Evet tam diyet ve saglikli beslenme olmus bir de diyetler de porsiyon anlayisi 4 kasik yemek 4 kasik pilav olmali bence
Sabah baska bisey yok mu
Hahahaha hiç gülüceğim yoktu kuzum
Hastanede yiyemiyormuş bak baksanırsın evde 2 tabak makarnayı soluksuz yiyor
Ya Bestenin akşam yemeğini sevdim dedimde seninki daha güzel ya canım çekti.
Hahahaha hiç gülüceğim yoktu kuzum
Hastanede yiyemiyormuş bak baksanırsın evde 2 tabak makarnayı soluksuz yiyor
Ya Bestenin akşam yemeğini sevdim dedimde seninki daha güzel ya canım çekti.
Menümü de yazıyım
Sabah:yarım kibrit kutusu peynir ve bir parça ekmek yaklaşık yarım saat sonrada sütsüz şekersi kahve yarımdan biraz da az poğaça yedim okulda.
Öğle:5 köfte,7-8 patates kızartması,biraz salata,3 çatal pilav ve limonlu soda
Ara:1 meyveli soda içtim ve 2 parça çikolata
Akşam:2,5 kepçe tarhana çorbası içtim,2 yk ıspanak ve 1 dilim ekmek yedim.
Bugün de tam spor programımı aldım salondaki hocadan haftanın 3 günü bol kardiyo ve kol bacak hareketleri yapıcam:)
Kızlar bir şey danışıcam bu yazıya lütfen herkes düşündüğünü yazsın.
Artık takımlarda maksimum 12 kişi sınırı kalkıyor.Sizce ne yapalım takımımızdaki üye sayısını çoğaltalım mı yoksa bu şekilde devam mı edelim ?
Çoktan kastım 15 civarı.Daha fazlasının kötü olacağına eminim yetişemeyiz paylaşımlara.(Bunun aksini düşünen varsa belirtsin lütfen)
gel o zaman kaptanım bize bizdede yarın lahana dolması varmış
gel o zaman kaptanım bize bizdede yarın lahana dolması varmış
kızlar ben çıkıyorum yarın erken gidicem dershaneye büyük ihtimal saat akşam 9 gibi burada olurum kaptanım mesaj sayım 13 hepinizi öpüyorum
kızlar ben çıkıyorum yarın erken gidicem dershaneye büyük ihtimal saat akşam 9 gibi burada olurum kaptanım mesaj sayım 13 hepinizi öpüyorum
var tabii hemide yarım yağlı
Pınar 10 ay sonra geldiğimde eşini postalaman lazım evdenŞimdi o kadar yol gelcem kalmadan olmaz.Beraber sohbet ederiz rahat rahat.Sen şimdiden eşinle konuş 10 ay sonrası için
Ha bu arada 2 haftadan az kalmam ona göre konuş eşinle canım
Besteyi de davet etsekmiki :44:Yok yok Öğretmen denilince lisede saçını topla diye peşimizden koşan hocalar aklıma geliyor
ben genelde topluyorum zaten no problem....beste ehir olarak neredeydi hep unutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?