eh o zaman ben makarnaya devam edeyim..
bir de kepekli penne (kalem makarna) ye taktım bu ara, bayılıyorum..domates+sarmısak+fesleğen ve kekikle yapıyorum..
bu arada şu anda eşim yanımda Nutella kavanozunu kaşıklıyor, durumum çok zorama yemeyeceğim..akşam dondurma yemediysem, şimdi bunu da yemem..bilhassa bu saatte..
​Gayet güzel bana göre.Kahve ve çikolatada harika 2 li keyfini çıkara çıkara tüketseydin
harika Sıdıka, bayılıyorum mönülerine..
baklagil tüketmen süper olmuş, ben de havalar biraz daha soğusun diye bekliyorum ama aslında şu aralar tam zamanı artık..
bilhassa kuru fasülyeyi özledim..
Aynen benim muhabbet kuşum bile daha obur
Squat - Lunge - Deadlift
Dik bir popo ve sıkı bacaklar için yeterli
ya acaba çok az yediği için mi kilo veremiyor Pınar ya..:44:
gerçi son zamanlarda spor yapmıyor, belki spor salonuna başladıktan sonra değişir işler..
Evet canım fark ediyorum.Böylece kendine fayda sağlarken oğluna da doğru beslenmeyi öğretiyorsun
ay dur squat ı biliyorum, hoca her kardiyo gününde yaptırıyor, dizlerim acıyor..
ama diğerlerini bilmiyorum, bir bakayım netten..
sağol canım..
Ahh şu erkekler varya insafsızlar
Dayan Ayşem sakın ha yeme aklından bile geçirme
evet ya, en çok onun için seviniyorum..zaten doktoru da yaşıtlarına göre kilosunun az olduğunu söylüyor..patates kızartması, pirinç pilavı, meyve suyu, beyaz ekmek, vs..bunların tadını hala bilmiyor, çikolatayı da haftada 2-3 kere bir çubuk (şu küçük çubuk kinder lerden) izin var, yoksa vermiyorum.
sanırım ileride bana teşekkür edecek..
Kız ben bugün yelek pijama patik gezdim hep soğudu birden buralar
Aynı benim 93 kilo durumumdaki gibi metabolizması durdu.Günlük aldığı 1000 kaloriye adapte etti kendini.Ve kilo vermesi için günlük 1000 kaloriden az alması lazımki buda çok zor ve sağlıksız.Bence benim yaptığım gibi 2-3 hafta yüksek kalorili beslenicek metabolizma tekrar canlanıcak.Tabi bu sürede kilo alıcak yada aklıma başka bir şey gelmiyor :S
aaa gerçekten mi...
bur'da birkaç gün yağmur var diye serindi, yağmur bitti, hava bildiğin sıcak öğlenleri..bir tek sabahları serin oluyor, yoksa öğle saatlerinde hala elbise, t-shirt, şort dolaşıyoruz...yabancılar ayrı bir alem zaten, onlar denize girmeye devam ediyorlar..aslında denizin en sıcak zamanı, güzeldir suyun içi..
Dizlerin parmak uçlarını geçmiyor değilmi ?
o hareketin 3 kuralı bu.Omurganın dik tutulması - eğilme esnasında diz ile popo arasındaki bölümün yere paralel seviyede olması daha fazla eğilmemek gerekiyor - dizlerin parmak uçlarını geçmemesi gerekiyor.Yoksa diz sakatlanmalarına sebep olabiliyor.
Çekemiz iyi düştü bu arada Ayşem.
Geçmişi okuyanlara buradan selamlar
Diyetimin 9. ay dönümüne girdim kendime ne ödül versem bu gün acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?