazzz

Aman ya biz kendi halimizde yiyeceğimizi yicez yemiyeceklerimiz de kalıcak yapıcak başka bişey yok sanırım

az önce 1 elma

2.5 litre su

Güzel bir menü olmuş ama kurabiye 1 tane mii

Bu arada kilo veren herkesi tebrik ederimm

Kahvaltıda dolma
Akşamki yediklerini sevdim.

uyguladıysan gayet güzel canım

öğün atlamamaya gayret etsen daha iyi olur sanki canım

bence de biraz kaçmış sanki ama telafi edersin bunu kaptanım

evet biraz fazla takıcıyım ben zaten..bir arkadasım var ne zaman anlatmaya baslasam pınar hasta olacaksın böyle biliyorun dimi diyor hep bana

o bende de var biraz canım ben de bazen detaycıyımdır takarım kafaya ama bunlar insanı karamsar yapıyor daha kötü oluyor

az önce 1 elma

2.5 litre su

Hahahaha hiç gülüceğim yoktu kuzum

Hastanede yiyemiyormuş bak bak sanırsın evde 2 tabak makarnayı soluksuz yiyor

Ya Bestenin akşam yemeğini sevdim dedimde seninki daha güzel ya canım çekti.

Menümü de yazıyım

Sabah:yarım kibrit kutusu peynir ve bir parça ekmek yaklaşık yarım saat sonrada sütsüz şekersi kahve yarımdan biraz da az poğaça yedim okulda.
Öğle:5 köfte,7-8 patates kızartması,biraz salata,3 çatal pilav ve limonlu soda
Ara:1 meyveli soda içtim ve 2 parça çikolata
Akşam:2,5 kepçe tarhana çorbası içtim,2 yk ıspanak ve 1 dilim ekmek yedim.

Bugün de tam spor programımı aldım salondaki hocadan haftanın 3 günü bol kardiyo ve kol bacak hareketleri yapıcam:)

Kahvaltıda dolma
Akşamki yediklerini sevdim.

oraya not düşücektim aslında benim bugün enterasan bir menüm var diye, yemek zorunda kaldım 1-2 gün evimde olmucaktım bir tanıdığımıza geldim bitirmem gerekiyodu yoksa atılıcaktı

Okulda olduğunu düşünürsek güzel.Fakat meyveli sodaları sadeleriyle eğer içemiyorsanda ayranla değiştirmelisin bence.İçlerinde basit şeker var onların ve insulin hormonunun salgılanmasına sebep oluyor ve yağ yakımın duruyor 1-2 saat.

oraya not düşücektim aslında benim bugün enterasan bir menüm var diye, yemek zorunda kaldım 1-2 gün evimde olmucaktım bir tanıdığımıza geldim bitirmem gerekiyodu yoksa atılıcaktı

​Ohh hocam hafta sonu arkadaş keyfi =)

Hadi bakalım spora başlıyorsun sanırım.Hiç bırakma emi

Kızlar bir şey danışıcam bu yazıya lütfen herkes düşündüğünü yazsın.

Artık takımlarda maksimum 12 kişi sınırı kalkıyor.Sizce ne yapalım takımımızdaki üye sayısını çoğaltalım mı yoksa bu şekilde devam mı edelim ?

Çoktan kastım 15 civarı.Daha fazlasının kötü olacağına eminim yetişemeyiz paylaşımlara.(Bunun aksini düşünen varsa belirtsin lütfen)

Yağ yakımını durdurduğunu bilmiyordum bak bundan sonra sade içerim.Ayrıca artık tabağıma pilav ve pataeste koymamalarını isteyeceğim çünkü olunca ister isemez yiyor insan tok olsa bile bir de ben mümkün olduğunca protein tüketmeye çalışıyorum farkedersiniz zaten menülerimden yakında:)

Hadi bakalım spora başlıyorsun sanırım.Hiç bırakma emi

Evvet sonundaa Birakmam ya hem daha bir mutlu hissediyo insan bir de okulda okulca dersten çık hoop spora güzel oluyor

​Bu kadar hevesli olman süper ya hayran kaldım

Bunda iddianın da etkisi büyük tabii Bir de artık cidden kilolu olmaktan sıkıldım kendimi bildim bileli,artık zayıf olmak istiyorum ah bi 36 olsam

Bence artıcaksa 15 e kadar artsın hem hergün mesaj sayılarına bakmak liste hazırlamak senin için zorlaşır hem de kimin ne yazdığını menüleri falan pek rahat takip edemeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…