Düşünsene rus un biri gelmiş buz gibi ülkeden bura ona hala çöl sıcağı gibi geliyordur herhalde
iyi geceler
bugünkü menüm
sabah lorlu maydanozlu 1 yumurtalı omlet
ara 1 mandalina
öğle:1 kase nesfit 1 bardak yarım yağlı sütle birlikte
akşam :nohut yemeği
ara: mercimek köfte şekersiz çay
spor:30 dk plates
geçmiş epey birikmiş yine ben önce bugün yediklerimi yazayım
sabah aç karnına 1 bardak ılık su
kahvaltı
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 dilim peynir
domates,salatalık,biber
3 zeytin
çay
kuşluk
şekersiz türk kahvesi
1 kare dilim Naneli lindt
öğle
1 tabak dolusu makarna
1 kepçe tarhana çorbası
ikindi
4 kuru kayısı
10 fındık
akşam
Bir bistroda juliet diye bir yemek yedim
diyet yemeğiydi: bir dolu sebzeyi tavuk ile sotelemişler, yanında 393 kalori yazıyordu
1 dilim sarmısaklı ekmek
gece
yemedim
kızartma ve poğaçayı yemeseydin keşke..
bacak hareketi olarak ne yapıyorsun?etkili bildiğin bir hareket var mı?
Çok az yemişsin.Ve sadece 2 öğün yapmışsın.
sabah:1 dilim ekmek ve peynir+cay
öğlen:birazcık makarna(hatanede fazla yiyemiyorm)
ara:6-7 cubuk kraker+cay
ara:kusburnu cayı+kurabiye
aksam:yogurt+lahana sarması 7 adet
az önce 1 elma
2.5 litre su
benim artık dr verdigi listeye uymam lazım o yüzden eski dr bana verdigi listem buşu araları bende bir gün düzenli olarak yapacağım inanıyorummenün güzelmiş tam bir diyet listesi olmuş :)
eskiden olsa 1 tabak yerdim pilavdan sebzeden bide yanında beyaz ekmek yerdim ama artık düzgün beslenmeye başladım herşeyden azıcık yemeyi ögrendimEvet tam diyet ve saglikli beslenme olmus bir de diyetler de porsiyon anlayisi 4 kasik yemek 4 kasik pilav olmali bence
2 gündür liste dışına çıkmıyorum sadece akşam ufak bitter çikolata yedim bitki çayımlauyguladıysan gayet güzel canım
öğün atlamamaya gayret etsen daha iyi olur sanki canım
bence de biraz kaçmış sanki ama telafi edersin bunu kaptanım
15 olsun benceKızlar bir şey danışıcam bu yazıya lütfen herkes düşündüğünü yazsın.
Artık takımlarda maksimum 12 kişi sınırı kalkıyor.Sizce ne yapalım takımımızdaki üye sayısını çoğaltalım mı yoksa bu şekilde devam mı edelim ?
Çoktan kastım 15 civarı.Daha fazlasının kötü olacağına eminim yetişemeyiz paylaşımlara.(Bunun aksini düşünen varsa belirtsin lütfen)
canım kendini sıkma zaten vericegin kilon çok az gibiçok güzel olmuş, böyle beslenmeyi özledim..
bir türlü düzenimi oturtamıyorum, sinir oldum..herşey kontrolüm dışında gelişiyor..
bence bir ödüllü hakettin ben böyle bir karar aldım her 10 kilo verdigimde 1 günü ödül ilan edicem canım ne isterse yicemDiyetimin 9. ay dönümüne girdim kendime ne ödül versem bu gün acaba
bence akşam güzel olmuş
hamburger küçüğünden de mi :)
karnıbahar kızartma mı yemeğimi
ben kızartmasını yaparım ama güzel bir yemek tarifi de alabilirm :)
Regl olduğunu görmedim bir an korktum kaptanım.Toplanan ödemi vücudundan attığında eskiye döner kilon.Ama biraz spor yapmaya çalışsan kötü olmaz hani.Hatta yap gerekirse seni plaja.
​Bende zayıf olmak istiyom yaaa
galibası fazla tamamen haklı
bir vakit olduğunda konuşalım bu konuyu
ben beyin gücüyle zayıflayanlardanım desemmmm
85 de 59 a düşerkende böyleydi
59 dan 75 e çıkıncada böyleydi
90 dan 79,5 oldum hala böyle :)
Kızlar bir şey danışıcam bu yazıya lütfen herkes düşündüğünü yazsın.
Artık takımlarda maksimum 12 kişi sınırı kalkıyor.Sizce ne yapalım takımımızdaki üye sayısını çoğaltalım mı yoksa bu şekilde devam mı edelim ?
Çoktan kastım 15 civarı.Daha fazlasının kötü olacağına eminim yetişemeyiz paylaşımlara.(Bunun aksini düşünen varsa belirtsin lütfen)
Çekemiz iyi düştü bu arada Ayşem.
Geçmişi okuyanlara buradan selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?