canım sıkma canını..kilo falan değildir o, ödemdir bence..
bu kadar az yiyen birinin kilo alması mümkün değil kanımca
bugünkü menüm
sabah : 3 biber dolması, 1 kupa ballı ıhlamur
ara : 1 bardak çay
öğlen : 3 biber dolması , 1 domates+1 acı kırmızı biber
ara : 2 çay kaşığı nutella
akşam : 1 kepçe kıymalı bamya
1 kepçe salçalı makarna
ara : 1 fincan sütlü kahve
Menümü de yazıyım
Sabah:yarım kibrit kutusu peynir ve bir parça ekmek yaklaşık yarım saat sonrada sütsüz şekersi kahve yarımdan biraz da az poğaça yedim okulda.
Öğle:5 köfte,7-8 patates kızartması,biraz salata,3 çatal pilav ve limonlu soda
Ara:1 meyveli soda içtim ve 2 parça çikolata
Akşam:2,5 kepçe tarhana çorbası içtim,2 yk ıspanak ve 1 dilim ekmek yedim.
Bugün de tam spor programımı aldım salondaki hocadan haftanın 3 günü bol kardiyo ve kol bacak hareketleri yapıcam:)
.....................................................Kızlar bir şey danışıcam bu yazıya lütfen herkes düşündüğünü yazsın.
Artık takımlarda maksimum 12 kişi sınırı kalkıyor.Sizce ne yapalım takımımızdaki üye sayısını çoğaltalım mı yoksa bu şekilde devam mı edelim ?
Çoktan kastım 15 civarı.Daha fazlasının kötü olacağına eminim yetişemeyiz paylaşımlara.(Bunun aksini düşünen varsa belirtsin lütfen)
sabah:1 dilim ekmek ve peynir+cay
öğlen:birazcık makarna(hatanede fazla yiyemiyorm)
ara:6-7 cubuk kraker+cay
ara:kusburnu cayı+kurabiye
aksam:yogurt+lahana sarması 7 adet
az önce 1 elma
2.5 litre su
güzel olmuş Pınarcım, afiyet olsun..
makarna birazcık yenir mi yaaa..koca bir tabak yenir
sabah:1 dilim ekmek ve peynir+cay
öğlen:birazcık makarna(hatanede fazla yiyemiyorm)
ara:6-7 cubuk kraker+cay
ara:kusburnu cayı+kurabiye
aksam:yogurt+lahana sarması 7 adet
az önce 1 elma
2.5 litre su
Menümü de yazıyım
Sabah:yarım kibrit kutusu peynir ve bir parça ekmek yaklaşık yarım saat sonrada sütsüz şekersi kahve yarımdan biraz da az poğaça yedim okulda.
Öğle:5 köfte,7-8 patates kızartması,biraz salata,3 çatal pilav ve limonlu soda
Ara:1 meyveli soda içtim ve 2 parça çikolata
Akşam:2,5 kepçe tarhana çorbası içtim,2 yk ıspanak ve 1 dilim ekmek yedim.
Bugün de tam spor programımı aldım salondaki hocadan haftanın 3 günü bol kardiyo ve kol bacak hareketleri yapıcam:)
güzel menü afiyet olsun kurabiye kaç tane yedin sayısı önemli tabi..
Kızlar bir şey danışıcam bu yazıya lütfen herkes düşündüğünü yazsın.
Artık takımlarda maksimum 12 kişi sınırı kalkıyor.Sizce ne yapalım takımımızdaki üye sayısını çoğaltalım mı yoksa bu şekilde devam mı edelim ?
Çoktan kastım 15 civarı.Daha fazlasının kötü olacağına eminim yetişemeyiz paylaşımlara.(Bunun aksini düşünen varsa belirtsin lütfen)
kızartma ve poğaçayı yemeseydin keşke..
bacak hareketi olarak ne yapıyorsun?etkili bildiğin bir hareket var mı?
Kızlar bir şey danışıcam bu yazıya lütfen herkes düşündüğünü yazsın.
Basit karbonhidratlar çok hızlı sindirilen ve insulin salımına neden olan karbonhidratlar diğer adıyla zararlı karbonhidratlar.Kısaca şeker diyebiliriz.
Kompleks karbonhidratlar yavaş sindirilen böylece daha az insulin salımına neden olan karbonhidratlar.
Bu sebepten dolayı mesela prinç pilavı yerine bulgur pilavı önerilir.Kalorileri arasında pek bir fark yoktur ama prinç basit karbonhidrat kaynağıdır.Veya beyaz ekmekle siyah ekmeklerde örnek verilebilir.
Aslında makarna o kadar kötü bir yiyecek değil.Haşlayıp yağsız domatesle falan yapıldığında gayet hafif oluyor.100 gr çiğ makarna 350 kalori.100 gr danda 1 tabak dolusu çok rahat çıkıcaktır.
hımm canım benim mönülere dikkat et, pirinç pilavı bile yemem ben..beyaz ekmek yemeyeli yıllar oldu..
şekerli içecek ağzıma sürmüyorum ner'deyse..
bulgur pilavını çok severim ama onu da sık yemem..benim tek derdim makarna ile..çok severim, bu ara da çok denk geldi ardarda..
bilgiler için sağol bu arada..
iyi geceler
bugünkü menüm
sabah lorlu maydanozlu 1 yumurtalı omlet
ara 1 mandalina
öğle:1 kase nesfit 1 bardak yarım yağlı sütle birlikte
akşam :nohut yemeği
ara: mercimek köfte şekersiz çay
spor:30 dk plates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?