Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Menüleriniz cidden çok güzell:)

kızartma ve poğaçayı yemeseydin keşke..
bacak hareketi olarak ne yapıyorsun?etkili bildiğin bir hareket var mı?

Mesaj sayım 9

Bundan sonra yoklar zaten ama sabah kahvaltıyı nasıl halledicem bilmiyorum uyanamama gibi bi sıkıntım var akşamdan kepekli sandviç falan hazırlıyım diyorum.

Bacak hareketlerini de hiç bilmiyorum ya salonda bi içe dışa açma aletlerini kullanıyorum bide yüz üstü yatıp ayağınla ağırlık kaldırma hareketi var.

İyi geceler kızlarr:))

Son düzenleme:

Çok az yemişsin.Ve sadece 2 öğün yapmışsın.

Gunaydin bayanlar telden baglandigimdan yazim yanlislarini gormezden gelin bana fazla bile geldi inanir misin kahvalti bile istemiyor canim ayrica canim senin menun guzel ama bana kalorisi cok fazla geldi tamam spor var ama bu senin yedigini yakar kilo verdirmez bence

şu araları bende bir gün düzenli olarak yapacağım inanıyorum menün güzelmiş tam bir diyet listesi olmuş :)
benim artık dr verdigi listeye uymam lazım o yüzden eski dr bana verdigi listem bu
Evet tam diyet ve saglikli beslenme olmus bir de diyetler de porsiyon anlayisi 4 kasik yemek 4 kasik pilav olmali bence
eskiden olsa 1 tabak yerdim pilavdan sebzeden bide yanında beyaz ekmek yerdim ama artık düzgün beslenmeye başladım herşeyden azıcık yemeyi ögrendim

uyguladıysan gayet güzel canım

öğün atlamamaya gayret etsen daha iyi olur sanki canım

bence de biraz kaçmış sanki ama telafi edersin bunu kaptanım
2 gündür liste dışına çıkmıyorum sadece akşam ufak bitter çikolata yedim bitki çayımla

15 olsun bence

çok güzel olmuş, böyle beslenmeyi özledim..
bir türlü düzenimi oturtamıyorum, sinir oldum..herşey kontrolüm dışında gelişiyor..
canım kendini sıkma zaten vericegin kilon çok az gibi

Diyetimin 9. ay dönümüne girdim kendime ne ödül versem bu gün acaba
bence bir ödüllü hakettin ben böyle bir karar aldım her 10 kilo verdigimde 1 günü ödül ilan edicem canım ne isterse yicem

yag yakan çay
2 tatlı kaşıgı ısırgan otu
2 tatlı kaşıgı mate
2 tatlı kaşıgı yeşil çay
1 tatlı kaşıgı kekik
bu bitkileri 1 lt sıcak suya attıp 12 dakika demleyip süzün her yemekten yarım saat önce 1 b içilecek
bu gün 3 üncü günü hiç tartıya çıkmıcam
başladıgımda 97.7 kiloydum bakalım kasımın 2 sine kadar kaç çıkarım ben bu cuma sabah erkenden yola çıkıcam beni izzinli yazarsınız

bence akşam güzel olmuş
hamburger küçüğünden de mi :)
karnıbahar kızartma mı yemeğimi
ben kızartmasını yaparım ama güzel bir yemek tarifi de alabilirm :)

hamburger köftesi alıp evden yapıyorum küçük sayılırdı :) karnıbahar yemeğiydi canım kızartmasını hiç yemedim yemeğin tarifini bilmiyorum

merhaba kadriye 59'a düştüğün zaman çatlak oldu mu vücudunda geçen bir yerde okudum kilo verirken vücutta çatlaklar oluşabilirmiş. ne alaka dedim kendi kendime alırken olması lazım :44: ama taktım kafayı buna aynada kendime bakıp bakıp duruyorum sanki yeni çatlaklarım var gibi ama çok saçma değil mi bana öyle geliyordur kesin

bence 15 fazla gibi 12'yi tamamlayalım bir bak duruma yetişebilirim diyorsan 15 yap derim
paylaşımlara yetişmek zor olcak gibi

ayşe nutellayla naz cipsle bir kişi de çekirdekle savaş vermiş valla çok okudum unuttum kimdi süpersiniz kızlar
kilo veren herkesi tebrik ederiiiim sonuncu olmuşuz ama bu beni gaza getirdi haftaya hepimiz vereceğiz

-----12 ekim mesaj listesi------

B.Melike - 3
K.Melike - 13
Naz - 72
Ayşe - 28
Pınar - 14
Fadime - 8
Şeyma - 9
Beste - 9
Kadriye - 18
Tuğçe - 6
Sıdıka - 7

Şu siteye girdiğinde yorgun olmasına rağmen geçmişi okuyan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum

Sanal dostluklar olsada sizlere alıştım ben yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…