Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ben de motivasyonum düşünce aynen böyle yapıyorum. Asla kıyafet alamayacağım mağazalara gidip bir şeyler beyeniyorum ve kendime 'bak bunlar sana olacak' diyorum :)

tartıda 82 leri görünce ben de oralara gitmeye başlamıştım))) ama işe yarıyor, devam et Tuğçe!

ya Melike o kadar az yağlı tüketiyorum ki, benim yaptığım yemekleri görsen şaşarsın 2 yemek kaşığı zeytinyağı ile yemek yapıyorum, salata yapıyorsam sadece 1 yemek kaşığı zeytinyağı kullanıyorum ya da bazen kullanmıyorum..
yediklerime ciddi dikkat ediyorum, belki de gerçekten sorun beynime verdiğim komutlarla ilgili..çünkü kendimi hep 55-56 ya şartladım, çünkü 50'leri hiç görmedim ben..sanırım sorun bu..

ya ekmeği kısmak değil de benimki makarnayı kısmak..bu ara çok makarna tükettim, aslında çok yağlı da yapmıyorum ama acaba bu mu durdurdu kilo vermemi diye düşündüm en başta..

yoksa ben karbonhidratsız yaşayamam..
basit/kompleks karbonhidrat ne?

çok güzel olmuş, böyle beslenmeyi özledim..
bir türlü düzenimi oturtamıyorum, sinir oldum..herşey kontrolüm dışında gelişiyor..

merhabalar
nasıl geçti kaptanım listeler sorunsuz hallolmuştur inşallah
kızlar çok düzensiz bir menüm oldu bugün sabah normal bir kahvaltı yaptım ama öğleni kaçırdım yapamadım o yüzden akşamüstü çok yedim

geçmiş epey birikmiş yine ben önce bugün yediklerimi yazayım

sabah aç karnına 1 bardak ılık su

kahvaltı
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 dilim peynir
domates,salatalık,biber
3 zeytin
çay

kuşluk
şekersiz türk kahvesi
1 kare dilim Naneli lindt

öğle
1 tabak dolusu makarna
1 kepçe tarhana çorbası

ikindi
4 kuru kayısı
10 fındık

akşam
Bir bistroda juliet diye bir yemek yedim
diyet yemeğiydi: bir dolu sebzeyi tavuk ile sotelemişler, yanında 393 kalori yazıyordu
1 dilim sarmısaklı ekmek

gece
yemedim

Basit karbonhidratlar çok hızlı sindirilen ve insulin salımına neden olan karbonhidratlar diğer adıyla zararlı karbonhidratlar.Kısaca şeker diyebiliriz.

Kompleks karbonhidratlar yavaş sindirilen böylece daha az insulin salımına neden olan karbonhidratlar.

Bu sebepten dolayı mesela prinç pilavı yerine bulgur pilavı önerilir.Kalorileri arasında pek bir fark yoktur ama prinç basit karbonhidrat kaynağıdır.Veya beyaz ekmekle siyah ekmeklerde örnek verilebilir.

Hayır bir problem olmadı kazasız belasız atlattık

Aslında makarna o kadar kötü bir yiyecek değil.Haşlayıp yağsız domatesle falan yapıldığında gayet hafif oluyor.100 gr çiğ makarna 350 kalori.100 gr danda 1 tabak dolusu çok rahat çıkıcaktır.

iyi geceler

bugünkü menüm

sabah lorlu maydanozlu 1 yumurtalı omlet

ara 1 mandalina

öğle:1 kase nesfit 1 bardak yarım yağlı sütle birlikte

akşam :nohut yemeği

ara: mercimek köfte şekersiz çay

spor:30 dk plates

ben bu kadar yesem kesin kilo alırım, sen kilo veriyorsun, adalet mi bu yaaa
sen diyince farkettim, balık yemeyeli çok olmuş, bu aralar yemek lazım..

​Gayet güzel bana göre.Kahve ve çikolatada harika 2 li keyfini çıkara çıkara tüketseydin

Mercimek köftesini abartmadıysan gayet güzel Sıdıkam

ben bu kadar yesem kesin kilo alırım, sen kilo veriyorsun, adalet mi bu yaaa
sen diyince farkettim, balık yemeyeli çok olmuş, bu aralar yemek lazım..

Benimde yavaş yavaş azalıyor ya en fazla 2 hafta daha devam eder sonra durur herhalde.Durduğundada 500 kalori aşağı çekicem.Ve gene kilo vermeye devam edicem

Son düzenleme:

afiyet olsun ,ben de makarnayı çok severim..

canım sıkma canını..kilo falan değildir o, ödemdir bence..
bu kadar az yiyen birinin kilo alması mümkün değil kanımca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…